BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
Am vazut poze cu ginerel de Cris.mario! Dragalashul de el!
Si gemanutzele lui Larisel sunt asa de dulci!
Imi place nasucul Nataliei, imi vine sa mushc din el ![]()
Cris.D, cand o sa pleci outside si o sa-ti deschizi ceva pe-acolo promite-mi ca o sa iei in calcul denumirea "my lucky 13". Imi suna f bine! ![]()
Decenuela, ms de vesti despre Andre-lina, tot ma tin sa-ti spun...
ce vroiam sa mai spun..
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu
Bobitza
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Ce ma amuza problema cu cerceii Eu zic sa-i mai faci o pereche de gauri se poarta punk! _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza |
gand la gand cu cristies

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
plateea spune:
neata, fetele, la amiaza! haideti, facem precum fluturasii, impreuna?
ce spuneti astazi de un strudel bogat, pufos cu mere aromate, siropoase, cu un strop de scortisoara?
cris_m, ce oameni... nu ai cum sa ii schimbi printesei cerceii in functie de cine te viziteaza? sau, ca sa nu ai scandal, ii pui cercelusii aia frumosi pe care i-ai luat chiar tu si... pofta-n cui, pana se calmeaza. bine ca are de schim, o sa fie cocheta de mica! 
decenuela... la noi infacolul/espumisan, isi face efectul cat de cat combinat alternativ cu bonnisan si baby drink... cat despre atarnat la geam... nu ti-e frica ca ti-l fura un vecin invidios? 
alexutzza, da voi la cat papati, o sa cresteti ca fat-frumos...
cristies... 

vreau si eu cu bb la cumparatuuuuri...
nu-mi vine usor sa reactionez la parerile atotstiutoarei pt ca e o nasoala, si orice zic, pune bot, si i se plange lu' fiu-su, apoi am discutii ca una, ca alta...
larisel, ce copii mari si frumosi ai tu acolo...
bebeline uimitoare si mami care merita statuie...
dastefa, la inceput si noi foloseam vreo 10 pampers pe zi, acum, mai putin... vreo 5-6, poate...
mamidepuiuti... imi place ca esti practica...cat despre amintirile de la botez... poate o sa ai un pusti cochet si o sa mearga de minune bijuteriile cu fardurile si ojele tale.![]()
haircut, eu am intrebat dr de iritatie, mi-a spus scurt... este epidemie, si pana se insoara ii trece! 

cris.d, ai niste nopti grozav de palpitante.
nu inteleg cum reusesti sa rezisti. pe langa rabdacol mai iei si ceva care elimina nevoia de somn?? despre soacra.. nu vreau sa vb azi, ca dimineata i-am trimis sms sotului ca vreau sa ne mutam in chirie, deci... intelegi cum sta treaba! cat despre shopping... eu numesc shopping inclusiv cumparaturile zilnice, dar fuse si ziua mea, si am primit bani de la mai toata lumea, bani care evident trebuiau cheltuiti...
(mission acomplished, by the way!)
trimit, si continui, ca tre sa schimb piciul cacacios...
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel LOREX, iar esti la plimbare cu pretene? ![]() |
De data asta singurica!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu
Bobitza
haircut spune:
Multumim de incurajari!
Dastefa, Lorex, CrisM
La baita ii infasuram piciorusele in folie de plastic si lipim leucoplast sus unde incepe gipsul(tati face asta, mie mi se face rau cand trebuie dezlipit
)i-am mai facut baita si la 2 zile, dar de cand cu iritatia asta nu-mi mai permit..
Plateea, bun raspuns...Eu la inceput nu eram prea agitata ca stiu ca fac multi copii si trece repejor, doar ca la Maia de cateva zile se tot accentueaza si arata ca vai de ea, e buboasa toata, mi-e mila de ea
Si eu am scos-o afara pe vant, dar bine infofolita, n-au fost probleme...
Stiti ca WE viitor e Baby Expo?
de Maia Ilinca (29.01.10)
xela_07 spune:
Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul ... parasim odiseea sarcinii. Hai ca m-a luat melancolia ... F frumos ca o asteptam si pe lorex, sunt perfect deacord.
Am facut si eu upload la poza pe webshots, cristies multumim pentru idee si pentru ca o sa te ocupi de colaj
.
Ieri m-am rasfatat si am reusit sa vad si un film, adica au dormit copii in acelasi timp 
. Vi-l recomand, este It's Complicated cu Meryl Streep, pe mine m-a relaxat.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
plateea spune:
ce logoree aveti, domle'... nu dovedeste omu' sa tina pasul cu voi, neam! da macar ma tin teapana, asa ca o soacra mare
!
cris.d...predarea... habar n-am! nu ma pot gandi ca ma ia o jaleeeeee...
plus ca... normal si evident ca nu plecam nicaieri fara lorax... ce, am innebunit??? cum sa lasam fata in urma... we stick together. suntem muschetari, what my chickens???![]()
![]()
![]()
onitza, moaaama ce copil frumos si cuminte ai... nu vrei sa facem schimb? la al meu e nevoie de 3 randuri de oameni ca sa trecem noaptea cu bine...
cristies.. ce super ideea cu pufuletii reuniti... beeeetooon!

numai sa dati si la mine contul ala ca... evident ca n-am...
cris.d, poate imprumutam de la "predecesoarele noastre wishing list-ul cu kg-le... e spuneti? mi mi s-a parut super asta la ele. pe prima pagina, asa de motivare! 
daca facem, ma bag si eu, poate poate ajung si eu om normal...
haircut... nu pot sa imi imaginez prin ce treceti, iti doresc doar s treaca repede timpul, sa se rezolve problemutele,si sa uitati intr-o clipa totul...
lorex...

pt graviduta mea preferata!
plateea spune:
am 2 steluteee... na, na, na...

PLATEEA! 
ps. mi-au murit laudatorii...![]()
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
sper sa nu fie "vise, taica, vise"Ce mai faci tu? Mai ai un picutz ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
Mai e putin... asa cred! Nici nu speram sa ajung pana aici, avand cerclajul si stand la fel de cuminte precum o maimuta dar Dumnezeu e mare si ne-a vrut in luna a noua!

Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalieI can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Cris.D acum am vazut ca ai mai scapat de 2 kg!! BRAVOS!!! Sa-mi vinzi ponturile dupa ce nasc, voi avea nevoie!!!! 
Bea o frumusete e Ivan, asa dulce de-mi vine sa-l pap!!
Onitza scumpel foc bebe Daniel!! 
Cris.mario pune-i fetitei in urechi cerceii care-ti plac cel mai mult tie. In fond sunt daruri, tu decizi ce faci cu ele! 
Haircut mi se strange sufletul cand citesc cat sufera puiul si voi alaturi! Doamne ajuta sa fie bine!! 
Lorex te-am admirat acum ceva zile in poze.. nu stiu daca am scris… si-n cele artistice (
) si-n cele mai recente! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)