Pepenasi de iulie - august 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumesc, ma duc sa ma uit pe grafice sa ma deprim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mdea deci suntem cum s-ar spune...niste "finute"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ma duc sa mananc clatite deocamdata

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Vicky si Mada de Irl ar trebui sa facem un club!! De FINUTZE!!Apa plata cu lamaie!!Definitiv!!

Cat despre viermisori intestinali nu stiu sa spun simptome. Din ce mai tin eu minte, parca e posibil sa ii miroasa gurita si atat..nu mai stiu ... neuronul meu nu merge mai departe! Oricum aceeasi intrebare mi-o pun si eu.. mai ales ca Maya, uneori, acuza dureri de burta. Ca sunt sau nu prefacute, asta nu am de unde sa stiu.. dar imi arata burtica si imi face diverse semne, din care eu deduc ca e posibil sa o doara.
Ma bate gandul sa ii fac o copro ca sa ma edific. Eu i-am mai facut una in toamna, atunci nu a iesit nimic dar a trecut ceva vreme. Sa vedem ce mai zic si fetele de simptome, in plus fata de ce ne-a spus Anka , ca s ane edificam!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ma bucur ca au mai intrat din fetele din vechea garda si pupam pepenasii din all the bostana

io am citit tot, am retinut...cat am putut

fetili cu apa plata si lamaia si baby tot 15 da' e fix la jumatea graficului. ea pana pe la 1 an jumate era in treimea inferioara. acu e in treimea medie

azi a fost cam ciufutel cu masa si mi-am adus aminte ca citisem prin sarcina ca vor avea perioade de astea in care chiar daca le e foame nu vor vrea sa pape pt simplul motiv ca au lucruri muuuult mai importante de facut asa ca am lasat-o in pace si acu seara a papat f bine.

am cumparat azi din kauff vopsea si stampilute pt oua ce distractie va fi in casele noastre la pictat oua si pt ca am schimbat si noi prefixul vb lu' sun am bagat un tort cu migdale prajite la multi ani tuturor pepenasilor mai mici, mai mari

am vazut pozi si acu ma duc cica la citit maine ultimul examen

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari din butoi... Mda, copilasul meu drag a luat virusul de la maica-mea, are o rino-faringita, febra mare care nu prea trece cu Panadol, muci cat cuprinde care curg pe toate partile, si din nas dar mai ales in gat de se ineaca cu ei, am incercat sa-l aspiram si e un scandal monstru... Eu nu inteleg, se presupune ca nu doare cand faci cu batista bebelusului, nu??? Ca la noi pe masura ce creste in varsta e mai mare scandalul la aspirat. Acum a doua oara a si vomat de atata plans/muci etc, nu ne lasa sa-i punem nici picaturi in nas si mai rau e ca nu mai accepta niciun lichid pe gura... Nu mai vrea sa bea apa/ceai/lapte, pur si simplu nu vrea sa puna in gura, ca s-a suparat ca am tot umblat cu batista bebelusului pe la nas si cu siringile cu panadol/eurespal pe la gurita... Of, Doamne, greu e cand sunt bolnavi, mai ales ca noi am fost obisnuiti cu binele, de cand s-a nascut n-a vomat niciodata de la muci si nici n=a avut mucii pana in brau. Iar febra tot asa, doar de la vaccine ce a facut, in rest nimic...

Mi-ati mai ridicat un pic moralul cu "idilele" voastre, m-as mai baga si eu un pic sa-i mai fac neshte ochi dulci doctoresei sexy Biri, da mi-e frica de Sun...

BIRI, tu te muti asa, pe neve, niciun cuvant nu zici? Crezi ca nu te gasim, oriunde te-ai ascunde?? Cand ai timp mai zi-mi de bcg-ul ala, de ce nu se face la voi, dar nu e urgent, mai am vreo 3 luni pana nasc si in principiu pe atunci as vrea sa stiu ce si cum.

DIANAMI, la multe lunite lui Alex! Jos palaria in fata ta, ai realizat in nici 28 de ani cat nu realizeaza altii intr-o viata...Multumesc inca o data din suflet pt. sfaturi si scuze ca te-am deranjat chiar acu', cand esti si singura cu nazdravanii, din ce am citit.

SUN, pai aia e broblema, eu in principiu n-as vrea sa-l refuz, ca nu sunt anti-vaccinuri, mai ales nu cele obligatorii... Dar nici sa-i dea unul expirat sau facut pe genunchi de cantacuzino... De aia ma intrebam daca exista alte optiuni, nu s-ar putea lua de la farmacie de la producatori straini, cum se ia infanrixul si alea? Dar banuiesc ca nu...

M-ati facut curioase cu masa asta corporala, hai ca intru si eu sa-i fac lui Luca.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 25+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

biri, ti-am scris un pm. Te rog sa-mi raspunzi cind apuci. Mersi

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Adina multumesc mult de tot! Las ca poate venim noi in NZ!

Dienus multumesc si tie! Da, si daca tot mancam mucenici, putem sa bem si 40 de pahare, nu?

Mada eu cand am avut pe rand...virmisori si apoi limbrici, am avut dureri in jurul buricului + constipatie + mancarimi grele de nas la primii si mancarime in fund la limbrici si pofta de mancare 0 barat!(si aveam 10 ani si vreo 20 kg.....) Ahhh si aveam cearcane! Acuma..nu stiu, stiu ei medicii mai bine....Las ca te duci acolo la bujori si vulpi...sa vezi ce frumos e!

Anka clatite, sor'mea clatite, Mai3 tort...dezmat culinar frate!

Nevi....bre, io ma refeream la mine cu baba...ca deh, schimb prefixul si drama queen cum sunt, deja am cosmaruri! Da' io ca io, Anka insa ti-a zis ca a crezut ca io ti-s NEPOATA....deci nu certi pe cine trebuie, nene

Moni offf, sanatate multa carliontatului!

Acestea fiind spuse, ma indrept catre omu meu, sa-l tin in brate!

Pupam natiunea si somn usor!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona m-am interesat si aveai dreptate. Nu se mai da teoria si traseul in aceeasi zi.

Mada, simptomele parazitilor intestinali pot fi urmatoarele:
-miros urat al gurii
-lipsa poftei de mancare
-mancarimi la anus
-mancarimi la nas

Si poate mai sunt si altele da nu le mai stiu. Am avut eu cand eram mica.

Cuscriii e mortala nor'mea. Ma bucur mult ca-i place papusa.
Asa gagici, planuiti intalneala poate ajungem si noi daca e in week-end.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce atmosfera pe aici.
ankalaura eu am fost acum o luna la patinoar in Cismigiu si a fost cat de cat O.K.La un moment dat s-a cam aglomerat si nu prea mai era loc...
moni sanatate multa lui Luca.
marimar welcome back!
SUN ce-mi place ca Thea are libertate deplina.Eu mai stau din cand in cand cu gura pe Ralu....
Diarux of ce ti-e si cu bac-ul asta nou,ce o sa ma astepte si pe mine cu elevii mei...
V-am pupat,seara buna sa aveti!

Mergi la inceput