Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
Erina spune:
Hainute Kiabi si C&A in jur de 170 Ron.
http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP8999-1.jpg
Va doresc o seara frmoasa si linistita!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
oanaiacovita spune:
Erina ff frumoase.
Sa le poarte David sanatos.
Oana
39+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
6 zile pana la termen
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
nibi_niki spune:
Roxana, bine ai venit acasa.La patut cu tine si sper sa lasi aspiratul in fiecare zi ca nu vine nimeni in control..
Rebiana felicitari pentru vestile bune de la eco.
36+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
honeybaby spune:
Erina - dragute hainutele. Doar o poza??
Sa le poarte David sanatos
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
cristinicuta spune:
Vladi - si eu sunt in aceeasi situatie cu colul moale si scurtat...si doctorul meu plecat saptamana viitoare....asa ca va fi o saptamana f lunga
si sper sa o trecem cu bine....sa vina 2 martie cand e si herghelegiu la spital si bebe face 37+ saptamani, deci o sa fie taman bun sa zic asa pentru nastere..oricum eu inca trag sperante sa apuc 16 martie...cred ca dc te hotarasti la el, o sa nasti cel mai probabil in aceeasi zi cu mine, ca initial si pe mine m-a chemat pe 15 (avanad in vedere ca 14 este duminica si nu programeaza nasteri) dar asistenta a zis ca marti...deci o sa fim f aproape, dar daca te simti mai apropiata de dna doctor e bine si asa, conteaza mult increderea...eu am vrut la el deoarece si nasa mea tot cu el a nascut si e f bun in chirurgie si operatia a fost f usoara si nu se mai vede aproape nimica dupa un an si jumatate....
Erina - am vorbit cu anestezistul(steriade), care si el e plecat saptamana viitoare, este o conferinta la care se duc cu totii si a zis sa fac analizele pe care mi le-a dat alina badea si pe 2 sa revin cu un telefon ca pe 3 sau 4 martie sa ma duc la el sa ma vada....tu ai primit nr lui? ti-a dat analizele sa le faci? ce analize??
Pupicei pentru restul fetelor
35+
Alex Cristian
AMR 24 de zile
nibi_niki spune:
fetelor m-a luat o durere de cap....cu ce trece?
36+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinicuta Erina - am vorbit cu anestezistul(steriade), care si el e plecat saptamana viitoare, este o conferinta la care se duc cu totii si a zis sa fac analizele pe care mi le-a dat alina badea si pe 2 sa revin cu un telefon ca pe 3 sau 4 martie sa ma duc la el sa ma vada....tu ai primit nr lui? ti-a dat analizele sa le faci? ce analize?? Pupicei pentru restul fetelor ![]() 35+ Alex CristianAMR 24 de zile |
Sunt tot in zona asa ca iti raspund acum
:Am si eu numarul anestezistului. Imi propusesem sa il sun saptamina viitoare. Voi merge si eu la o discutie cu el.
Analizele date de dr. au fost: Timp Quik, APTT, Fibrinogen, Hemoleucograma, Urocultura si cultura col. Mai aveam D Dimeri-tot un timp de coagulare dar nu se face unde am ales eu sa le lucrez.
Cu Daria si cu iesitul de ieri si astazi nu am ajuns sa le ridic pe primele 5. Cultura col a iesit buna-am primit rezulatatul de la Synevo.
O saptamina scurta si linistita iti doresc!
Se poate sa ne intilnim la spital.
Sa dea Dumnezeu sa avem baietei sanatosi!!!

35+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Erina - dragute hainutele. Doar o poza?? Sa le poarte David sanatos Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Denisa poza e bulk asa... doar sa va faceti o idee si daca cautati hainute pentru bebelusi-aveau foarte multe body-uri pijama la 19 ron, calitate foarte buna.
Am mai trimis link pe e-mail cu ceva timp in urma cu hainutele pregatite pentru bebelus. Eu nu mai sunt f entuziasmata cu trusolul lui pentru ca are foarte multe-practic noi de la Daria.
Erina spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Erina ff frumoase. ![]() Sa le poarte David sanatos. ![]() Oana 39+ Eric Nicholas![]() AMR cat va vrea bebe ![]() 6 zile pana la termen Multumim Doamne ca am ajuns pana aici. Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Multumesc, Doamne ajuta.
Intorc
ceii!!!-------------------------------
Erina spune:
Denisa,
cei si pentru tine!!! S-a topit muntele acela de zapada de pe strada ta?
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle