Pepenasi de iulie - august 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 6
dyanira spune:
Profa nu ma pot abtine sa nu spun cine a inventat bacu asta ori a fost prost ori tampit ori ambele??Vezi inca o dilema...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ankalaura spune:
Deci Flo - m-am instalat aci la anu' de gratie 2001, luna septembre.
Deci Diaruxe - care era treaba cu "mediu"? Zici de vanghelie?
Talciocul meu
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Profa nu ma pot abtine sa nu spun cine a inventat bacu asta ori a fost prost ori tampit ori ambele??Vezi inca o dilema... Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Hai mai tizo ca a mea e mai profunda. doar pentru ca e a mea.

diarux spune:
| citat din mesajul lui ankalaura Deci Flo - m-am instalat aci la anu' de gratie 2001, luna septembre. Deci Diaruxe - care era treaba cu "mediu"? Zici de vanghelie? Talciocul meu |
deci ANKA, astept raspunsul cu "brendul" ANKALAURA. as soon as possible.asta nu ma...satisface.

dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diarux
Hai mai tizo ca a mea e mai profunda. doar pentru ca e a mea. ![]() "Viata e o gluma foarte serioasa"- V. HUGO Ruxandra , si minunea vesela, Andrei Tudor Primele poezici pentru mamici si pepenasi![]() Au urmat poezicile de la un anisor...www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">In loc de blog...deocamdata ![]() A fost odata... ca niciodata...povestea noastra |
Clar ...de acord.
Da ia auzi tizu ce mai face?
Hi Hi stii ce ma gandeam ca daca il intreb pe Andrei asa frumos cum zici ca ai intrebat tu bidiviu el sigur zice da fara nici o urma de indoiala...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
flo1980 spune:
| citat din mesajul lui ankalaura Deci Flo - m-am instalat aci la anu' de gratie 2001, luna septembre. Deci Diaruxe - care era treaba cu "mediu"? Zici de vanghelie? Talciocul meu |
E, vezi!!!
Io' in 2003.
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
| citat din mesajul lui mcoca Cred ca este o atmosfera nesanatoasa pe forum, care imi face greatza. Cami si-a spus oful, in stilul caracteristic, fara detalii, numai smiorcaieli. Ok, foarte bine, asa e ea, o cunoastem. Fetele sar sa o ajute cu ce pot (si eu printre). Cami nu e multzumita de ajutor, se crede "pusa la zid" si se declanseaza isteria : toata lumea isi pune mii de manusi, Mada-Irr tzarāna in cap cu tonele, Flo isi spune parerea si adauga "Sper sa nu te superi pe mine..." samd, astea sunt ultimele posturi pe care le-am retzinut. Bai ēa va pas??????? Daca nu putem vorbi liber, de ce naiba ne mai strangem aici. Mea culpa la tot pasul inseamna FALSITATE, si nimic mai mult. Moni, Vio, ati scris niste mesaje super despre prieteneie si ce inseamna asta. Sunt total de acord cu asta. Eu nu am de gand sa-mi pun mai multe manusi decat cer bunele maniere. DEja in viatza reala, trebuie sa te pliezi dupa 1001 de reguli, eu nu am pofta sa fac asta si aici. Aici sunt eu, la 100%, asa cum sunt si acasa la mine! Vicky si Printzesone |
Ai mare dreptate!
Camy este suparata oricum, nu vreau sa o mai supere si ce am scris eu, i-am dat un sfat, poate nu-l vede ca atare....
Asa sunt si in viata reala, cum sunt si aici, ca si tine, si x si y....
la Maya!_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
ariadnabr spune:
Vicky unde ai vazut tu manusi bre?
Am zis ca-s io ala rau' sa se termine odata nebuneala ca de ma mancase in cur sa zic ce am de zis. Na. ![]()
Profo sa mor de ras cu intrebarea ta cu raspuns ![]()
Marimar bine ai revenit. Poze cu puiutii tai cand mai pui? 
SUUUUUUNNNNN m-am delectat cu poze de T!!! Imi plac peretii tai de moooor!!!
Fata io iubesc de mor copilul tau si modul vostru de parenting. Ce n-as da sa ma tina si pe mine nervii 
Ma duc la teme...

, si minunea vesela,

Au urmat poezicile de la un anisor...
ca niciodata...povestea noastra