BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 11
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa cris_d cat costa dermocare?dar apa termala(are vreo marca)? nikole nu stiu de ce te mai doare desi nu se vede nimic la san si ma bucur ca ai rezolvat probl silicoanelor eu le folosesc dar alternativ cu si fara ele ca sa nu se obisnuiasca doar intr-un fel incep intotdeauna cu sanul fara silicon si apoi cel cu aparatoare...deci cand ajung la al; 2 lea sunt mult mai relaxata(ciudat e ca uneori doare si ci=u aparatoare) si eu spun sa asteptam pana naste Lorex sew pare ca Miruna e cea mai kk-cioasa de pe aici-ea face la fiecare masa(adica 6-7-8a0 si uneori si intre mese dr zice ca nu-i nici o probl daca ia bine in greutate azi noapte am prins doar 3 ore de somn siacum cand Miruna doarme si Daria e la socrela eu nu pot dormi ![]() ![]() ![]() Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria |
dermocare a fost 12 lei, apa e de la avene, ca are cantitate mai mare si pretul e 25 lei
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)AMR: 8,5 kile!
poze
povestea noastra
decenuela spune:
| citat din mesajul lui haircut Si taratele cum le prepar?Le fierb 10 min?ca la ceai? cred ca voi ati mai discutat asta, dar eu am lipsitAm vazut pui superbi de Larisel si Nikole sa creasca mari si sanatoase![]() Cris mario, mie mi-a spus nasa ca i-a luat cercei, asa ca am anuntat pe toata lumea sa nu-i mai ia...Problema e ca nasii n-au ajuns inca sa o vada, asa ca fata mea sta cu ate in urechi de 3,5sapt ...si nici nu stiu cand au de gand sa vina...macar la botez sa aiba si ea cercei![]() Voi de cate ori scimbati pampers-ul dati cu unguent?chiar daca nu e iritatie? de care unguent? Mie la iesirea din spital neonato mi-a dat o foita cu sfaturi si scrie la fundulet de intretinere sa dau cu unguent cu galbenele nemtesc Melkfett.Eu ca asta imi dadeam pe burtica in timpul sarcinii, a mai dat cineva pe bebe? Pana acum i-am dat cu Bepanthen de fiecare data, dar daca nu e iritata deloc, parca n-as mai da... sorry de asa multe intrebari...am lipsit mult si s-au adunat de Maia Ilinca (29.01.10) |
au..io stiu ca laceai se lasa apa sa clocoteasca ...se pun florile inca 3 min si se strecoara. stiu ca daca raman in apa nu e ok...
io fierbeam ca 3l de apa puneam un bol de supa cu tarate apoi le lasam....15 min. peneam niste tifon in strecuratoare si scurgeam. din acea apa puneam si in caditza si la limpezit. fetele spuneau de un saculet..io n-am av.
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
cris.dogarel spune:
REBIANA, in cinstea visului tau, am schimbat amr la kile cu 2 zile mai devreme (ma cantaresc miercurea, in ziua cand am nascut, ca asa am inceput si o fac doar saptamanal sa nu ma inrobesc/tampesc de tot)![]()
![]()
. nu-i mare lucru, stiu, da' nici nu e stationar

P.S. Am aruncat (dat la primarie ptr nu stiu ce actiune umanitara) hainele de gravi, hainele mele de grasa, pastrate pentru dupa nastere (alea de cand aveam 70 de kile
), asa ca mai am vreo 2 perechi de pantaloni care merg acum (sunt luati pentru greutatea asta intermediara la una din curele mele de acu' 2 ani), in rest doar alea de slaba.
deci, tre sa fac ceva, ca nu ma apuc de cumparat haine mari nici moarta![]()
![]()
![]()
hai ca v-am innebunit cu obsesia mea

scuze
, dar daca vorbesc mult despre asta poate conving neuronu' ca asha e, alta cale nu "iegzizta"![]()
![]()
![]()
mersic ca ma suportati

Cris, mami de
Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!![]()
poze
povestea noastra
dastefa spune:
legat de faza cu cadourile-noi am luat finutzului la 1 an o tricicleta( ii anuntasem pe parinti) dar a mai primit una (neanuntata )
parintii au gasit sa dea una altui copil si au dat-o pe cea adusa de noi
si ce ar fi trebuit sa ma supar? mi se pare copilaresc
eu m-am bucurat ca au rezolvat cumva situstia
deci cris_m eu zic sa ii pui pe cei mai frumosi
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
dastefa spune:
cris_d si eu ma stresez cu kg ramase+acumulate(+10 la iesire din maternitate- +11 acum
)
asa ca sotul mi-a luat pt martisor un mini stepper dar ma tem ca va zace prin vreun colt of ,of ,of
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
Beatrice1982 spune:
am papat.............am intins hainele la ivan...........si acu astept sa faca oki................
doarme de la 9.50...
astept sa se trezeasca sa pape.si sa mergem afara, doar ca sufla vantul destul de tare...are ceva ????????????????????
l-a sufla?????????????????
o problemutza..........cele care v-ai confruntat cu asa ceva...
i s-a iritat acolo langa putza lui mica.....intre picior si putza,........pielea.am incercat bepanthene, am incercat ceai de musetel..am incercat pudra nivea.................am incercat crema nidoflor....am incercat petrini.,dar nu vrea sa treaca............................................
oare de ce???????????????
e rosu asa in ambele parti................
Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
decenuela spune:
harnicut..io ii dau sogur la baie...si poate inca o datadaca imi aduc aminte....in rest il spal la chiuveta de cate ori pot.. nu a fc iritatie deloc.
cris d...las ca-i bine ca esti motivate..doamneajuta. nici io nu vreau sa-mi cumpar haine...asa ca n-am av chef de xl la shoping.
de cand merg pe jos cu jiji atarnat de mine..am mai dat jos deci am aj la 69...nu interpretati..va rog
apropo de asta..sunt asa varza....de 2 nopti imi propun si io un siecs cu barbatul....dar adorm de la 10 juma cu tata in gura la jiji...si ma trezesc...cand ..a trecut momentul...or trece ei si colicii astia
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 am papat.............am intins hainele la ivan...........si acu astept sa faca oki................ doarme de la 9.50... astept sa se trezeasca sa pape.si sa mergem afara, doar ca sufla vantul destul de tare...are ceva ???????????????????? l-a sufla????????????????? o problemutza..........cele care v-ai confruntat cu asa ceva... i s-a iritat acolo langa putza lui mica.....intre picior si putza,........pielea.am incercat bepanthene, am incercat ceai de musetel..am incercat pudra nivea.................am incercat crema nidoflor....am incercat petrini.,dar nu vrea sa treaca............................................ oare de ce??????????????? e rosu asa in ambele parti................ Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
banuiesc ca e cam ca la funduletz, doar ca acolo sta umed in cuta aia de la bulanash. daca ai incercat toate alea, da-i cu crema pe baza de oxid de zinc si lanolina pura, preparata in farmacie pentru eritem fesier/iritatzii. sau cutaden,strat mai gros. e important sa usuci bine acolo pielea, sa mai stea la aer cracanat asha, ca imparatul ce e
si a fost ff bine, nu am mai facut bubitze ca alta data
Cris, mami de
Ana(2003)AMR: 7,9 kile!
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui haircut
Da, are la amandoua piciorusele, pana sus la solduri practic isi misca numai soldurile genunchii si gleznele sun fixate...la inceput a fost extrem de agitata, acum s-a obisnuit cu ele...o sa la tinem 9 saptamani, apoi proteza...trec toate...multam de intrebare ![]() de Maia Ilinca (29.01.10) |
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui decenuela harnicut..io ii dau sogur la baie...si poate inca o datadaca imi aduc aminte....in rest il spal la chiuveta de cate ori pot.. nu a fc iritatie deloc. cris d...las ca-i bine ca esti motivate..doamneajuta. nici io nu vreau sa-mi cumpar haine...asa ca n-am av chef de xl la shoping. de cand merg pe jos cu jiji atarnat de mine..am mai dat jos deci am aj la 69...nu interpretati..va rog apropo de asta..sunt asa varza....de 2 nopti imi propun si io un siecs cu barbatul....dar adorm de la 10 juma cu tata in gura la jiji...si ma trezesc...cand ..a trecut momentul...or trece ei si colicii astia Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
me, too, da' de vreo 3-4 nopti

. de 69 nici nu mai zic, ca nu mai tin minte cum era
Cris, mami de
Ana(2003)AMR: 7,9 kile!
poze
povestea noastra

sa creasca mari si sanatoase
o fericire