Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dayanara bine ai revenit.Spune-mi ca ce ti s-a intamplat e doar un eercitiu ca sa vezi cat de repede poti inhatza si apoi baga in bagaj salamul ala celebru.
Noi avem un dor de duca...maxim adica azi am umblat de la 11 pana la 7 seara ,la fel si vineri.Inutil sa va zic ce mi s-au umflat picioarele dar am omu' meu la masaj nocturn.
Doctorii nostri sa inteleg ca toti vor fi plecati sapt asta?I-a apucat pe toti studiul?A mea pleaca vineri si vine duminica .Joi sunt la ea calare pe calul balan sa vedem daca se intampla ceva cu colul meu lung si tare si inchis si pe lunea cealalta mergem sa batem palma.In rest totul bine. la toata lumea noua si veche.

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ella sa-ti fie de bine plimbareala! Las' ca daca nu ajuta la declansarea travaliului, pica taman bine la nastere!
Jasmine ti-a zis dr cand iti scoate firul cerclajului? (la mine data pluteste sub semnul incertitudinii; initial a zis ca la 37 sapt iar astazi s-a pronuntat in vederea amanarii, daca ma tine!)
and that reminds me... Andira doare operatiunea?
Irinabobe unde disparusi? :)

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Erina- nu mai e decat o gramajoara mica de zapada ramasa din toata gramada aia mareee.
Alina - frumos. La noi unde sunt ghioceii inca e acoperit de 40 de cm de zapada.
Niko - bine ai venit in grup
Ami - da a fost frumos in curte, numai ca eu nu pot sa stau pur si simplu. M-am apucat sa caut prin zapada ghivecele ramase afara peste iarna, sa vad ce plantute au rasarit. Mi-a facut bine sa vad cum au inflorit florile sunt zapada, cum trandafirii pitici au muguri etc...
Ziele astea daca se topeste zapada dau o tura in gradina sa vad cum se prezinta plantele. Vara asta cred ca va fi jale in gradina pt ca nu o sa am timp sa ma ocup de ea. In anii trecuti pe vremea asta era pervazul prin pe rasaduri.

Am fost la o tura de cumparaturi. Am luat si pt bebeluna ceva.

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Niki - ti-a trecut capul ??
Poti sa incerci cu paracetamol, alcool mentolat sau ce ai tu mentolat acolo aplicat pe frunte, foi de varza zbrobite. cam astea au efect la mine.
Defapt efect sigur il are algocalminul dar incerc sa stau departe desi dr zice ca nu e nici o tragedie ca iau unul la nu stiu cat timp

Mergi la inceput

Ella - cum te tine ??? Pe jos ati fost ??
Eu am iesit afara la 3-4 cred si am stat pana pe la 6.
La 7.30 am plecat la cumparaturi si am venit la 10 .
Acum sunt terminata zici ca am mers pe jos tot bucurestiul.

Ma duc in patut sa ne uitam la Lost ca nu am vazut nimic din sezonul asta

Nite - Nite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ami, multumesc de grija :) Dar sa stii ca nu mai fac demult efort fizic, sau fac masurat - ma asez de cite ori am pe ce, urc scarile incet, fara sa gafai :)... in general toata sarcina asta amavut grija si am facut putine lucruri cu miinile mele - chiar cred ca am facut cel mai putin efort din toate fetele de aici... Cu stresul si agitatia psihica insa nu reusesc sa stau mai bine - am multe lucruri de facut si de organizat in permanenta, asta e, daca nu le fac eu si le las sotului ies toate pe dos sau nu se intimpla defapt nimic...

Iata un alt exemplu cu minunatul meu sot: acum 2 saptamini cind ne-am certat groaznic, a intrat plugul de zapada pe strada noastra intr-o simbata... Am vazut ca toti vecinii iesisera cu lopetile (era ziua aia in care a nins in nestire) si i-am zis sa iasa si el sa mute masinile noastre, ca sa treaca plugul si sa curete, altfel ne ingroapa masinile in zapada... El nici n-a vrut sa se uite pe geam, a tipat la mine sa-l las in pace sa nu-i mai zic ce are de facut. Dupa 5 min am vazut ca plugul nu putea trece de masinile noastre, ca strada e f ingusta, si am strigat la el sa iasa ca o sa ne loveasca sigur. Si a tipat iar la mine ca ce sa faca el... Dar eu in pijama si cu burta la gura ce era sa fac, am zis eu? Dupa alte 5 min, plugul i-a lovit masina, i-a spart farurile in spate si a indoit usa si o aripa. Soferul s-a dat jos de pe plug si vocifera la mine care deschisesem usa ca de ce n-am dat masinile mai incolo... Am strigat iar la sot (el era la et 2), ca ne-a lovit masina, si a durat 5 min sa coboare, infuriat la culme ca de ce-s isterica si tip... Pai tipam ca nu ma auzea de la et 2... A iesit, soferul de plug a zis sa mearga la politie (care e in capatul strazii, by the way...), El s-a dus sa se imbrace, si a iesit dupa vreo 7 minute, ca asa e el mocait... Soferul cred ca s-a plictisit sa-l astepte si a plecat! Chestia tare e ca nu are Casco la masina, asadar daca nu a putut sa mearga la politie sa faca pe asigurarea plugului, reparatia e pe banii lui... Si una si mai tare: masina e de fapt a mea, ca el avea un Matiz, si eu am avut o ocazie sa iau o alta masina la pret bun si i-am dat Nissanul meu sa-l foloseasca acum vreo 3 ani... si la el a ramas. Matizul l-am dat asistentei mele, asadar am schimbat un Nissan pe un Matiz :) I l-am dat in perfecta stare, iar acum e o ruina, ca n-are grija deloc de el... Ei bine, au trecut 2 saptamini, si el umbla cu Nissanul lipit cu scotch, nu s-a dus nici la Politie si nici la reparat... Si are la firma o masina pe care ar putea-o folosi, plus 3 angajati care ar putea la o adica sa maerga in locul lui sa rezolve Nissanul... Evident, daca nu o rog eu pe asistenta mea sa mearga cu masina sa se ocupe de ea, la politie si in service, asa ramine luni de zile... Nu mai stiu ce sa ma mai fac cu omul asta, zau... Ieri l-a luat cu masina asa lipita pe Vladimir de la gradinita, si pe drum a inceput sa i se deschida din mers usa aia lovita din spate... A lipit-o si pe aia cu scotch. Azi a luat Laguna mea, evident, ca nu era sa trimit copilul in parc cu usa care se deschide in mers... Ma astept sa o pocneasca cuma si pe a mea, ca nu stiu cum parcheaza el masina ca o data la 6 luni il busheste cite cineva, a schimbat 2 rinduri de faruri si bare anual pina acum... Na, v-am zis astea, ca sa aveti de ce va distra, si poate ma credeti ca barbat ca al meu nu mai are nimeni... Stiti, sintem de 18 ani impreuna, dar foarte multa vreme nu am dat atentie la chestiile astea, ca nu aveam masini sa avemce strica, am stat in chirie si nu avea ce casa sa distruga... dar acum vad ca aceste nimicuri conteaza de fapt f mult intr-o casnicie, degeaba ai aceleasi idei despre viata si lucruri importante (pt ca la astea ne potrivim), ca viata casnica e de fapt facuta din multe lucruri marunte, care fix astea te macina zi de zi... Nu stiu zau cum o s-o scot la capat, ca-mi vine sa innebunesc...

Ioi, iar am scris un cearsaf off-topic - sper macar sa va amuze :)

35+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
cred ca Nintendo.
v-as fi recunoscatoare pt orice sfat...

Playstation portabil!

www.us.playstation.com/PSP/Systems/ACbloodlines_bundle.html" target="_blank">Asa arata.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- AMR 8 zile!!!!!

Cori -- felicitari pentru vestile bune si bafta sa nasti natural fara nici o problema!!

Niki -- lasa ca si la +20 kg tot ca o fotomodela arati!!!

Rebiana -- tu esti femeia fantastica credeam ca abia daca o sa ajungi la 34 de saptamani si cine stie, poate intri si in over-time

Ami -- da, copiii sunt toti JCB. B e numele de familie. Avem John Coleman, Jodie Catherine si acum suntem inca in dezbateri...

Dayanara -- bine ai revenit acasa, slava Dimnului ca e totul bine si mai sta micuta la caldurica un pic. Ce inspiratie ai avut sa te duci la spital, mai ales ca nu erau prea dureroase contractiile. Imi amintesc cand am avut eu contractii regulate acum cateva saptamani si nu am mers la spital, pai daca era cazul ca al tau, nasteam acasa...

Rebiana, Ami -- cine e Nikole? E cumva aceeasi Nikole care era la noi la odisee, care locuia in Japonia si apoi s-a mutat in Brazilia? Daca nu e aceeasi, ea ce mai face, stiti?

Vladi -- ce faza tare, sa ai doi doctori si daca Doamne-fereste te apuca nasterea saptamana viitoare, nasti cu unul strain... Sper sa nu fie cazul...

Erina -- unde-s pozele tale din Japonia? Le-am ratat cred...

Vladi -- iar am ras cu lacrimi. De data asta parca ai vorbit despre mine. Si eu decat sa merg sa repar ceva stricat, mai bine imi dau cu ceva in cap. Masina dinainte, un VW, era plina de zgarieturi, se enerva Coleman ca ii e rusine sa o conduca, ca parca suntem negri din Projects. Evident ca o puteam repara pe asigurare, dar cine sa o duca? Bine ca am schimbat-o . Pe 1 Oct a cumparat Coleman un laptop nou ot casa. Fix la o luna, s-a impiedicat Jodie de fir si i-a facut ecranul praf. Centrul de reparat e la 5 minute de casa noastra. Ei, au trecut aproape 4 luni, tot cu el conectat la tv stam, ca nu m-am invrednicit sa merg sa il repar. Si as puta continua cu exemplele... Asa "este" unii, delasatori si nu cred ca ai cum sa ii schimbi...

Yaia -- mersi, dar dupa ce am petrecut ieri tpata ziua invatand tot ce se poate despre Nintendo, nu mai am nervii sa o iau de la capat cu PSP...

Hai ca am terminat de citit tot, de acum pana va treziti voi, ma duc sa imi gasesc ocupatie.

Va pup!

38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 8 zile maxim!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEASMAR spune:

Fetelor m-au programat pe 2 martie la cezariana... asta inseamna ca mai este o saptamana pana atunci... astept cu nerabdare momentul, mai ales ca stresul prin care trec cu sarcina asta ma omoara. Deja cunosc spitalul ca pe buzuanrul meu, toate asistentele si medicii de acolo ma stiu deja foarte bine, ce sa va spun...sper sa fie toul bine in final, sa-mi tineti pumnii si abia stept sa va trimit poze cu Albert...vedeti, gandesc pozitiv.
Sa aveti grija de voi si sa fiti curoajoase!

37+ Albert Stefan
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Cristinica, vroiam sa te rog sa continuam discutia despre EKG sau altceva legat de nasterea la E. pe PM sa nu plictisim pe cineva. Sper ca il ai activat.
Mi-am amintitca cele mai multe lenjerii cu tematica Disney le-am vazutin Kika.

Niko bine ai venit! Trebuie sa scrii rapid 10 mesaje pentru a scapa de moderare. Noi nu vedem mesajele tale in timp real.

Vladi nici sotului meu nu ii place (desi se pricepe) sa repare, faca lucruri in casa- dar la cit sta la job si ce munca responsabila are nici nu am pretentia (el e de principiul ca sunt persoane calificatecarepot fi platite sa faca lucrurile astea). Nici de sticat nu le strica ce e drept.

La faza cu mutatul masinii ma regasesc. Si eu m-as fi agitat sa o mut dar barbatii sunt mai "relaxati".

Denisa sa folositi salteluta pentru infasat si sosetelele santosi!
Esti norocoasa ca stai la curte!!!

Delia si mie imi place cel mai mult Julie. Invitatii la albume sunt pe contul de gmail si cred ca mai e si link din contul de picassa.

Va doresc o duminica frumoasa!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput