Pepenasi de iulie - august 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mrrrrrr si grrrrrrrrrrrr. Oi fi io darnica da' totul pana la Nevi, claaar?!! (Nevi fii cuminte, rogu'te, ca nu ma vrei la usa ta peste o luna)

Moni ii face poezii si serenade, Mada vrea sa se mute pe langa ea s-o abureasca...cica prietene ma....viata asta....

Fata, Indiana? Aoleu...

Diana 28 de ani in mai? Ioooi, mama...esti the best of the best! Nu ca altele babe...

Da', ma duc sa ma calareasca si pe mine familia mea! Ca tipa amandoi maaaamiiiii, iuuubiiiiii vinooooooo!

Pup

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Nu m-oi fi iubit tu pi mini Profo, da' io pe voi, pe toate 3 normal!

Biri ce e mah cu Indiana ca toata lumea are aceeasi reactie! Mah, noi cica avem in plan US in Easter Break. Poa' il conving sa vedem si Boston-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Anko, esti bucuresteanca cat mine lyoneza .

Flo .

Vicky si Printzesone

Ia uite bre! Era mai misto de mine sa fi fost invers
Oops, te-a facut nesi

BIRI - domne de mult vreau sa intreb - ce e "nevi"??? De la ce vine??
Da' ia stai tu... tu nu esti la Boston acuma??? Ma tradai??? Daca veneam mai repede si nu te gaseam???
M-am interesat.. hm.... ori vii tu sa ma vizitezi la Mtl, ori ma mai astepti 3 ani, sa iau cetatenia, ca altfel nu te lasa aia sa treci podu' peste Niagara, spre US...

DIANAMI - pe de alta parte, n-am vazut mamifer nici mergand la hipermarket, deci daca ar avea hipermarket, poate ar da si completare la pui..

Bineinteles ca o punem de o intalnire in martie!! Clar!!

Irlandezo - pensilvania unde e ma?? Hai si voi la continentu' American si facem intalneli si acolo, da??

Ia uite ce zice SUN: ce io NU gandisem!!! Bataita!!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Sunule pe cine faci tu baba bre

Irlandia pai Indiana e asa un loc..... cum sa zic.... mai golas asa...cu lanuri de porumb, oameni rari cu cite un camion, garantat te duci cu capul... veniti, veniti ca acolo chiar aveti ce vedea.

Ruxu cum adica nu te mai iubesti nici pe tine??? al drak sterilet, ce a facut din profa

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Aoleu Anko nu-l mai plashi tu pe Irlandezu'? Bei si io care ii spusesem deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Anka de la NEVINOVATA draga ...

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Sun, multumim de urari. Organizam intalnire dupa 10 martie, eventual aducem niste oale cu mucenici .

Biri, nu-s chiar asa frageda, m-a calit viata . Sa inteleg ca va mutati definitiv?

Anka, pai n-au nevoie de hipermarket. Ele pleaca la vanatoare . Pe de alta parte, nici stresul nostru nu-l au, daca au ce manca restul nu mai conteaza. Noi ne stresam din zeci de mii de motive, normal sa scade laptele sau dispare. Gandim prea mult cred...
Astept sa ne vedem si mai punem tara la cale. Te pup dulce.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Las' Biri ca ajung io la Boston si n-o sa mai fii asa de...NEVINOVATA aaa ia zi-mi zi mie please de serchi si alte lighioane de astea poisonoase. Ca rade asta de mine ca i-am zis ca io nu ma mut in US ca is serchi si spiders

Gata, am terminat montajul pt Rosie . Noroc cu voi ca ma tineti la suprafata butoiului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Sun, ai un copil de milioane de smecher si haios, se vede ca e crescut de niste parinti relaxati, asa sa si ramineti mereu!!

Dianami, Felicitari pentru bebe Alexandru , a 3-a minune ! Esti o inteleapta, eu la 28 abia faceam primul copil...

Mada de Irlanda, daca vreti emigrare va recomand Noua Zeelanda din toate punctele de vedere ( sint si multi englezi si irlandezi pe acolo...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Biri, spor la mutat !! N-o sa va fie dor de soare???? Zic io care sufar .....la Viena dupa soarele neozeelandez. Ca acolo si iarna cind ploua mult nu prea sint multe zile fara sa apara soarele.....ufffff ca intru in depresie

Mergi la inceput