Pepenasi de iulie - august 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 8
SunSmile spune:
Alooooo, duamna din Irlanda??? Mana jos de pe nevasta'mea ca devin rea
!!! Bai stiu ca-i frumoasa, desteapta, buna, iubitoare, sexi si devreme acasa DAR E A MEAAAA!
Ma cum vin ele la nevestele altora...ntzzzzzz. Ia mai bine du'te pe langa Canadica, sa fie Anka aproape de Irlandez, da?
Sau focuseaza'te pe tzatzele lu' Profa!![]()
Adina ce copii frumosi ai! Cred ca ai o inimaaaaaa!
Dienush, sa va traiasca praslea; m-am gandit la voi ieri! Si eu vreau sa vad duamna CONTRA pana isi ia zborul, numai sa fie dupa 10 martie incolo, ca pana atunci io-s cam prinsa....Pliz...
DECI:)...Mada..ramane cum am stabilit...mainile pe langa corp si joc de glezna! NEVI a doar a mea!!! Am zis!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ariadnabr spune:
Sun nu pok mah! Ca ma tease-aza cu cat e de sexy
Anka pleaca numa' ce aduc io Irlandezu in tara la vara
si Profa nu ma mai iubeste
. Asa ca ma iau si io de cine pok 
marimar spune:
Am tot admirat pozele cu pepenasii si nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut si ce adorabili si strengari sint !
Biribu spune:

era sa zic.... ca la cita sunt de mare e de ajuns pt toti... da ma bate Sunu 
Sunule si Irlandezio sunteti asteptate din tot sufletul
pe Anka am lamurit-o ca sunt vreo 4 ore de la ea, ca ea ma tot ameteste cu kilometrii, da aici nu asa se calculeaza distantele ![]()
Irlanda ce sa faci tu in Pensylvannia?? la Amish??? vorbesti serios? tu si lanurile de orz?? veniti bre la Bos ca-i capitala irlandeza de aici, va simtiti ca acasa.
Diana esti cea mai tare de tare! eu te admir din suflet, ai realizat la virsta ta frageda ce altii nici dupa o viata, ai trei comori 
restul vine de la sine.
bai cite kkturi se string la casa omului
nu stiu ce sa arunc mai intii...
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
ariadnabr spune:
Mda acolo
Reading zice el. Cu cladboy-urile lor cu tot
ori acolo ori Indiana. Sa-l mut la Boston zici?
SUUUUNNNN yo si behold ce nevasta ai!! 
Biribu spune:
draga eu is blonda.. ce e aia cladboy??
auleuuuu Indiana nuuuuu, garantat te duci cu capul, de nu te mai intorci...
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
diarux spune:
moamaaaaa, voi sunteti mai rau ca aia de la scoala mea. aia asculta bre ce le zic ca de nu...unde le sta capul...le stau si...picioarele. da voi nik!
iar tzitzi?????
SUN!!!ai ceva de zis in apararea ta?
IRLANDEZI-O nu bre, nu te mai iumbesc, gata, e declrat!
pe de alta parte...eu nici pe mine nu ma prea iubesc lately..so....de ce ai fi tu privilegiata?![]()
DYANIRA tizu zici???numai nebunii. imi testeaza nervii, sa vada cat s epot lungi. si io, mama denaturata, pic in plasa d efievcare data.
DIANAMI 
am pus de o mamaliga cu apa de la "ghiveta". nu o sa credeti (sau poate da)dupa ce afiert era maro ceaunul. 
Dianami spune:
Na ca am ramas singura cu toti 3. Asta mic e numai ochi, astia mari si-au facut vizuina sub scaune, i-am imbracat in portocaliu si cica-s vulpi
.
Pt. ca n-am intrat la timp, vreau sa urez si eu "La multi ani!" Annei
, Yvonnei
, Deliei
si, bineinteles, Profei noastre dragi
. Sanatate, bucurii si tot ce va mai doriti voi! Si scuze pt. intarziere.
Eu nu as putea sa-i las pe ai mei la bunici. Bine, daca ar fi si ei in Bucuresti, sa-i pot lua dupa cateva ore, ar fi altceva. Dar asa nu merge. Nu mai spun ca sunt f. closca si, daca as putea, as sta sa mi-i cresc si abia dupa ce ar pleca pe la licee/facultati m-as apuca de altceva. Asa ca ii caram peste tot cu noi si asta e. Sunt ai mei, mi i-am dorit, i-am facut si ii cresc cu drag
.
Ma duc sa vad ce mai fac vulpile, e cam liniste...![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)