Pepenasi de iulie - august 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

He he, ca sa vezi, sunt mai bucuresteanca decat credeam . Eu sunt aici din octombrie 2000, cand am inceput facultatea.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Cred ca este o atmosfera nesanatoasa pe forum, care imi face greatza.

Cami si-a spus oful, in stilul caracteristic, fara detalii, numai smiorcaieli. Ok, foarte bine, asa e ea, o cunoastem. Fetele sar sa o ajute cu ce pot (si eu printre).
Cami nu e multzumita de ajutor, se crede "pusa la zid" si se declanseaza isteria : toata lumea isi pune mii de manusi, Mada-Irr tzarâna in cap cu tonele, Flo isi spune parerea si adauga "Sper sa nu te superi pe mine..." samd, astea sunt ultimele posturi pe care le-am retzinut.

Bai ça va pas??????? Daca nu putem vorbi liber, de ce naiba ne mai strangem aici. Mea culpa la tot pasul inseamna FALSITATE, si nimic mai mult.

Moni, Vio, ati scris niste mesaje super despre prieteneie si ce inseamna asta.

Sunt total de acord cu asta. Eu nu am de gand sa-mi pun mai multe manusi decat cer bunele maniere. DEja in viatza reala, trebuie sa te pliezi dupa 1001 de reguli, eu nu am pofta sa fac asta si aici. Aici sunt eu, la 100%, asa cum sunt si acasa la mine!

Vicky si Printzesone

FaTA, ESTI CULMEA NESIMTIRII...IA SPUNE-I CUI VREI TU CA E SMIORCAITA...NU MIE!!!!!
Sa-ti fie rusine!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Sun, m-am delectat de minune cu pozele noi . Intrebai candva cine mai mananca zapada si iti zisesem ca Aida nu. Completez acum: nu mananca zapada DAR le da altora sa manance . In special striga dupa catei cu un pumn de zapada "Haaam, papa!".

Azi isi cauta un trenulet mic (are un Tomas mic si unul mare). Si ii zic sa il strige "Trenuletule mic!". La care ea incepe sa strige "Uuuutiuleee!.... Mic!" (nu zice tren, zice utiu-tiu cum face trenul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

HORROR atmosfera de aici!

dupa aproape 2 luni de absenta, intru sa vad ce mai fac fetele minunatele si sa mai povestesc despre noi....
dar dupa cateva pagini citite mi s-au bulbucat ochii si mi s-a lipit gura...am si uitat ce am vrut sa povestesc...

revin alta data, in speranta ca va fi mai liniste atunci

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

OK! Gata, incetati ca ajungem la ZZ

Cami de iubit te iubim. Period. Fa ce crezi tu ca e mai bine si gata.

Vicky poa' te alegi cu vreun cercel

Sorry ca rad aici, da' e deja comico-tragic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

olaaa!
ce e aicia domne, iaranarhie?
pai da ca a venit profa

zic repede:

Nevi nu in europa, nu mai plec eu de aici... dar din capatul alalalt venim pe coasta de est, in Boston. mai precis in vreo 10 zile decolam, de-aia fac eu bagaje in draci. e misto de tot sa impachetezi o casa intreaga da pt mine se cheama ca e mult mai aproape, ca tai vreo 10 ore de zbor, nah! bei stiu eu cum se fac clatitele, da eu le vreau gata si calde la mine pe farfurie

Anka hai ca te mai psihanalizez eu si pe mess cind oi avea timp, dar in principiu, tu nu te astepta acuma ca eagle-ul sa fie tocmai acum un model de intelegere. vezi ca pe ce se apropie pe atit veti fi cu totii mai stresati, iritati, nervosi etc si eu zic ca nu merita sa va despartiti in stare conflictuala. e greu al naibii pt ea si tu esti in fond omul negru. frat-tu e baiat si se considera normal ca nu el tre sa ramina linga parinti. pe bune daca nu merge sa aplici tehnici de genul toddler taming ... cind e asa acida da-i un hug

Mada si noi cu vaccin bei asa m-a impresionat asta micu ca nu a plins, s-a suparat asa si a pus bot si se uita la mine...brutus... dar a fost viteaz, barbat domne'

Irlandeazo pup fata.

Marimar ce ma bucur ca ai revenit de multe ori m-am intrebat ce faceti, sunteti tot in Viena?? ceva poze????

Moni
aici bcg-ul nu se face, n-am timp acum da va explic eu de ce ca e mai lung.

hai sa zic si eu in incheiere (fara minusi ca ma bate frantuzoaica ) ca fuse vorba de "depresie": eu cred ca am avut dupa anna, ca sigur normala nu eram. si nu ca plingeam sau eram down sau vedeam totul in negru. dar aveam energie cit o molusca si mi se parea asa de imposibil sa fac una alta, nu aveam randament deloc, statateam doar dupa un bebe toata ziua si oboseam al naibii. pai cum sa-mi imaginez atunci ca as face fata la doi, nici pomeneala... si uite mi-a trecut, nu am fost la psiholog dar cred ca vara si mult soare si iesit la aer mult si inceputul serviciului si interactiunea cu adulti si uitat un pic de pampersi citeva ore pe zi m-au ajutat enorm, si apoi cind l-am avut pe tony, nu am mai trecut prin asta si aveam si timp si chef de tot, si nici obosita nu eram, nu ma mai speriam de te miri ce... in fine, intelegeti ideea. asa ca bortoasele, o sa fie cu 2, bine daca baba de mine a putut

ma duc sa mai fac o cutie doua si mai bag capul

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Hop si eu...o salut cu drag pe Marimar, ma bucur ca ai revenit. Tare mult as vrea sa stiu ceva de Mariana1976, ea nu a mai scris deloc de cand ne-am mutat cu pepenasii la scutece...

Ioana, acomodare usoara la serviciu! Am avut si eu o mastita de curand si chiar m-am gandit la tine, stiam ca ai fost operata. Esti printre putinele persoane pe care le "stiu" care au continuat sa alapteze dupa incizie.

La discutii despre alaptat eu nu mai am mare lucru de zis, cred ca stiti deja ca sunt adepta convinsa. Insa fiecare mama isi cunoaste limitele si face, bineinteles, ce doreste. Important e sa primeze binele copilului si sa filtram putin informatiile si "sfaturile" celor din jur, care de multe ori nu sunt tocmai potrivite (am alergie la fraze de genul "nu mai ai lapte, nu e bun, nu se satura copilul", etc. Auzite inclusiv de la medici, nu numai de la mame, soacre, vecine si matusi.)
Acum, sa fiu si putin rea, ati vazut voi vreun mamifer care sa dea completare sau formula la pui? Eu nu...numa' omul nu are lapte de-ajuns pt. copil.
N-ar trebui sa gasim scuze, daca nu mai simti ca alaptatul e ok, daca e o povara, e disconfortabil, renunti si basta.

Insa, cum a zis si Marimar, regula de aur este: atit cit este lapte, cit vrea copilul si cit timp e comfortabil pentru mama, dar toate 3 conditiile sa fie indeplinite.

Juniorul familiei a implinit ieri o luna, a luat 760 g. Deci a atins greutatea pa care ar fi trebuit sa o aiba la nastere, trebuia sa fie inca in burtica, DPN-ul il aveam pe 19.02.
De-abia acum il simt ca trage mai viguros, nu mai e somnolent non-stop, i-a trecut si icterul, in sfarsit.

Idei de jucat cu pepenasii: eu am cele mai tari jucarii pt. Andrei: o sora mai mare, care il ajuta sa faca toate traznaile si un bebe pe care l-ar smotoci sa-i mearga fulgii, insa, prudent si cu ochii la mine, ii face doar un delicat "mai-mai".

Anka, mai ai atat de putin...nu mai organizam si noi o intalnire de ramas-bun? In martie, poate se mai duce mocirla de afara. Vorbesc serios.

Apropo de Bucuresti: eu aveam 14 ani cand am aterizat aici, am plecat de-acasa sa ma fac invatatoare . Deci din 1996 toamna am lasat lunca Dunarii si-am venit in capitala. In 1998 mi-am cunoscut sotul, am crescut impreuna, acusica implinim 12 ani de cand ne cunoastem. Ca o paranteza, din cls. a X-a ma pregateam sa dau la Conservator, munceam intensiv la asta; in a XII-a m-a convins sotul sa-mi urmez visul si m-am apucat sa invat chimie si fizica, noi nu faceam asa ceva. Si iata-ma dupa 5 ani de Pedagogic singura nebuna care dadea la Medicina, restul au mers pe psihologie, pedagogie, institutori, ASE. Acum, daca as putea trai din visul meu, ar fi ceva...
Deci, cum in mai voi avea 28 de ani, juma' de viata mi-am petrecut-o intr-un loc, juma' in Bucuresti .

Revin.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Aloooha,

Mada, Didi saru'mana pt cuvintele frumoase! Stiti voi fiecare mama ca cioara...deh

Mada multa lume ne spune cam suntem ca nesimtitori, altii, ne spun ca suntem relaxati, D spune ca asa suntem noi...zenisti! Multumesc frumos pt credit!

Ce scumpa Aidelu, daca nu-mi traduceai tu Didu, n-as fi inteles ca spune tren! Si da, va recomand designerul peretilor...nu vrea bani, doar mancare muuulta!

Adina ce bine ca ai mai venit! Chiar ma pregateam sa le spun fetelor ca am vb cu tine si sunteti bine, sanatosi si fericiti dar f ocupati! Poate ne pui niste poze cu cele 3 comori...mi-e tare dor de fatuca dulce a Romanei!

Apropos, sa stiti ca si Laremi cu Alex, indianul ei scump sunt bine, sanatosi dar pliiiini de energie unii si altii alergatori de elita dupa primii!

Si am mai vazut-o pe Roxana01 ca a scris la 2006 si i-am vazut si pepenasul Victor in poze, un dulcel...poate trece si pe la noi!

Marina hai scrie-ne despre voi, despre finuta Sofi, te rog!

Vicky, si eu tot bucuresteanca adoptata si tot ca Anka ti-as recomanda...eu am avut noroc, probabil si am vazut Casa Poporului cu ghid fain si toate alea! De vazut are ce vedea si daca sunt si pomii infloriti, o sa fie atmosfera mai putin gri!

Ioana succesuri la inceput de job si sa-ti mearga totul struna; chiar asa, perioada asta a fost minunata! Iti multumesc pentru raspuns, ma ajuta sa-mi completez tabloul general. Pe Ioana cand ne-o mai arati si noua?

Neeeevi super de super Bostonul, plasheeee la mine! Ce bine, poate imi conving omul sa ma aduca si pe mine in vacanta, ca tot ma abureste Spor la facut bagaje, zbor lin si acomodare usoara! Si las' ca-ti fac eu amandine cand vin iar D presteaza clatite, ca el e master of!

Ruxi whaaat? E de rasu curcilor, desi uneori le banuiesc de jumatate de neuron in plus. Trista situatie...trista! Ziceau ceva de "nota/calificativul" 0 (zero)? Spune-mi ca nu...

Moni multumesc mult, ai dreptate, asa ar trebui sa fac! Poti sa refuzi si la noi vaccinul, numai sa le spui inainte...cel putin unde am nascut eu, se putea...

Si fi'mea e pe punctul de sus al normalitatii, cica...bine, la cat e soldatu meu rus de mare, nu ma mir!

Pupinstain!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Birule Boston huh? Stiai ca i s-a pus pata irlandezului si ne mutam in Pensilvania da? Asa ca Nevi a ta e cam in pericol ca vin sa te seduc

Mergi la inceput

Am calculat si eu IMC-ul ala, Aida are 17.

Mergi la inceput