BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Si din ciclul fiecare cu ce-l doare, cautand eu remedii pentru par deteriorat si greu de aranjat in timpul sarcinii/ afectat de sarcina am descoperit ca uleiul de ricin are indicatie pentru astfel de probleme dar este si un foarte bun cicatrizant. In aceasta ordine de idei, se aplica pe o compresa sterila sau un tampon de vata si se tine pe locul unde se afla rana. Eu zic ca e util indiferent daca se aplica pe epiziotomie sau pe rana operatiei de ceza.
Alte indicatii: ajuta in cazul constipatiei (se recomanda 1-2 lg/zi), in cazul bataturilor sau zonelor de piele ingrosata.

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ioanaa lista o gasesti in Docs. Intri pe Gmail si descoperi in bara de sus!

Pun de capitol nou!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana am crezut ca e bun pt par :)))) nu de alta dar si eu ma dau cu un ser de la loreal sau alta marca, nu conteaza, si e tot asa uleios bun pt parul aspru

kossir imi amintesc ca lui ivan i.am facut baie seara normal, si a doua zi dimineata vaccinul, apoi seara alta baita

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

AICI asteptam iepurasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

GabyHila, merci de intrebare, sunt bine, e greu cand nu dorm... a doua zi sunt de pe alta planeta. In rest nu ma pot plange de prea multe, cu spatele sau dureri pe ici pe colo... incerc sa nu stau prea mult pe loc pentru ca am observat ca intepenesc si mai rau e. Asa ca aproape zilnic imi fac drum printr-un centru comercial sa "castig" 2-3 ore de mers cursiv, afara nu pot e fierbinte situatia.
Tine-ma la curent cu scutecele refolosibile, sunt tare interesata sa stii. Cumnata mea a inceput sa reduca folosinta scutecelor tip pampers si rezultat la 9 luni si jumatate fetita ei face cacutz la olitza, mi se mare o mare realizare.
Te pup si sa va traiasca JOY!!!!
Masy, imi vine sa rad... stiu ca nu e de ras, tu te duci la dr sa nasti si el te pune la pai daca aveti liber de ce nu? Scuze, rad si eu dar nu e rasul meu.
dar sa stii ca eu tot iti tin pumnii!
Carmencita Kossir, eram sigura ca te descurci si te vei reface repede. Si Sofia ai sa vezi ce fetita cumintica va fi, sa-ti traiasca frumusetile de copii!
Rebiana, in fine esti aproape de finele calatoriei ce te-a cam extenuat, chiar daca tu sacara nu prea te-ai plans, esti eroina 100% Asa ca daca tot ai ajuns pana aici rabdare si asteptare usurica!
Ate, offff mama ei de masea de minte, acu' si-a gasit...o fi vreun semn cu mintea asta?, scuze imi permit sa glumesc dar sper sa-ti treaca repede!
danke, si eu am multe intrebari cu epidurala asta, o prietena care a facut s-a simtit rau dupa, i-a scazut tensiunea foarte rau si si-a revenit fff greu, asa cum zici, amorteala si stari de incontrol si dupa ce a trecut anestezia de mult... nu stiu ce sa zic si eu sau sa fac. Eu dupa saptamana 12 m-am vopsit (am mult par alb) m-am facut doar la salon cu vopsea fara amoniac, cica e safe... mi-a permis de fapt dr sa ma vopsesc atunci. te pup
ioanaa28, of ce rau imi pare ca trebuie sa treci prin asa ceva, nu stiu ce sa zic, numai emotiile astea lipseau acum, incearca sa te linistesti (stiu sunt vorbe) dar e pentru bebe mic.
Te pup si multa liniste si intelegere acasa!
greenfrog, uau te pregatesti care va sa zica, off, ai emotii? adica miercuri maine, nu?
Miruna si tu la fel tot pe 24 trebuie sa ai marea intalnire! Bravo, ai ajuns unde voiai!asteptare cat mai usoara si ai grija de tine!
uau stefumic, dupa miercuri intrii tu la rand joi e ziua voastra cea mare!!!!! asteptare usoara si linstita!
Vladimirescu, ei draga mami trebuie sa gasim asa cum ai zis un echilibru, o facem pentru noi, pentru micut si pentru cuplu.
M-am gandit la ce ziceai cu bonele, eu cred ca e bine sa o pastrezi pe cea care o ai pentru Floricica si pentru diversificarea programului la Vladimir sa ai o educatoare, nu cred ca el o va percepe ca o gelozie pentru ca i se acorda mai putina atentie. Ajunge ca i se explica tot cu lux de amanunte si sigur isi va iubi fratiorul. In pluc acum el are alt program si un pic de activitate desteapta va ajuta pe toti, el invata, tu stii ca e ocupat cu ceva constructiv. Si mai trebuie lasat sa se implice daca vrea in viata celui mic, sa aleaga el cate ceva ( de imbracat) jucarii, asta daca isi va exprima dorinta. Sunt sigura ca tot va fi bine la voi acasa. Oricum tu esti femeie matura si sigur stii ce sa faci!
Ella, si eu aici merg la o clinica privata. Teoretic dr mi-a zis sa nu pregatesc nimic, doar haine de bebe cand iesim din spital. Din ce am vb cu alte mamici gata nascute, ele au mai luat cate ceva sa aiba la spital (camasa de noapte ca este o mica mare problema de dimensiune, sa ma fi vazut pe mine ce mini am avut la colectare si la transffer... foarte sexoasa si ma cam jenez acum cu pici cat butucii) apoi daca vrei sa stea bebele lai lejer, altfel ei in leaga "rama" sau "sarma". eu cred ca iau cate ceva cu mine, dar mu milte mai ales ca la intoarcere ma gandesc ca iar trebuie sa dezinfectez tot, ca doar au stat lucrurile alea in spital si cum sunt nascuta de o mama paranoica...cum puteam sa fiu si eu?
oricum nu fac acum bagajul ca intru in panica, eu nici in vacanta nu fac decat in preziua plecarii, de obicei le puneam intr-o camera pe pa si apoi le asamblam inaintea plecarii, doamne vb de lucruri sfinte vacante, inainte plecam aproape lunar in cate un wk lung, cat imi e de dor, sa iasa bebe, il pun pe picioare sa sa vezi ce-l pun si pe al in rucksac, ca tot vb de bagaje...
Dayanara, merci suntem bine, acasa in Romania... ce sa zic... mama, multumesc de intrebare, e stationar, face masaj zilnic, vine cineva acasa, face exercitii, piciorul si-a revenit mai bine mana din pacate nu, a ajuns la stadiul ca poate apucadar nu sustine mult timp, paharul nu poate fi plin de ex. Ce sa-i facem mergem inainte cu incredere ca va fi mai bine. In rest toate bune, cat se poate adica... te pup si tare ma gandesc la salsicionul tau.
freedelia, hai ca mai putin, ce tonus ai si ce sprintena esti! sa nu te miri daca vine un bebe nr 3 super actv!!!!
Andira?
Miria? unde sunteti fetele?

acum am citit postul despre medlife, am mai auzit, din pacate sistemul privat din romania nu poate acoperi cazurile complicate si medicii sunt tot cei de la sta, ma refer la cei buni si cu meseria in mana cu doar cu carte-n cap.

va pup fetele si sa aveti AMR- usorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

castelana fericita 34+

Mergi la inceput