BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Oana felicitari pentru frumusetea de Eric. E superb

Marsy Doamne ajuta sa fie maine totul bine!

Roxana bine ca e totul ok cu bebelusa. Iti tin pumnii sa mai stea macar vreo 2 saptamani la caldurica. Ce emotii ne-ai dat si tu

Rebiana mamica eroina Felicitari! Cred ca o mai duci asa pana la 39 de saptamani Si eu, ca si tine, am emotii pentru puiul mare pentru cand voi fi in spital. Daca cumva nu apuca mama sa ajunga, tati nu se pricepe deloc

Vladi am citit si eu din urma aventurile D-lui Vladimirescu si zau ca aveam un zambet in coltul gurii. Din afara, la rece, se vede clar ca va afecteaza stresul mutatului si stresul sarcinii si sper din suflet sa aveti intelepciunea sa treceti cu bine peste faza asta. Si eu am un specimen fff dificil acasa (genul priceput de altfel, dar care stie tot timpul cel mai bine si orgolios peste masura ) cu care am avut si eu destul stres in ultima vreme. El e un temperament coleric si se enerveaza ingrozitor pe prostii, vede rosu n fata ochilor si de obicei eu incasez. Eu sunt mai linistita si un temperament melancolic si din pacate interiorizez mult din ce simt Sper sa vina si vremuri mai bune

Mami 33+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Delia eu votez cu Jane Carolyn. Mi se pare superb numele. Si Julie e frumos, dar parca suna destul de asemanator cu Jodie. Si noi suntem inca in dezbateri, dar macar am facut ceva progrese (numele care la mine e pe locul 1 la el e pe 2 si care la el e pe 1 la mine e mai pe coada listei )

Mami 33+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

BRAVO OANA Bine ai venit pe lume bebe ERIC! Are niste buzite tare dragalase si rosii de zici ca e dat cu ruj

MARSY- multa bafta maine!

GABI- un a mi-ai simtit lipsa.

Am fost plecata in vizite, acum gasesc mereu cate ceva de facut si parca nu imi mai ajunge timpul.

VA pup ma bag la un film.GATA, incep agitatele la greu de acum inainte

DAYANARA- ma bucur ca ai revenit acasa si e totul bine

AVEAM SI EU O INTREBARE pt fetele care au cumparat de la DM termometru pt bebe ca am luat si eu da nu merge bine da eroare rau. Din cate imi amintesc parca chiar Oana cumparase

Delia13 [('') 36+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik

http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Selina

Lara, cam rarut pe la noi... Sper ca esti bine si te pregatesti temeinic pt marea intilnire! Mai intra cind poti si mai vino si tu cu niste sfaturi, ceva, ca stiu ca te pricepi ! :-))

Rebiana, stai cuminte de acum, sa ajungi al termen. Stiu ca toata lumea te-a felicitat ca ai ajuns pina aici, dar fie vorba intre noi asa te-a ajutat DD, ca matale numai cuminte n-ai stat cu cerclajul, te-ai cam bazat pe steaua ta norocoasa :)) Zi ca nu! :-))) Deci; cuminte-cumintica de acum, sa nu te prind ca nasti inaintea mea, ok
Multumesc pt lamurirea cu Nikole, eu intrebasem...

Uf, miine trebuie sa ma apuc de intervievat femei... Ne-am hotarit sa mutam bona actuala a lui Vladimir de dimineata, pt Floricica, lui Vladimir sa-i gasim o profesoara, educatoare ceva pt 3-4 ore dupa gradinita, sa aiba si el cu cine conversa mai intelgent si cu cine se juca pina vine unul din noi acasa, si sa mai gasesc o menajera pt 1-2 ori pe saptamina, sa faca munca grea, ca asta de acum saraca a imbatrinit si nu mai face fata, casa e mare, si gateste, si spala si calca, si vase, si curat dupa pisici... Logic ar fi sa o schimb cu una mai tinara care sa le faca pe toate, cu program zilnic, dar nu pot face asta, sa o las pe drumuri dupa 10 ani la noi, doar pt ca nu mai poate, saraca... Ii las gatitul, calcatul si curatenie zilnica la parter - unde stau si pisicile si trebuie zilnic aspirator, si mai iau o femeie de 2 ori pe saptamina pt curat etajele de sus si treburi grele - spalat geamuri si ce-o mai fi... Cu alte cuvinte, o sa ma coste cam dublu personalul din casa, dar o sa ne descurcam... Am si eu o teorie: personal sint inceata la gospodarie, imi ia jumate de zi sa spal vasele, ca le frec pe toate partile, asadar nu e rentabil sa fac eu treaba... E mai rentabil s aplatesc pe cineva sa faca in locul meu, pt ca in jumatea aia de zi eu pot cistiga bani sa platesc meajera, plus bona si inca mai si ramin bani pt intretinere sa zicem :) Asa ca nu ma judecati prea aspru ca sint prea doamna si nu fac nimic cu mina mea, ca-s f munictoare de felul meu dar in meseria mea, si din munca mea le platesc pe toate... Asa ca nu trageti :))
Sorry ca am scris asa de mult despre asta, dar am si un interes: din intimplare cunoasteti pe cineva bun la menaj (care nu strica, in primul rind :)) sau pe cineva vesel, talentat, eventual sa vorbeasca franceza, ca guvernanta (de fapt, mai degraba prietena de joaca si educatie prin joc) citeva ore pt Vladimir al meu?

Freedelia, am citit ce ai zis tu, ca o singura bona e better, ca apar rivalitati cind sint 2... Asa este, ca pina in septembrie eu am avut 2 bone in 2 ture si tot se paruiau intre ele... Dar mi-e mila de Vladimir sa nu sufere cind vine Floricica... Pina acum a fost rege, a avut mereu la dispozitia lui pe cineva dispus sa se joace cu el, sa mearga in parc, sa-i citeasca etc... Or, daca vine Floricica, bona atuala ar zice mereu "stai sa-l schimb pe Floricica mai intii" sau "stai sa-i dam picaturile lui Floricica" etc si uite asa toata ziua Vladimir ar astepta dupa bona care evident se va ocupa prioritar de ingrijirea bebelusului, si mi-e sa nu-l urasca pe Florian ca din cauza lui i s-a schimbat lui viata si nu mai e buricul pamintului... Si zau ca merita Vladimir alintat, ca e un copil tare bun si rezonabil, nu e genul tiran, e si afectuos si sensibil... vreau sa aiba o copilarie cit mai fericita... mi-e asa drag de el cum e vesel in fiecare zi, alearga la mine si ma stringe in brate cind vine de la gradi, seara adormim imbratisati si in general alearga pe linga noi si striga "iu=hu" de vesel ce e in fiecare zi...

Bai, propun administratorilor forumului sa dea o limita de nr cuvinte la posturi, pt astia ca mine, pe care ii uita DD butonind aberatii... Sorry again!!!

35+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bravo Oana!!!!!

Bun venit, Bebe Eric!!!!

Asteropi -- las' ca nasc io de ziua sotului tau :) Cine stie, poate nasti si tu in aceeasi zi...

Marsy -- tu nasti azi??? WOW!!! Uite niste majorete de la noi -

Gaby -- chiar ca dau dupa tine!!! CUm sa nasc ultima, maaaaaa????!!!! Pai imi fac cezariana singura acasa . Azi-noapte incepusem sa am contractii, am avut vreo 3 cam dureroase, apoi s-au oprit . Deja ma vedeam nascand...

Dayanara -- daca nasti inaintea mea, vin la tine!!!! I-am mai zis cuiva, parca Oankai si deocamdata vad ca am speriat-o

Briza -- si EU am avut Apgar 7 la nastere. Mi-a pus forcepsul si cred ca nu am tipat imediat. Si slava Domnului ca sunt ok...

Vladi -- eu nu te inteleg, tu nu ai nici un discomfort legat de sarcina, de vrei sa ramai insarcinata peste termen?? Chiar nu cred ca am mai auzit pe nimeni vreodata sa vrea sa dureze mai mult. Poate doar de frica nasterii, dar la tine nu e cazul, ca nasti cu cezariana... Care e secretul?

Asteropi -- vezi ca apa nu se rupe la toata lumea. Cred ca la mai putin de jumatate din nasteri se rupe apa de la sine, la restul o rupe doctorul in timpul travaliului. Sa nu ajungi la dilatatie maxima si nasti pe acasa tot asteptand sa se rupa apa

Greenfrog -- bafta si sa ne tii la curent!!!

Stefi -- wow, si tu, maine... chiar ca au inceput iepurasii sa curga pe banda rulanta...

Vladi -- asta vara cat am fost in Romania mi-a recomandat cineva o femeie la curatenie. Nu era foarte "stilata" (mai multe detalii pe PM daca vrei) dar facea curatenie foarte bine, rapid si la standardele mamei mele (care sunt foooaaaarte inalte). Daca vrei, caut nr ei si ti-l dau. Cat despre doua bone, eu vad lucrurile asa: avand acelasi care-giver, fratii devin mai apropiati, impart multe experiente pe care nu le-ar imparti asa, fiind fiecare cu treaba lui. Plus ca daca i-o iei pe bona lui si ii dai alta poate fi, dupa mine, si mai periculos, poate intelege ca acum e respins si i se da altceva iar fratele lui primeste ce era al lui. Practic bona este un fel de suplinitor de mamica (pe perioada cat mama nu e acolo) si asa cum nu e nevoie de 2 mame, cred ca nici 2 bone nu sunt necesare. Unde mai pui ca e foarte probabil sa apara certuri intre ele... Succes, oricum alegi!

Mai, colac peste pupaza, au fost 2 saptamani de vacanta si azi, in prima zi de scola, Jodie e bolnava -- nas infundat, tuse si sta letargica pe aici. Asa ceva numai la noi...

Va pup!

38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 7 zile maxim!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
Bravo Oana, am intret rapid sa vad ce faci!
Sa traiasca bebe Eric!!!!! L-am vazut, e un frumosssssss!!!!!!!
refacere rapida si revenire grabnica acasa!

cat ma bucur, au inceput serios sa vina iepurasii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acum am vazut ca urmeaza Masy apoi Miruna!
Vin iepurasiiiiiiii!!!!

castelana fericita 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

OANA, FELICITARI,ai facut o treaba minunata.BEBE ERIC bun venit, esti un scump si ai o mamicuta la superlativ.Sa veniti repede acasa si sa va refaceti usor.
Intre timp am admirat pe SOPHIA, BRIANA, ALEXANDRU,IANIS, si JOY.Mai fetelor tare mari mununatii mai posedati voi acolo.
MARSY Doamne-Doamne sa fie si cu voi si sa primim vesti curande.
REBIANA- fetita ta are un nume cu totul deosebit
VLADI, vezi ca m-ai facut sa bocesc cu randurile scrise despre Vladimir.Exact aceeasi perceptie am si eu fata de bianca, si mor de frica sa nu cumva fetita mea sa sufere din cauza de bebelus.Eu voi avea pe mama si tata aici, si sper ca nici un strop din antetia de pana acum sa nu ii lipseasca Biancai.Cat despre bone, te rog sa ma crezi ca si eu mi-as dori sa le am, si te invidiez ca poti sa le afford si nicidecum nu te cataloghez ca fiind comoda.Uneori urasc treaba din casa pt ca imi ia din energia care ar trebui sa o dau fetirei mele, ca imi scurteaza c

Stefanna mami de si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Scuzati, bagai degetu pe unde nu trebe... deci sa imi continui ideea.Imi ia din timpul de joaca cu ea, si unde mai pui ca stresul ca nu is toate la punct ma face si f iritabila si predispusa sa folosesc o tonalitate a vocii deloc potrivita pt un copil.Succes la cautari si sa ai parte de ceea ce este mai bun pt Vladimir-ul tau.
De luni stau si eu acasa, ca nu mai mai tin bateriile sa merg la serviciu.Abia ma misc, si bebe e fff coborat.Col inchis si inca lung, dar capusor de bebe e jos, jos, jos. Nu am nici un fel de dureri sau disconfort,doar ca ma simt f grea si obosesc din chestii minore.
Va pup pe toate si Cel de Sus sa ne fie aproape si sa ne daruiasca minunile noastre la vremea lor, sanatoase si vesele.

Stefanna mami de si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
mai fetelor, cat am citit, romane aici...
Ella incep cu tine, esti tare frumusica, radioasa si bebe o sa fie tare mandru de asa pereche de parinti indragostiti, "transpira" pelicula sa stii!
Frredelia, ehehehe mai ai o saptaman!!!! sa stii ca si eu as sta insarcinata cat mai multtttttt, asa imi doresc sa fie puturos sa nu se grabeasca, de ce? nu pot explica, cu toate insomniile si deranjamentele asta vreau sa vina cat mai pregatit pe lume!
GabyHila, ce activa esti si ce dulce povestesti de Joy a voastra! sa va traiasca!
Carmen Kossir e asa frumusica Sofia, sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Cum te simti dupa cesariana?
Asteoropi, mai e putin si vine printesica!!!!
Dayanara, mi-a placut ca tu fara salam nu nasti... eram sigura .linistita si sa te menajezi la maxim!
rebiana, tu esti iremediabil graviduta eroina de aici: optimista, increzatoare, cu ceva greturi pe care le povestesti asa frumos de parca ar fi cine stie de dorinte de delicatese!
sa te menajezi mai mult acum, nu prea se glumeste in perioada asta sa stii!
Delia 13 si eu gasesc tot timpul ceva de facut si am impresia ca mai am o multime, ca nu ma urnesc, sunt in criza de timp, ca de felul meu sunt foarte organizata dar acum cred ca nervozitatea isi spune cuvantul.
Da am emotii, pentru ca devin mama... te pup

Mai Vladi mai, m-am tot gandit la tine... nu stiu cum sa zic si eu cate ceva si sa fie inteles corect. Este foarte delicat... Treci intr-adevar printr-o perioada grea si oricat ar fi hormonii astia de vina... coansoarta asta a ta nu e ca te ajuta sa stai calma.
In plus cred ca stiu stilul de femeie ce stie sa faca bani si sa conduca o activitate si casa si tot, e greu de suportat de catre un barbat artistorgolios. este greu mai ales ca nici unul nu cedeaza sau nu e timp prea mult pentru un dialog.Eu sunt una care crede-ma stiu sa fac cred orice, inclusiv prize demontez, sifon la bucatarie, montez si baterii sofisticate, am avut mereu acest talent care s-a slefuit in casa mamei (alta mana de fier) cu un tata care pe ce pune mana se topea, distrugea, in fine n-avea pic de finete. Mama a trebuit toata viata sa duca tot greul asta organizatoric in spate.
Poate ca de asta in mpmentele ei de nervi imi zicea: decat sa te mariti cu unul ca tactu mai bine te lasi de meserie! iti manancca sufletul si sanatatea (acum imi mai zice ca viata s-a rabbunat si el a trebuit sa o ingrijeasca, imi inchipui cat strange ea din dinti la ce "mestesugarii face") Anul trecut m-am suparat pe el ca atunti cand am fost acasa am regasit o usa de interior fara clanta cu gaura de data asta, cazuse tot dupa ce el incercase sa repare o clanta ( nu ieftina cumparata de mine la renovarea ce le-am facut-o inainte s aplec sin tara) Da eu inainte sa plec din tara le-am schimbat tot ce era vechi, am umblat ca nebuna sa ii las in confort maxim, cand merg acasa il mai cert cat este de nepriceput, nimic dar nimic nu poate face, mai bine le lasa asa decat sa incerce sa repare.
In fine, nu s-a schimbat deloc, ba chiar dimpotriva, se si enerveaza cand vede ca mama si eu cu gura si ceva mai multa pricepere rezolvam tot... orgolios.
Sotul meu este foarte priceput in schimb, dar... ca tot timpul e un dar, inebuneste cand eu fac ceva ce el considera ca trebuia sa faca el sau sa-l intreb, etc. in fine acum m-am mai obisnuit, dar eram obisnuita cu un alt stil de barbat acasa ( imaginea tatalui) si eram obisnuita cu alt comportament feminin (mama) asa ca i-am zis ca-s mai de actiune asa si nu-mi place sa o frec la infinit ca el, pana luam o decizie... imbatranim. In fine cu sotul meu stau linistita, face tot dar gura tot merge, i-am zis ca macar sa vb trebuie sa-mi lase daca actiunea a preluat-o el.
Imi pare rau ca treci prin asta sa stii tocmai acum, aveti si voi o varsta si nu e simplu... apoi dupa 18 ani ce sa zic va cunoasteti prea mult sa mai mearca sfaturi si terapii. Ar trebui sa fie si el mai deschis la doalog, trebuie sa gasiti o portita si un pic de timp sa va "adunati" si sa reusiti sa vedeti ce se intampla.
Bafta si nu-mi permit sa dau sfaturi, nu am cum, nu exista formule stas, nu sunt pentru razbunari si stat cu coada sus ca poate isi da seama celalat, mereu zic la toate cuplurile aflate in perioade dificile ca merita sa mai "piarda" un pic din mandrie si sa incerce sa stea cu picioarele in apa rece sa evalueze impreuna tot, pentru trecutul ce-l aveti impreuna, pentru Vladimir si Floricica...
Celelalte:,case, masini si alte acareturi ai/ati facut si ai sa mai faci dar familia asta trebuie sa ramana unita. Intreaba-l pe el cum vede ca trebuie sa faceti, cum vede el ca trebuie sa continuati, etc, repet trebuie sa gasiti o portita si un pic de timp sa vb in doi. te pup si Doamne Ajuta sa gasiti limbajul potrivit. bafta

pup fetele, merg ca s-a facut tarziu
va pup si va servesc cu cafeaaaaaaaaa!!!! si cornuri!

castelana fericita 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Am intrat si eu sa o felicit pe Oana,o foat colega de odisee. Sa iti traiasca baiatul,sa fie saantos si mancacios. BRAVO OANA!!!!!
refacere rapida

un vot va rog!

Mergi la inceput