BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata fetele si de la noi!!!

Merci de cafea Mamidepuiuti.

Haircut, bine ai revenit! Noi am avut bubitze si le-am rezolvat cu apa in care au fiert taratele si curatat cu apa termala ziua. Fetele iti pot recomanda si niste creme (am retinut eu bine Dermacare??)

Am vazut printesele lui Larisel - sunt superbe. M-a impresionat poza in care erai cu amandoua... Ma gandeam cum ar fi noaptea... Traiasca Babi! Despre cd-uri - se gasesc in chioscurile din supermarketuri. Gemanutele cum reactioneaza la ele?

Si pe Daniel si pe mami lui fericita. Ce scump e.

Cris.dogarel, eu am vrut ca prima escapada la cumparaturi sa fie cu tati, ca in cazul in care plange sau ceva sa pot sa merg in masina si sa-l schimb/hranesc fara sa-mi fure cineva cosul. Si noi am fost mai la spartul targului si cu toata plimbarea si prin esplanada n-am stat mai mult de 2ore jumate.

Despre predarea stafetei, eu m-am oferit voluntar sa fac o fotografie-colaj cu toti pufuletii daca mamele lor pun(trimit) una reprezentativa, ca sa contribui si eu cu ceva, daca la exprimare sunt ca si cainele din banc. Cris.mario a fost de acord, daca sunt si celelalte fete ma apuc. Mi-a fost cam sa zic tot eu ca si data trecuta tot eu am facut convocarile dar pare-mi-se ca tot pe matale pica magareata si de data asta. Cu ajutorul Plateei, evident si chiar as indrazni si la Cris.mario (m-a impresionat modul in care era scrisa povestea nasterii).

Dastefa, esti sigura ca nu te fenteaza Miruna cu somnul? Al meu mai doarme la san (in timp ce papa), mai pe umarul lui tati... se mai aduna...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

wow!!! nu stiu dk mi-as gasi cuvintele,dar incercam

o sa incarc si eu o poza in seara asta pe webshots

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Eu zic ca fara Lorex nu plecam la scutece!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

total de acord

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Si taratele cum le prepar?Le fierb 10 min?ca la ceai?cred ca voi ati mai discutat asta, dar eu am lipsit

Am vazut pui superbi de Larisel si Nikolesa creasca mari si sanatoase

Cris mario, mie mi-a spus nasa ca i-a luat cercei, asa ca am anuntat pe toata lumea sa nu-i mai ia...Problema e ca nasii n-au ajuns inca sa o vada, asa ca fata mea sta cu ate in urechi de 3,5sapt...si nici nu stiu cand au de gand sa vina...macar la botez sa aiba si ea cercei

Voi de cate ori scimbati pampers-ul dati cu unguent?chiar daca nu e iritatie? de care unguent? Mie la iesirea din spital neonato mi-a dat o foita cu sfaturi si scrie la fundulet de intretinere sa dau cu unguent cu galbenele nemtesc Melkfett.Eu ca asta imi dadeam pe burtica in timpul sarcinii, a mai dat cineva pe bebe? Pana acum i-am dat cu Bepanthen de fiecare data, dar daca nu e iritata deloc, parca n-as mai da...sorry de asa multe intrebari...am lipsit mult si s-au adunat

de Maia Ilinca (29.01.10)

din 10 schimbari de 8 ori ii dau cu unguent(altfel nu stiu cum sa zic) ...inainte fol bepanten,dar mi-a luat soacra o crema de galbenele nemteasca (aia de kre zici tu).sunt fff multumita de ea

nasa nu m-a anuntat ca ia cercei ,si mi i-a adus ieri,nici mkr knd am scos-o din spital...asa ca soacra mea s-a gandit sa ne ia ea

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

Neata si de la noi!!!

Nu reusesc sa mai tin pasul cu voi, se pare... Mai intru cate 10-15 min, citesc cate ceva si fug la bb. De o saptamana jumate am pus gipsurile, avem si colici...o fericire
Felicitari, Lalitica!!!Sanatate multa bb-lui

Avem si noi iritatie pe fatuca imi spuneti si mie cu ce ati scapat? Stiu ca s-a vorbit despre asta, dar nu reusesc sa caut multumesc mult...
Legat de kk, ultimul scaun normal, fara supozitor, al bebelinei a fost duminica trecuta(acum o saptamana), de atunci, numai cu supozitor scaunul e moale, dr zice ca e o imaturitate a sfincterului, bb nu-l controleaza corect si in loc sa-l relaxeze il strange, ca nu e pb daca scaunul e moale, dar nu se obisnuieste cu supozitorul...

Azi petrecem si noi prima zi singurele acasa sper sa scapam cu bine, desi pare a fi o zi colicoasa tare

cat timp tineti gipsurile??aveti la ambele picioruse?

o printesa grabita...

Da, are la amandoua piciorusele, pana sus la solduri practic isi misca numai soldurile genunchii si gleznele sun fixate...la inceput a fost extrem de agitata, acum s-a obisnuit cu ele...o sa la tinem 9 saptamani, apoi proteza...trec toate...
multam de intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

cris_d cat costa dermocare?dar apa termala(are vreo marca)?

nikole nu stiu de ce te mai doare desi nu se vede nimic la san
si ma bucur ca ai rezolvat probl silicoanelor
eu le folosesc dar alternativ cu si fara ele ca sa nu se obisnuiasca doar intr-un fel
incep intotdeauna cu sanul fara silicon si apoi cel cu aparatoare...deci cand ajung la al; 2 lea sunt mult mai relaxata(ciudat e ca uneori doare si ci=u aparatoare)

si eu spun sa asteptam pana naste Lorex

sew pare ca Miruna e cea mai kk-cioasa de pe aici-ea face la fiecare masa(adica 6-7-8a0 si uneori si intre mese
dr zice ca nu-i nici o probl daca ia bine in greutate

azi noapte am prins doar 3 ore de somn siacum cand Miruna doarme si Daria e la socrela eu nu pot dormi

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Neata si de la noi!!!

Nu reusesc sa mai tin pasul cu voi, se pare... Mai intru cate 10-15 min, citesc cate ceva si fug la bb. De o saptamana jumate am pus gipsurile, avem si colici...o fericire
Felicitari, Lalitica!!!Sanatate multa bb-lui

Avem si noi iritatie pe fatuca imi spuneti si mie cu ce ati scapat? Stiu ca s-a vorbit despre asta, dar nu reusesc sa caut multumesc mult...
Legat de kk, ultimul scaun normal, fara supozitor, al bebelinei a fost duminica trecuta(acum o saptamana), de atunci, numai cu supozitor scaunul e moale, dr zice ca e o imaturitate a sfincterului, bb nu-l controleaza corect si in loc sa-l relaxeze il strange, ca nu e pb daca scaunul e moale, dar nu se obisnuieste cu supozitorul...

Azi petrecem si noi prima zi singurele acasa sper sa scapam cu bine, desi pare a fi o zi colicoasa tare

cat timp tineti gipsurile??aveti la ambele picioruse?

o printesa grabita...

Da, are la amandoua piciorusele, pana sus la solduri practic isi misca numai soldurile genunchii si gleznele sun fixate...la inceput a fost extrem de agitata, acum s-a obisnuit cu ele...o sa la tinem 9 saptamani, apoi proteza...trec toate...
multam de intrebare

si la baita cum faceti?
-pt parintii micii luptatoare

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ce frumos e Danutz......................
si fetle lui larisel....superbeeeeeeeeeeeee si ce cresc..........................
wowwwwwwwwwwwwww

uite-l si pe ivan.........
http://picasaweb.google.ro/BeaReka/IvanMatei#5441008844017942018

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ce frumos e Danutz......................
si fetle lui larisel....superbeeeeeeeeeeeee si ce cresc..........................
wowwwwwwwwwwwwww

uite-l si pe ivan.........
http://picasaweb.google.ro/BeaReka/IvanMatei#5441008844017942018

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

dulce de tot si Ivan
mi-au placut mult alea alb-negru

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Larisel frumoase sunt printesele tale!!
Cristies asa imi place sa citesc postarile tale; sunt pline de energie si optimism (asa le percepe eu). Am tras cu ochiul la pozele gargaritului si m-a apucat dorul de a-mi tine si eu samburica in brate, desi e bine sa se mai "coaca" putintel.
Cris.d te-am visat! Erai la sala, pe banda si slabisei asa muuuuult! SA ESTE!!
Nik0le superba e Irinuca!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

sper sa nu fie "vise, taica, vise"

Ce mai faci tu? Mai ai un picutz

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetele io ma gandesc asa, ar trebui sa stau doar afara cu el...in marsupiu...stau la parter ce-ar fi sa-l agat de geam ca sa mai fac ceva prin casa?

am fost azi vreo 2 ore prin carrefour...in vizita la o matusa...si jiji f cuminte....venit in casa..jale. incep sa ma doara sfarcurile de la atata supt.

cristies...se screme si de kk si gaze..infacolul..fara efect la mine.

am uitat ce-am vrut sa mai scriu.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

ce tare...la geam...lol....adu-l la mine la curte..sa stea la aer..hehe

o printesa grabita...

pai si noi/el suntem la curte. tocmai, ca am vazut pitica ieri cand ne plimbam pe drum prin cartier: ea era la geam, in casa, cu perdeaua data la o parte sa-l vada pe tati in actiune la gratar. cred ca nu scot leaganul in curte ca e greu de bagat in casa dupa/daca ploua. nu are rotile, cred, sau ceva si la cat costa...nici eu nu m-as risca sa-l ploua

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput