BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 14
mariucasara spune:
Am vazut si eu poze cu pui superbi. Nu mai nominalizez ca toti sunt frumosi de ma topesc 
Am pus si noi o poza pentru album, si mi se pare normal sa ne mutam la scutece doar dupa ce vine si Bobitza de Lorex.
haircut
. Refacere rapida micutei!
Cris m. mie mi-au zis de la spital ca baie in cada pot face dupa 6 saptamani. Pana atunci dush.
Azi am iesit si noi prima data afara in wrap. A dormit Maria-Sa de nici nu a stiut ce e cu el. A adormit cum l-am legat acolo si s-a trezit cand l-am dezlegat.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
plateea spune:
rebiana, asa mult ma bucur ca ai reusit sa ajungi pana aici!
pt mami incercata...
xela_07, saru-mana de idee. descarc acum, poate reusec saptamana asta sa il vad!
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea rebiana, asa mult ma bucur ca ai reusit sa ajungi pana aici! pt mami incercata... |
Pup mult!!
Multam', asa o bucurie simt ca am reusit sa duc sarcina cat mai departe! Am vazut pe dragul de bbTo, inca de cand ai postat pozele si mereu am admirat acuratetea cu care-s preluate imaginile! Puiul e superb!

Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalieI can't fake with dignity so i'll not try!!
plateea spune:
pe unde umbla oare restul fetelor?
mi-e dor de ratusca_mica, si catalutza, si, si...
loreeex... ce nume are bobita, pna la urma?
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
cris_mario spune:
rebiana,plateea 

...sa vad cum o sa fac
mariucasara asa ma gandeam si eu..ms frumos 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
haircut spune:
Mariucasara, Plateea, Rebiana
multumesc! Doamne ajuta!
Felicitari pentru stelute, Plateea...
si nimic dulce sa sarbatorim???
Iti doresc sa ajungi la pace cu socrela, e aiurea sa trebuiasca sa fii atenta la tot ce faci, ce spui...
Rebiana, uite si de la mine

pentru bebita mare de acum. Sa ai nastere usoara
Eu n-am vazut poze noi cu Lorex..unde sunt???Nu de alta, da-i asa draguta ca nu vreau sa le ratez
de Maia Ilinca (29.01.10)
dandanaG spune:

fetelor eu nu mai reusesc sa mai scriu
dar va citesc printre picaturi
am fost la control cu ochisorii si suntem bine, si mi-a zis ca trebuia sa ne fi programat din maternitatela control
e un program .......
dar am dat de alta belea, bb a inceput sa faca kk verde si am fost cu el la doc de urgenta, am inteles ca e diaree daca e verde si ca a facut o inflamatie a intestinului de la ceva ce am mancat eu si nu i-a priit lui, cel putinasa zice doc
n-ea dat 3 feluri de granule homeopate pe care tr sa i le dau de 3 ori pe zi si la 15 min intre ele si inainte de masa, si va imaginati ce show avem 

mai ales ca bb vrea sa manance ziua la 2 ore
dar speram sai treaca repede cu astea si sa fie doar atat
si in legatura cu nasucul a zis ca trebuie desfundat cat de des, ptr ca se inflameaza urechea, si sai dau cu ser si cu pompita inainte de masa, pana mai creste ptr ca se formeaza acolo ceva....
si nu in ultimul rand , pt ca nu am scris de mut
FELICITARI PT MAMICI!

BUN VENIT BB-LUSILOR 

iar e pauza de pufuleti?![]()
Dana, mamica de
Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
decenuela spune:
fetele da-ti-mi si mie parola de mail comun....sunt praf cu neuronul...
plateea..despre soacre...mame..io n-am av prb...dar pt ca sunt mai rebela si mi se pare ca io le stiu cel mai bine zic ca chiar daca e greu cu chirie...e cel mai bine asa.oricat ar fi de bune..tot apar disensiuni...de generatii.stii ce bine e sa mergi ca musafir?
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)