BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
asteropipan spune:
vaiii, nu-mi vine sa cred!!! a si trimis poze!!!
este frumusel foc!!!!
sa va traiasca, draga Oana!!!
37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
mami07 spune:
Oana felicitari pentru bebe Eric si multa sanatate amandurora
e un scump, m-am emotionat!
Fetelor eu am doua vesti: una buna si una mai putin buna: vestea buna e ca bb Tudor e bine si ca pe 5 martie sunt programata la cezariana (asta daca nu se grabeste el sa iasa mai devreme ca e cam zvapaiat)
Vestea proasta este ca la analizele de 35 sapt am aflat ca am streptococ B si m-au trecut pe antibiotic o saptamana... voi ce stiti despre acest streptococ? Eu din ce-am citit pe net ar fi bebe in pericol doar in cazul in care as naste normal si nu mi s-ar administra antibiotic la timp, la mine nu va fi cazul fiindca voi face cezariana...
Eu sper sa nu vina bb mai repede, desi greutatea e in grafic, nici macar nu am avut timp definitivez bagajul de spital
, oricum m-a luat o frica... puiul meu cel mare a inceput deja sa vorbeasca cu burtica si il invata pe fratiorul lui sa pescuiasca si il pupa toata ziua, e tare dragutz...
toate burticile si tinem pumnii tuturor fetelor care-si vor cunoaste iepurasii saptamana viitoare 

AMR...PUTIN
PROGRAMARE CEZARIANA PE 5 MARTIE
annya9 spune:
Felicitari Oana!!! Bebe Erick este superb si chiar ca are buzici rosii!!! Sa fiti sanatosi si sa va refaceti repede!

Marsy curaj maine!!!

30+
Radu Alexandru
poze
Yaia spune:
Bun venit pe lume, Eric Nicholas! Sa-ti fie viata sanatoasa si voioasa!
Felicitari, Oana! Refacere rapida!
Marsy, pt. tine 

!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
stefimic spune:
ERIC ce frumusete de copil, chiar esti minunea pe care o asteptau asa de mult parintii tai, sa ai parte in viata numai de lucruri bune si sa-ti rasplatesti parintii numai cu bucurii.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
IOANA
ASTEPTAM MINUNEA
atb spune:
Wow cat de prompta e Oana cu pozele! Eric e un scump si are o gurita asa dulceeee! 
Jasmi, multumim mult de relatarile " la cald"!!! 
Adriana
35+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Dianami spune:
Felicitari, Oana!
Refacere usoara si mult laptic!
Bebe Eric, bine ai venit pe lume,
sa fii sanatos si sa-ti dea Dumnezeu numai bine in viata!
Am vazut si pozele, esti un frumos! 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
stefimic spune:
hai mai OANA ca mi-ai facut o pofta de m-as duce acum peste dr sa ma oprereze, vreau si eu o minune mica si frumoasa cat mai repede.
ALINA2 plimba-te si relaxeaza-te cat mai poti, profita din plin si de vremea frumoasa.
GABY sper ca in noaptea asta sa fie mai bine si bebelina JOY sa nu mai fie agitata.
CARMEN ma bucur ca la voi toate merg bine si ca bebelina este papacioasa si dormicioas.
mai povesteste-ne despre MIHAI ce mai zice de surioara lui?
IOANA
ASTEPTAM MINUNEA
stefimic spune:
MARSI 

Curaj mami si maine vei avea langa tine minunea.
IOANA
ASTEPTAM MINUNEA
selina-d spune:
Oaauuuu ce surpriza!!!! Inca nu am apucat sa citesc nimic dar cand am vazut HAIDE OANA!!!! la capitolul trecut si BRAVO OANA ACUM!!!! m-au apucat emotiile.
OANA felicitari din suflet si o viata minunata lui ERIC 

Cred ca deja la ora asta nu iti mai incapi in piele de fericire!
Ma pun sa citesc acum ce s-a intamplat.
Mami
33+
si Victor (31.08.2007)