BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ce frumos e Danutz...................... si fetle lui larisel....superbeeeeeeeeeeeee si ce cresc.......................... wowwwwwwwwwwwwww ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uite-l si pe ivan......... http://picasaweb.google.ro/BeaReka/IvanMatei#5441008844017942018 Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
ooo cat a crescut...si e atat de frumos

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
BEA, si la noi a batut vantul ieri si am scos-o in carucior, acoperita cu sacul de blana, era destul de "mascata" acolo, nu ajungea vantul. nu l-as scoate asha, in scoica, sau ceva sa stea cu fatza in vant, dar daca e camuflat putzin eu zic ca merge.
si noi la fel: doarme de pe la 10, acum se frikineshte, ashtept sa papam si sa ieshim cat e inca soare si cald.
LOREX, iar esti la plimbare cu pretene? 
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!![]()
poze
povestea noastra
lorex spune:
Salutare mamici si (pe ici pe colo) burtici ![]()
Am fost dimineatza sa mai dau niste sange pt hemoleucograma apoi m-am plimbat putin pe-afara, e f frumos!!
Si am cumparat o caditza galbena la 15 lei ![]()
chilipir
, e micutza dar pt inceput e numa' buna.
Aveam in plan sa-mi iau din aia la 1 milion din carefour..
Vrau sa va multumesc pentru sustinere si sa va spun ca m-ati emotionat enorm ca vreti sa ma asteptati sa nasc ca sa predati stafeta!
Veti face si stafeta si galerie pe 28![]()

O sa-mi dau silinta sa nasc cat mai repede ca sa nu va incurc prea mult
, nu de alta da' luna asta are numa 28 de zile ![]()
Oricum vreau sa mai fac o proba cu internetul de pe telefon ca am vazut ca si Claudetz s-a plans ca primul mesaj nu i-a ajuns.
Daca nu si nu, va anunt prin sms..am mai multe numere de ale voastre
(merci cris.d)
CRISTIES, mi se pare f faina ideea cu colajul de bebelushi pt a marca predarea stafetei! Spor la treaba, o sa trimit si eu o poza de pe telefon cat pot de repede dupa ce nasc.Sa-mi spuneti cine poate primi MMS daca nu o sa o rog pe sor'mea sa posteze.
CRIS.DOGAREL, si ideea ta mi se pare frumoasa, fiecare mamica sau burtica, cine vrea si simte, sa transmita cate un mesaj la predarea stafetei. Eu deja ma gandesc la cum sa sune mesajul meu.Eu sigur o sa trimit.Dar o sa vb mai mult din punctul meu de vedere, nu pot sa vb in numele tuturor la un eveniment atat de emotionant!!! Data trecuta, cand am primit stafeta, nu aveam in plan sa postez, dar m-am emotionat asa tare incat mi-a venit inspiratia
asa ca poate si celelalte fete o sa pateasca la fel!
Ma gandeam ca la noi a culminat, f frumos, primirea stafetei cu revelionul iar predarea - cu 1 MARTIE! Nici ca se putea mai frumos!!! 
Trimit ca vad ca face figuri netul...si revin
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu
Bobitza
cris_mario spune:
vroiam sa intreb si eu fetle care au nasct normal ... cand ati facut prima baie in cada???
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
fetelor...lilika,andrelina,arwen,alexia,oani....???unde sunteti?????
Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
dastefa
...sunt superbe ambele perechi...de aia nu ma pot hotara...dar mai ales ptr ca inca nu stiu pe cine vreau sa supar...nasa/soacra ![]()
Andreea
o printesa grabita...
lorex spune:
| citat din mesajul lui cris_mario dastefa ...sunt superbe ambele perechi...de aia nu ma pot hotara...dar mai ales ptr ca inca nu stiu pe cine vreau sa supar...nasa/soacra Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Ce ma amuza problema cu cerceii
Eu zic sa-i mai faci o pereche de gauri
se poarta punk! _
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Lorex, merci ca ai rezolvat misterul cu punctele cardinale . Am vrut sa-ti spun de ieri dar neuronul... langa masa aia de infasat trebuie sa improvizezi o polita sau o noptiera mai inalta pentru a pune cele necesare pentru schimbat (pampers, crema de fundulet, servetele, un scutec). Eu nu am folosit-o deloc din cauza ca nu aveam unde sa pun toate astea. _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Ma gandeam si eu aseara la treaba asta..nush cum o sa fac...cred ca o sa intorc cumva patutzul invers astfel incat sa ma pot folosi de biroul de alaturi...

_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ce frumos e Danutz...................... si fetle lui larisel....superbeeeeeeeeeeeee si ce cresc.......................... wowwwwwwwwwwwwww ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uite-l si pe ivan......... http://picasaweb.google.ro/BeaReka/IvanMatei#5441008844017942018 Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
Bea, mai esti prin zona? vreau sa-ti arat ceva!
_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui haircut Da, are la amandoua piciorusele, pana sus la solduri practic isi misca numai soldurile genunchii si gleznele sun fixate...la inceput a fost extrem de agitata, acum s-a obisnuit cu ele...o sa la tinem 9 saptamani, apoi proteza...trec toate... de Maia Ilinca (29.01.10) |
Refacere rapida va doresc!!!

_
Bobitza

practic isi misca numai soldurile genunchii si gleznele sun fixate...la inceput a fost extrem de agitata, acum s-a obisnuit cu ele...o sa la tinem 9 saptamani, apoi proteza...trec toate...