BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEASMAR spune:

Stai linistita, sunt in aceeasi situatie ca tine si am cezariana pe 2 martie. Am vorbit cu medicul meu si am intrebat daca este vreo problema si m-a asigurat ca totul va fi bine. Important este dupa ce vine bebe sa faci tratamentul adecvat si sotul tau la fel. O sa vezi ca o sa-i dea si lui sa ia medicamente.

Oana iti doresc multa sanatate si tot ce este mai bun in lume, sa traiasca bebe si sa aiba noroc in viata!

Citat:
citat din mesajul lui mami07

Oana felicitari pentru bebe Eric si multa sanatate amandurora e un scump, m-am emotionat!
Fetelor eu am doua vesti: una buna si una mai putin buna: vestea buna e ca bb Tudor e bine si ca pe 5 martie sunt programata la cezariana (asta daca nu se grabeste el sa iasa mai devreme ca e cam zvapaiat)
Vestea proasta este ca la analizele de 35 sapt am aflat ca am streptococ B si m-au trecut pe antibiotic o saptamana... voi ce stiti despre acest streptococ? Eu din ce-am citit pe net ar fi bebe in pericol doar in cazul in care as naste normal si nu mi s-ar administra antibiotic la timp, la mine nu va fi cazul fiindca voi face cezariana...
Eu sper sa nu vina bb mai repede, desi greutatea e in grafic, nici macar nu am avut timp definitivez bagajul de spital, oricum m-a luat o frica... puiul meu cel mare a inceput deja sa vorbeasca cu burtica si il invata pe fratiorul lui sa pescuiasca si il pupa toata ziua, e tare dragutz...
toate burticile si tinem pumnii tuturor fetelor care-si vor cunoaste iepurasii saptamana viitoare

AMR...PUTIN PROGRAMARE CEZARIANA PE 5 MARTIE

Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si de Tudor, DPN 17.03.2010
http://lbdf.lilypie.com/QEA5p3.png

37+ Albert Stefan
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Bravo draga Oana!

Bine ai venit pe lume Eric!

Va doresc multa sanatate, refacere rapida pt mamica si lapte din belsug pt bebe!

Felicitari Oana!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Si niste majorete pt mamica de azi

Hai Marsy!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Fetele cu prima pagina nu trecem in titlu Haide Marsy Baby? astazi ii induce nasterea!

noi am dormit bine. Joy a fost infasata toata noaptea si a fost linistita

scriu de la 7 3 randuri

Mergi la inceput

Fetele care va ocupati de chestiile tehnice, nu ar fi frumos ca acest capitol sa se numeasca 'Bravo Oana! Hai Marsy!'? Sa stie toata lumea ca am preluat stafeta oficial de la pufuleti!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Gaby gand la gand... Imi pare bine sa aud ca ati avut o noapte linistita, ceea ce doresc la toata lumea!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Oana, Eric e un simpatic, dar parca asa e de suparici pe lumea asta...Sa se acomodeze repede!!

HAIDE MARSY-BABY!! FI CURAJOASA SI ARATA LA TOATA LUMEA MINUNEA TA! DARIA, TE ASTEPTAM CU DRAG PUI MIC

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

GABY,

Se spune ca prima luna e cea mai grea ..atat pentru bebe cat si pentru parinti. Bebe[/] se acoodeaza cu toate schimbarile ambientale, care sunt imense...Sufera dureri la contactul cu aerul , la intinderea oscioarelor, si cauta in permanenta protectia mamei, pe care a avut-o aproape timp de 9 luni.

[b]Pt parinti
, e perioada de acomodare psihica si fizica cu noile conditii, reorganizarea muncilor, programului, etc.

De acuma eu zic ca va va fi mai usor, si va fi din ce in ce mai frumos sa admirati progresele bebelunei Joy.

Anca

AMR 2+ saptamani!!!

Mergi la inceput

Ami, am visat din nou!! Dar de data asta am visat ca nu mai aveam rabdare sa-l cunosc pe Codrin, sdi am fost la spital si l-au scos, mi l-au lasat 2 ore si l-au bagat inapoi ca trebuia sa mai stea 3 zile in burtica
Si cred ca de ce am tot vazut bebei bruneti, al meu era bolnd de tot, cu perisorul mare, dar arici, in genul Brianei, si avea o fata angelica in genul lui Vladimir
Asa a fost de bine sa il tin in brate
Si cred ca al meu va fi blond, exact ca in vis, ca si Lucas e blond si in ziua de azi, desi noi amandoi suntem bruneti.

Anca

AMR 2+ saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Ooo, ce surpriza, a nascut mamica odiseii!!
FELICITARI, OANA, e minunat ca in sfarsit ti s-a indeplinit cea mai mare dorinta!!! Nu mai zic ca ai si nascut cum si cand ai vrut tu, trimis poze la populatia de pe-aici in timp record.. ce mai totul pus la punct. Si fetele astea minunate.. au fost pe faza si te-au incurajat si felicitat super, chiar daca era weekend.. Bun start in viata pentru micul Eric ;)
E absolut adorabil puiul tau, e perfect, tocmai am vazut pozele cu el Sa fiti fericiti si impliniti!!

Lara, 34 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput