Pepenasi de iulie - august 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 10
estrella80 spune:
Hello si de la noi!!
Anka si Flo, se pare ca sunt mai batrana ca voi din punct de vedere al locuirii in mirifica noastra capitala. 1999 - AN DE REFERINTA. Si cine stie cati altii de aici incolo!!
Eu il iubesc, asa cum e el, cu bune cu rele... e al meu!!
Ca e loc de mai bine, e clar.. ba chiar pot spune ca e loc de muuuult mai bine!!
Ma bucur sa vad ca au intrat fete ce au lipsit atata vreme si ca ne mai dau de veste.
Vicky am accesat si eu link-urile. La partea referitoare la curba de talie si cea de greutate suntem si noi ok. Insa la IMC avem 15.
Multumim mult pentru pont!!
Revenim!!![]()
ariadnabr spune:
Cine imi zice si mie please daca exista posibilitatea de viermisori intestinali fara simptom sau care ar fi simptomele? Multumesc anticepat ![]()

ariadnabr spune:
Marimar Nu emigram, dar multumesc pt sugestie
Exista ideea ca o sa ne mutam pe termen limitat 2 ani max 4. Irlandeazu' a deschis afacere in U.S. si ar trebui sa mergem acolo cat pune el pe picioare afacerea in asa fel incat sa poata sa fie condusa de aici. E inca in stagiul de plan desi vizele de America le avem si noi si copii deja. 
Biribu spune:
Adina pai e soare si acolo
. si nori si de toate. mie asa imi place, nu e monoton. de fapt o sa rideti dar mie mi-e dor de mor de o dupaamiaza ploioasa prin Bucuresti, sa ma plimb sub umbrela. e tare frumoasa NZ, dar atit de departe....
Irl nu stiu mei de serpi si spiders ca nu m-am intilnit nici cu nici. acuma tu te vezi locuind in deshert undeva de-ti pui problema? ca pe corso nu cred ca gasesti ![]()
Diana da, definitiv (sper, ca m-am saturat sa ma mut, vreu sa prind radacini, clar m-am babit
)
Anka eu vin, da tre sa-mi faci de-alea ingrashacioase, cozonac etc. hai ma cum nu poti trece ca turist???
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
mcoca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Oops, te-a facut nesi ![]() |
Pai mai Anka, eu zic ca asta spune multe
Estrela, si tiza tot 15. Eu zic ca e ok
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Biri, spor la mutat. Chiar ma gandeam ca eu mi-am facut partea de mobilitate. Nu m-as mai muta ....
Vicky si Printzesone
marimar spune:
Biri, distantele sint relative, he he he...
Mada Irlanda pai atunci sa va fie de succes business-ul si poate incepeti apoi unul si in NZ (ca acolo clar nu sint serpi si nici alte vietuitoare veninoase....)
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu Anka de la NEVINOVATA draga Mami de doi mici"If you believe everything that you read, better not read" |
Sa mor de ras!!!
Am crezut ca ti-e NEPOATA - de la neveu sau niece ori altceva....Deci am inteles cat de NE-bucurestence suntem, da' vreuna get beget este?

Diana - cre' ca gandim prea mut, da
Irlandezo - ma, nu stiu simptoame, probabil ca te mananca in ... fund?

Biri - pentru inceput, zi ce vrei. Cozona fac, si acusi o sa probez merdenele, ca m-am amenintat ca sa mananc acu, cat pot, ori io ma incapatanez sa nu mananc, ca astea din comert la noi au lipici pelicanol impreuna cu branza care e jumate prafuri si un sfert branza degresata, si deci o sa fac io singura merdenele.
PS - da ma, nu te lasa daca nu esti citizen, ca sa nu zbori la US prin via Canada, unde dau astia viza... Asa ca fiind rezident, iti trebe viza de turist pt US. Ca citizen de Canada poti
Talciocul meu
ariadnabr spune:
Vicky mi-l faci si mie te rog? Ca io stiu franceza 0 barat
Julia are 10.200 si 85 cm. Merci