Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Fetelor haideti la un fresh mixt de fructe.Anca!!!nu m-ai mai servit de mult cu migdale cu zahar ars...ai vazut ca m-am facut "multa" si ti-e mila de mine?
Denisa, mi-a trecut durerea pana la urma cu un paracetamol.Sa poarte bebe sanatos noile achizitii
Niko,bine ai venit in grup.Scrie repede 10 mesaje ca sa apari in timp real.
Andreeasmar...tinem pumnii si scoatem si agitatele peste o saptamana..

36+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata si de la noi.

Vladi - eu recunosc ca mi s-a urcat sangele la cap numai cititnd. cred ca trimeteam la mamica lui sa stea acolo pana isi da seama ca e om matur si nu adolestent la 12-13 ani.
e adevarat ca nici am meu nu se omoara sa faca una alta in casa dar macar nu strica si cand face ceva face bine.
Acum de ex doarme desi i-am spus aseara sa nu se culce la 5 dim ( ceea ce a si facut) pt ca azi trebuie sa bag aspiratorul si sa fac ordine. La 2-3 cand s-o trezi trebuie sa bag repede aspiratorul pt ca la 5 avenm musafiri.

Erina - salteluta aia e pt dormit pe ea . Pot s-o pun pe bebeluna pe o parte fara sa fie nevoie de prosop sau altceva facut sul in spate.
Iar sotele sunt manusi ( si tati tot sosete le-a vazut)
niki - nu mi aduce aminte de migdale ca pana la Bristrita e drum lung

ANDREEASMAR - ce putin mai ai si tu.... Pregatim majoretele

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata fetele,

Revin si eu dupa ce a fost soacra-mea pe la mine! Nu stiu cum reuseste, dar femeia asta ma oboseste ceva de groaza. Pe langa faptul ca fumeaza enorm, s-a trezit in toiul noptii, pe la 4 jumatate dimineata si a inceput sa imi rearanjeze ea farfuriile in dulapuri. Nu va zic ce zdranganit era. Binenteles s-a sculat sotul cu falca-n cer si una-n pamant si pentru moment am avut impresia ca vrednicia ei s-a incheiat. Da de unde... dupa nici cateva clipe cand abia reusisem sa-mi gasesc locul si sa adorm (pentru ca abia pot adormi din cauza durerilor de ligamente de peste tot) s-a auzit cum a cazut o cratita goalape gresia din bucatarie...deci nu se oprise... Ma rog, pana la urma sotul s-a sculat si ca sa nu mai faca zgomot au baut cafele si au fumat evident cateva tigari impreuna, apoi cand a crezut ca s-a linistit a venit inapoi in pat. Sa va zic ce s-a intamplat? Ea, soacra-mea , a blocat o usa de la sufragerie. Am crezut ca-mi iese fum din creier. Slava domnului ca a reusit pana la urma tot ea sa o deblocheze cu un cutit, insa eu deja vedeam cum spargem geamul de la usa ca sa o deblocam. A trecut si asta, dupa ce parca aveam impresia ca sunt cu o droaie de copii mici in casa care fac toate tampeniile. Cand eram gata, gata sa atipesc, s-au hotarat sa plece la piata si au venit sa ma anunte ca sa inchid usa... In orice caz, dupa aia a fost liniste si am reusit sa mai apuc o ora de dormit.

Seara am avut si o bucurie ...mi s-a udat bluza la titi, semn ca sunt pe drumul cel bun!!!Sotul meu deja se pregateste cu o canuta, poate capata si el ceva, ceva...

30+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

ANDREEASMAR tinem pumnii peste 1 sapt, si tot at scoatem si majoretele! Nastere/refacere usoara si bebe sanatos!
nibi_niki multumim pt fresh-ul de fructe. Eu mi-am facut o cu lapte.
Denisa sa "poarte" sanatoasa, bebelusa noile achizitii.
Vladi sa inteleg ca asa a fost de la inceput sotul tau? adica de cand v-ati casatorit?
Din cate ai spus, am observat ca nu-i place sa i se spuna ce tb sa faca ..e cumva zodia Scorpion? Am avut si eu mom cand nu vroiam sa-mi zica nimeni ce am de facut, insa nu stricam , dar mi-au trecut. Daca incerci sa vb cu el pe o voce mai calma, nu sa tipi..probabil asta il deranjeaza.
Sper sa gasiti o solutie, ca acus' se naste al doilea bebe si tb sa va intelegeti!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 32+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Cristina, multumesc ca mi-ai spus despre EKG, nu stiam ca ti-a recomandat anestezistul. Spune-mi te rog unde ai facut, daca necesita programaresi cit costa.

Lenjeria cu Winnie e pentru pat de o persoana, e a Dariei, cumparata de tati dintr-un Carrefour. Va fi de vis camera bebelusului tau. Poate gasesti pe undeva lenjerie gata facuta si sa faci aparatorile bleu. Cred ca ar da foarte bine. Sau daca faci aparatorile cu Pooh poti pune lenjeria simpla, o nuanta pastelata dintre cele de pe aparatori.

Pupici si numai bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Eu am facut la Medsana caci am abonament de la serviciu acolo, plus Herghelegiu este doctorul lor si toate analizele de la el intra in abonament...la ei era 60 ron si da, iti trebuie programare la cardiologie...dar cred ca poti sa il faci oriunde...eventual unde ai tu abonament dc ai, sau...important e sa il ai facut cand te duci la el....

De camera lu bebe s-a ocupat cel mai mult al meu sot la decorat si lipit pe pereti...e innebunit dupa asta si abia il opresc sa nu cumpere mereu cate ceva....am un set de paratori cu ursuleti, si mai vreau sa fac un set pentru schimb, si ma gandeam sa am duc in obor ca acolo mai sunt materiale pentru copii si sa le fac la o croitoreasa undeva..dc as gasi ar fi ideal..:)..oricum asta dupa ce vine bebe mai incolo pentru ca avem restrictii de miscare acuma....

Pupicei si sa imi zici ce rezolvi cu EKG...

35+ Alex Cristian

AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui marniko

Rebiana tu cand trebuie sa nasti?

Ai idee daca mai sunt gravidute de Ploiesti in grupul vostru?

Niko 32+ Maria-Alexandra

Bine ai venit printre noi....sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos la termen!

35+ Alex Cristian

AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mesaj de la Oana : Raman internata. Avem contractii la 10 minute. Se pare ca azi e ziua. tineti-mi pumnii

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mesaj de la OANA:

Raman internata. Avem contractii la 10 minute. Se pare ca azi e ziua. Tineti-mi pumnii!

Hai OANA!! Hai bebe ERIC!!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

O trec pe prima pagina! Fete dragi, hai sa o incurajam!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am vrut sa va anunt de Oana, da vad ca stiti deja
Oana iti tinem pumnii, curaj mamico!!!!!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput