BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
cori apropo de circulara, andra noastra a avut circulara si esarfa pe mana parca, si a nascut natural
rebiana, la efort concurez cu tine, ieri am facut toata casa :)))
m.a ajutat sotul , de fapt nu m.a lasat sa fac totul pt ca era acasa , dar azi sunt singura
oricum pana nu.mi termin geamurile de spalat nu nasc
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Lara spune:
Ina, si mie mi-a zis la 20 saptamani ca 100% crede ca se va ridica la mine, insa acolo a ramas, asta e. Acum chiar ca nu cred ca s-a mai miscat.. poate doar mai jos
mai stii? (desi a zis ca asta nu e posibil) Acum nu stiu cat de mult ar fi contat daca ai fi stat numai la pat, banuiesc ca nu prea mult, nu-ti mai fa griji acum, asa a fost sa fie si trebuie sa ne gandim ca asta chiar nu e o problema, pe bune ca nu e.
Eu voi merge poimanine la scan, si joi la consultant, sa-mi spuna ce si cum si daca hotaram cum facem, insa am mai zis, nu cred ca voi avea ceva concret nici atunci, banuiesc ca imi vor mai face un scan daca nu se misca de acolo. Te tin la curent oricum. Sunt curioasa si tie ce-ti vor zice.
Greenfrog, sa stii la masuratorile de la eco nu sunt chiar atat de acurate, poate fi chiar cu mult mai mic bebele, au mai fost atatea cazuri din astea. Nu te speria asa de tare, oricum travaliul e cam acelasi si daca bebe e mai mic.. tu sa nu fii prea ingusta in bazin, ca asa ar trebui cezariana, in rest.. doar la expulzie ar mai fi poate necesar sa te taie putin, dar acolo nu tine de epidurala oricum, din cate stiu eu.
Insa, daca e sa ai inductie, aici tin sa-ti recomand un pic de epidurala
ca nu ti-ar strica, zic eu/ desi eu nu stiu cum e cu epidurala.. insa am auzit ca e o mare diferenta
Nastere usoara!!
Oh, fetele care sunteti asa de aproape de termen, va urez la toate sa aveti nasteri usoare, cu travalii scurte si nedureroase si copii minunati si sanatosi!!
Stefimic, tu urmezi maine, nu? parca asa am retinut. 
Go, Stefi!!! Nastere usoara!! Doamne Ajuta!

Va pup, azi vad ca am facut prezenta, nu gluma ![]()
Lara,
35 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
jeni_h spune:
Rebiana iti multumesc pt incurajari
. Sa dea DD sa fie totul ok pt toata lumea.
Hai ca nu mai e foarte mult nici pt tine
Sa ai grija sa stea bb la caldurica atat cat iti doresti tu si atat cat trebuie. Un
si muuulte 
38+
Sarah Maria
greenfrog spune:
si eu cred ca e un pic mai micut decat masuratorile astea, pe hartie scrie +/-500g. vedem noi miercuri
. avem si kit-ul de epidurala cu noi. avem si noi esarfa in jurul gatului din cordonul ombilical dar doctorul nu a parut ingrijorat de acest aspect. il mai intreb miercuri. zilele astea am fost si mai confuza decat de obicei, e clar ca se apropie momentul. si ma doare osul pubian de parca s-ar desface in doua
.
39+
Petru Gabriel
Jasmine spune:
greenfrog - esti pe ultima suta de metri de acum!multa bafta si cu siguranta o sa fie bine
andira - tu pe unde umbli?parca era vorba ca stai in pat
cine stie mai multe despre injectiile de maturare plamani?
cam din ce saptamana se pot face?
sunt doar 2 sau mai multe?
trebuie musai internare pt ele?
exista la spital sau trebuie sa le cumpar?
daca da,cum se numesc?
sunt dureroase?
in ce loc se fac,adica unde ma inteapa?
33+ 
dayanara spune:
jasmine mie mi.au facut la 33+ injectiile astea care aici se numesc celestone, mi le.au facut in dos
la 24 de ore diferenta una de alta
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Greenfrog, dar mare a mai crescut bebelunul
oare vei putea dormi astea 2 nopti??
Aici, daca bebelunul are 3800g, dr meu trece direct la ceza. In fine..miercuri la prima ora, vom fi pe baricada , cu surle si trambite![]()

Lara, despre nasterea indusa pot spune ca am experienta unui dr care nu a fost de acord sa-mi declanseze nasterea
Ma chema din 3 in 3 zile in ultimele 2 saptamani, verifica starea colului si ma rimetea acasa.
Din pacate, am ajuns in saptamana 41, cand mi s-a rupt apa, iar medicul meu era plecat din localitate.
Am nascut foarte greu, fara epi, insa cu mici riscuri: nu reauseam sa ma dilat, iar la bebe ii scazuse ritmul cardiac. Mi-a bagat apoi oxitocina, si am reusit sa nasc apoi in 3 ore si ceva. Lichidul imi era verde, iar copilul arata ca o pruna uscata
(zbarcit).
De asta nu prea imi doresc sa astept declansare naturala daca depasesc termenul...Am vorbit deja cu Dr pe tema asta, si m-a asigurat ca nu ma laa peste termen.
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
GabyHila spune:
Jasmy dar ce tea apucat cu injectiile? eu am primit hemosucinat, a trebuit sa mai staun 6 ore, se daun intramuscular in fund si nu dor mai mult ca o injectie normala. aaa si sigur sunt la spital. scuzati lipsa cratimelor dar scriu cu o mana si joy e la titi
kossir spune:
Fetele cu copii mai micuti, stiti cumva in ziua in care se face vaccin, nu se face baita la copil?
Eu nu mai tin minte, parca nu trebuia sa facem in ziua respectiva. Noi am facut azi vaccin BCG si cel de hepatita B. Plus ca ar fi prima baica ca alalteieri ne-a cazut buricul.
Merci anticipat de raspuns 

http://community.webshots.com/user/kosscar
ioanaa28 spune:
multumesc pt sustinere
,
m-am descarcat si eu un pic desi incerc sa evit subiectul...dar face bine o vorba buna si o incurajare
intrebare: unde gasesc lista cu nr de tel? am uitat..
Ioana,
37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...