BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

BINE AI VENIT BB ERIC !!!

Sa cresti mare si sanatos!

Oana, refacere rapida!!! Sa va traiasca flacaul!!! Este o mandrete de copil!!!

38+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Marsy, Doamne ajuta sa nasti cu bine, sa vina bb sanatos si tie si puiului tau, refacere cat mai rapida!!!

38+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Oanaiacovitza, sa-ti traiasca !!!
Asa s-a nascut si Vladimir, cu par drept, moale si negru de tot si mult puf negru pe frunte... Pina la 1 an parul s-a facut saten, sirmos si ondulat, puful a disparut si fruntea s-a inaltat mult, e chiar inalta acum si luminoasa... Ca sa stii ca nu e musai sa ramina brunet :)) ar buze rosii e semn bun, are rezerve frumoase de fier baiatul...

Gabyhila, matale esti suspect vioaie si de prezenta pe forum... Hm, as vrea sa stiu ca dormi mai mult si ziua, nu mai trage de tine ca bietul tau corp inca se reface si mai are de fabricat zilnic si laptic, saracul... Ai grija, draga mea, fii prudenta... PS - tare sfatul tau sa ma razbun pe camasile lui, m-am ris, mi-a facut bine, multumesc!!!

Ella, Dayanara, Babyangel

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

BRAVO OANA!!!!BINE AI VENIT ERIC!!!

nu conteaza nici apgarul nici micile probleme din timpul operatiei,important e totul s-a terminat cu bine

hai marsy,maine e ziua cea mare!!!

camilecu - si pt mine timpul trece greeeuuuuu,fiecare zi e luuunga si fiecare saptamana e o eternitate

rebiana - habar n-am cand imi scoate firul de cerclaj,eu de fapt n-am mai ajuns la dr de o luna,ca mi-a zis sa stau numai in pat,sa nu ma mai duc nici macar la eco sau la analizele de trimestrul 3

la eco tot am fost ca n-am putut sa ma abtin

incerc sa ajung saptamana viitoare la dr ca vreau sa vad care mai e starea natiunii cu colul meu,sa intreb de firul de cerclaj si de injectiile de maturare pt plamani

si eu stiam ca firul de cerclaj se scoate la 37 de saptamani dar...sa ma vad eu acolo,ca tare mult mai e....

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

BINE AI VENIT BEBE ERIC
Oana, refacere rapida si mult laptic.
Marcy tinem pumnii pentru maine si scoatem si fetele la treaba
HAI MARCY

36+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Jasmine daca mai rezisti 3 saptamani e ok pt tine si bebe! Daca se poate mai mult, de ce nu; important este sa fie bebe sanatos!
Delia mi-am tot stabilit target-uri si am fost fericita tare cand am reusit sa le ating... de-acum ce-o fi o fi numai sper sa fie bine!
Nik0le este o mamica de ian-febr care a avut parte de o a doua nastere f rapida. Despre Nikole a noastra nu mai stiu nimic, nu a mai postat demult insa sper ca ne mai citeste din cand in cand si ne da de stire cand se naste Albastrica!
Niko gasesti pe forum gravidute si mamici din Ploiesti! Aici, in grup, Andra locuieste in vecinatatea orasului si nu stiu sa mai fie cineva.
Eu voi naste in martie; DPN-ul este stabilit conform UM pe 26 martie, conform datelor ecografice 20 martie... acum vedem si cand vrea bebitza draga sa ne cunoasca!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

salut. ghici ce am aici pentru voi... bebe eric de oanaiacovita
delectati-va...
http://i628.photobucket.com/albums/uu6/mums2be/oana/oanaI/ericdeoanaI.jpg

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

salut. ghici ce am aici pentru voi... bebe eric de oanaiacovita
delectati-va...

Blog

Multumim Happymum! Ne-a mai aratat o prietena de-a Oanei cateva poze si ne-am indragostit de minunea mica!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

am vazut si eu pozele cu bebe Eric: este un bebelus minunat! sa va dea Dumnezeu numai bucurii si clipe minunate alaturi de el!

39+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Buna fetelor,

In primul rand vreau sa-i urez bun venit noului iepuras bebe Eric, multa fericire si o viata frumoasa pentru ca cei mai minunati parinti deja ii are. Felicitari mamica Oana!. Am vazut pozele cu Eric.....e o minunatie de copil

In al doilea rand vreau sa ii urez bafta multa lui Marsy, sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos. Va tinem pumnii maine
hai Marsy

pe maine

Bianca 37+ asteptandu-l pe Eric Andrei

AMR 12 zile

Mergi la inceput