BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Babyangel ti l-au bagat inapoi? mamicule tu trebe sa nasti repede, ca te miri ce visezi pana nasti:)

Delia am glumit cu nascutul ultima! nasti tu cand trebe!

Castelana tu cum esti!? ce zice doctorul? a nascut ok prietena ta?

Roxana pupici burticii contractoase! Poate binevoiesc si eu sa duc laptopul la reparat!

Mie trebe sa imi ajunga scutecele bio. sa vedem daca sunt mai ok cu fundu fetitei. ma doare sufletul cand vad caum se irita. aaaaaa, am primit o crema de iritatii scutec din State cu lanolina si petrolatum. se comporta f bine!

Vreau sa imi iau si vas din ala de compost si nu mai arunc pampersii la gunoi. Astia bio se pot composta si la anu folosesc caca la Joy sa fertilizam trandafirii!:)

am bolunzit eu oare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Oh, m-am intors de la treburi ca am uitat sa scot si eu majoretele pt MArsy_Baby, ca eu tot am ratat faza cu incurajatul fetelor, scuze
Go Marsy!! Dea Domnul sa fie bine

Lara, 35 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Oana felicitari pt minunea adusa pe lume. ma topesc privind ce fatuca dulce are. de asta se grabea oana cu nasterea, caci simtea ea ce diamant are in burtica. am vorbit si eu putin cu ea si e optimista, cea mai fericita mamica. azi va avea mai mult timp de petrecut cu Eric. le doresc tot binele din lume, la toti 3 caci trebuie sa transmitem salutari si taticului de Eric, ce probabil e emotionat si el la maxim.

intru si eu in clubul celor ce isi doresc sa duca sarcina cat mai mult timp. nu am o explicatie anume dar asta simt...imi doresc sa o simt pe maria in burtica cum misca si stranuta cat mai mult timp. stiu ca dupa nastere voi avea momente de 100 de ori mai placute cand o voi tine in brate, dar deocamdata nu sunt pregatita sa renunt la aceste valuri emotionale ce le am la miscarile fetitei.

vladimirescu ai PM

eu ies afara la o plimbare pt achitare de facturi si dupa 2 ajung la doctor caci e de garda si vrea sa ma vada la eco...sper sa nu imi zica si mie sa raman in spital

si cred ca la Iasi se instaleaza primavaraaaaaa. va ofer cate o floricica la fiecare

Oana 38+ - Maria-Emilia
AMR 8 zile
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Oana bebe Eric e minunat!!!!!E super scump. Felicitari!

Marsy nastere usoara!!!!

Sa ne anunti cat mai repede!

Uite fetelor ca au inceput nasterile pe banda

Gaby Doamne ajuta sa fie mai bine Joy cu noile scutece bio. Sunt de unica folosinta sau sunt scutece lavabile? De unde le ai? Cu Bephanten plus ai incercat la fundulet? Si sa o lasi cat mai mult timp desfacuta, sa ia aer pielicica. Vezi ca mai auzisem de ceva solutie preparata la farmacie cu rezorcina, care cica ar fii buna. Eu personal n-am folosit ca n-am avut probleme deosebite cu Elena. Mi-e mila de bebei ca au pielea asa fina si trebuie sa stea in scutecele alea oribile.

Mihaela34+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Mihaela sunt si de unica folosinta si am luat unul si lavabil sa vad cum e. si mie imi e mila ca trebe sa o las sa nu ii respire piele in scutecele alea nasoale. dar o spal des si atunci parca mai compenseaza. Vad ca isi face deocamdata treaba crema asta. Daca tot nu vad imbunatatiri trec la scutece din alea prefold, din bumbac. Sunt de genul la alea cu care ne infasa pe noi. Oricum spal odata pe zi. Arunc si pe alea murdare si gata balciul.

Sunt multe lucruri care imi doresc sa le fac mai green. Sa speram ca o sa mi le pot permite tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Ami, am visat din nou!! Dar de data asta am visat ca nu mai aveam rabdare sa-l cunosc pe Codrin, sdi am fost la spital si l-au scos, mi l-au lasat 2 ore si l-au bagat inapoi ca trebuia sa mai stea 3 zile in burtica
Si cred ca de ce am tot vazut bebei bruneti, al meu era bolnd de tot, cu perisorul mare, dar arici, in genul Brianei, si avea o fata angelica in genul lui Vladimir
Asa a fost de bine sa il tin in brate
Si cred ca al meu va fi blond, exact ca in vis, ca si Lucas e blond si in ziua de azi, desi noi amandoi suntem bruneti.

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Sa stii ca si eu in ultimile nopti visez numai fetite mici, cu parul cret (ca al meu) si brunete (ca taicasu')!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Din nefericire ne-am intors acasa tot in varianta 2in1, deoarece Dr nu mai vrea sa-mi provoace nasterea(pt k sunt la primul copil)si asteptam contractiile naturale...si acum avem liber la sex (de-l pot convinge pe sot,nu de alta dar lui ii e frica sa n-o deranjam cumva pe bebelina)...Ma pun la nani,k n-am dormit de emotii...multumesc 22ror pt k ati fost alaturi de mine

39+ Daria Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

OANA FELICITARI!!!
BUN VENIT PE LUME BEBE ERIC!

Iti doresc refacere usoara si laptic mult si bun, iar bebe Eric, care e un scump, sa creasca mare si sanatos!

N-am intrat in week-end si azi -surpriza- am vazut titlul capitolului incepand cu Bravo Oana, m-au luat emotiile! Am citit intr-un suflet tot, imi pare rau ca au fost ceva probleme, bine ca totul s-a terminat cu bine!
Incep sa ma ia emotiile cand vad ca deja iepurasii vin pe lume.

MARSY NASTERE USOARA! SA FITIT SANATOSI TU SI BEBE! TINEM PUMNII STRANSI!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute,

Bravo Oana, , refacere usoara, lina, lapte cat mai rapid si muuuult.
Erik bine ai venit, sa ai o viata plina de bucurii, sa fii sanatos si mancacios si dormitos .
Oana te asteptam cu nerbdare sa impartasesti cu noi experientele prin care treci si pe care sunt convinsa le traiesti la intensitate maxima. Ai un copil superb, cu trzsaturi asa de bine definite si care cred ca iti seamana -desi nu sunt mare maestra in a aprecia.

Marcy, nastere si refacere rapida, sa vina bebita sanatoasa, mancacioasa si frumoasa. Asteptam vesti imediat ce poti

Gaby a fost mai bine noaptea asta? Doamne ajuta.
La noi a fost o noapte mai mult ca linistita. De la 1, s-a mai trezit la 6.45 sa manance, ceea ce nu prea e bine. E extrema cealalta. O sa-mi pun ceasul sa sunte, ca macar la 4 ore sa manance.
Acum suntem la ora de descoperire. ne uitam in jurul nostru si analizam. Sunt cam rare momentele avand in vedere cat dormim noi.

Castelana merci, ma refac destul de bine si de repede dupa ceza, deja nu mai am pansament de sambata, ma misc liber, cu retinerile si inconfortul de rigoare, dar e foarte bine avand in vedere circumstantele .

Fetelor pupici tuturor , sa aveti o saptamana linistita, cu bebei la termen si toate cele bune.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Marsy acum am vazut mesajul tau. Daca dr a hotarat ca e mai bine sa mai stea putin bebelina, e spre binele ei. Oricum ramanem pe pozitii cu incurajarile, o asteptam pe bebe Daria cand va vrea ea sa vina!

35+

Mergi la inceput