Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Erina - foarte frumoase hainutele...cred ca am luat si eu pantalonasi ca ai tai.......imi plac rau...mai ales ca pentru baietei hainute frumoase gasim mai greu...
Vreau sa te intreb: de unde ai lenjeria cu Winnie? este cearceaf? plapumioara??vreau sa cumpar si eu material cu Winnie si sa ii mai fac un set de aparatori de pat, ca la noi camera e cu tematica winnie: stickere pe pereti cu bordura, cu jucatorii....si chiar as vrea sa ii fac si lenjerie de pat tot asa pe langa cea care o are deja...

35+ Alex Cristian

AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui cristinicuta
Erina - am vorbit cu anestezistul(steriade), care si el e plecat saptamana viitoare, este o conferinta la care se duc cu totii si a zis sa fac analizele pe care mi le-a dat alina badea si pe 2 sa revin cu un telefon ca pe 3 sau 4 martie sa ma duc la el sa ma vada....tu ai primit nr lui? ti-a dat analizele sa le faci? ce analize??

Pupicei pentru restul fetelor

35+ Alex Cristian

AMR 24 de zile

Sunt tot in zona asa ca iti raspund acum:

Am si eu numarul anestezistului. Imi propusesem sa il sun saptamina viitoare. Voi merge si eu la o discutie cu el.
Analizele date de dr. au fost: Timp Quik, APTT, Fibrinogen, Hemoleucograma, Urocultura si cultura col. Mai aveam D Dimeri-tot un timp de coagulare dar nu se face unde am ales eu sa le lucrez.

Cu Daria si cu iesitul de ieri si astazi nu am ajuns sa le ridic pe primele 5. Cultura col a iesit buna-am primit rezulatatul de la Synevo.

O saptamina scurta si linistita iti doresc!
Se poate sa ne intilnim la spital.
Sa dea Dumnezeu sa avem baietei sanatosi!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina - vezi ca iti trebuie si EKG ca am sunat eu la el si a zis ca ii tb neaparat si asta...si ti-am zis nu e saptamana viitoare in tara, deci dupa 2 martie poti sa suni ca te cheama imediat chiar a doua zi cu toate analizele facute..initial nici mie nu mi-a dat alina EKG dar stiam de la o alta mamica ce abia nascuse in ziua cand am fost eu ca tb si analiza asta...si l-a intrebat..asa ca preventiv u zic sa faci ekg ca sa nu te mai puna pe drumuri iar....
cultura de col mi-e mi-au recoltat-o ei acolo, in rest aceleasi le am si eu, azi le-am facut....marti sunt gata toate...

Sa dea Doamne Doamne sa avem baieti sanatosi la termen!!!
Si poate chiar ne vedem pe acolo
35+ Alex Cristian

AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cristina, multumesc ca mi-ai spus despre EKG, nu stiam ca ti-a recomandat anestezistul. Spune-mi te rog unde ai facut, daca necesita programaresi cit costa.

Lenjeria cu Winnie e pentru pat de o persoana, e a Dariei, cumparata de tati dintr-un Carrefour. Va fi de vis camera bebelusului tau. Poate gasesti pe undeva lenjerie gata facuta si sa faci aparatorile bleu. Cred ca ar da foarte bine. Sau daca faci aparatorile cu Pooh poti pune lenjeria simpla, o nuanta pastelata dintre cele de pe aparatori.

Pupici si numai bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marniko spune:

Buna fetelor
Sunt niko si vreau si eu sa intru in clubul vostru!
o sa am si eu o bebelina de aprilie... sau daca se va grabi prea tare, poate de martie...
va pup si sper sa ma primiti printre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Erina f faine hainutele cumparate pt bebe David! Sa le poarte sanatos!
Cristinicuta imi imaginez numai camera lui Alex si-mi place tare! Si noi (eu si Luca) suntem fani Winnie!!
Niko bun venit!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marniko spune:

Rebiana tu cand trebuie sa nasti?

Ai idee daca mai sunt gravidute de Ploiesti in grupul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am fost pe afara sa-l ajut pe sot la instalatia electrica. Definitiveaza ultimele fire , doze etc pt baie si bucatarie.
Am dat o tura prin gradina si am gasit niste floricele roz inflorite sub zapada: Vine primavars.

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Noi avem ghiocei! Primii care au inflorit..sa vina primavara ca de cand o astept.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 32+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Roxana bine ati revenit acasa (2 in 1), cu un pic repaos vei ajunge la termen.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 32+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marniko

Buna fetelor
Sunt niko si vreau si eu sa intru in clubul vostru!
o sa am si eu o bebelina de aprilie... sau daca se va grabi prea tare, poate de martie...
va pup si sper sa ma primiti printre voi

Bine ai venit printre noi!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Ioanact ai confundat-o pe Denisa cu Dayanara.

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput