Pepenasi de iulie - august 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

marimar, vad ca esti sustinatoare a alaptatului.Pina la ce virsta il recomanzi?...ca noi tot o lungim.

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Multumesc, flo!
Poti sa-mi spui tratamentul si daca ati scapat de giardia dupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Despre noi acum: Eu sint FERICITA, chiar daca nu am timp deloc pentru mine, am 3 minuni absolut perfecte ( ca orice copil), oricit de greu mi-ar fi uneori cind ii privesc sau doar ma gindesc la ei, totul mi se pare brusc mai usor ! Nu pot sa ma pling decit de mine, ca mi-as dori mai multa energie si rabdare!

Ina, parerea mea: atit cit este lapte, cit vrea copilul si cit timp e comfortabil pentru mama, dar toate 3 conditiile sa fie indeplinite !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Camy "de pe margine" se vede ca ceva e in neregula cu tine, oboseala s-a cumulat, timp pentru multe nu mai ai...eu zic sa te programezi la un salon, sa te aranjezi un pic, poate o tunsoare noua sau, sa te plimbi prin magazine, sa-ti faci un cadou (ca tot vine 8 martie cu pasi repezi)...ai sa vezi ca te vei simti mult mai bine!
Vezi cand poate sta tati cu bebe, macar o ora, tot e ceva, o evadare din rutina nu are cum sa nu iti faca bine....

Sper sa nu te superi pe mine...

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci Marimar - am stofa de emigrant huh? I LOVE YOU!
Irlandezo - mie imi placu, cel mai mult, ala cu formula apei
Flo - si io sunt adoptata soro, poate ca mai recent ca tine, n-am fost in viata mea la National! Da' la parlament m-am dus cu cumnata-miu neamtu Io's dobrogeanca convinsa, cu sotz moldovean!
SAmbata noi mergem la patinoar! Care ati mai fost, unde sa mergem? La Cismigiu? La Floreasca?
Mada
- a fost super la Alvin 2. In seara asta vedem acasa printesa si broasca. La cinema nu l-am vazut inca...
Ankutza - cu intoleranta la gluten cum mai sta fata? De mancat legume, a inceput sa manance? Sesiunea gata?

Uite la cine ma gandesc io:
NARCI (care a disparut total de la o vreme...)
IROLF
MITZI
ILEANNA
TURTU (macar cu ea m-am mai auzit o data pe mess, dar am vorbit numa' io ea saraca nu a avut loc de mine...)
TRULI (ea a mai scris, rar ce e drept, dar mai des ca precedentele)
Si lista poate continua...
Asa, eu ma mai aud cu Clabur, cu The_Andreea...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Ankocum le dai tot nu le nimeresti cu tine, bre'
De cati ani stai in capetala? Ia' ma intreci sau nu?!

La patinoar nu am fost, mi-e bine pe picioare

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina C

Multumesc, flo!
Poti sa-mi spui tratamentul si daca ati scapat de giardia dupa?

1. Flagyl sirop, 5 ml/zi in 2 prize, dimin. si seara /7 zile,
- pauza 7 zile
2. Zentel, tot 5 ml/zi in 2 prize, / 5 zile

Da, am scapat de ea. Am repetat copro si dupa tratament.
I-am mai facut si dupa 1 an copro, 3 probe in 3 zile diferite si a iesit negativ.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cred ca este o atmosfera nesanatoasa pe forum, care imi face greatza.

Cami si-a spus oful, in stilul caracteristic, fara detalii, numai smiorcaieli. Ok, foarte bine, asa e ea, o cunoastem. Fetele sar sa o ajute cu ce pot (si eu printre).
Cami nu e multzumita de ajutor, se crede "pusa la zid" si se declanseaza isteria : toata lumea isi pune mii de manusi, Mada-Irr tzarāna in cap cu tonele, Flo isi spune parerea si adauga "Sper sa nu te superi pe mine..." samd, astea sunt ultimele posturi pe care le-am retzinut.

Bai ēa va pas??????? Daca nu putem vorbi liber, de ce naiba ne mai strangem aici. Mea culpa la tot pasul inseamna FALSITATE, si nimic mai mult.

Moni, Vio, ati scris niste mesaje super despre prieteneie si ce inseamna asta.

Sunt total de acord cu asta. Eu nu am de gand sa-mi pun mai multe manusi decat cer bunele maniere. DEja in viatza reala, trebuie sa te pliezi dupa 1001 de reguli, eu nu am pofta sa fac asta si aici. Aici sunt eu, la 100%, asa cum sunt si acasa la mine!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna!

Eu incep serviciul de luni, am, vorba cuiva de aici de pe forum, morcovi infipti in mai multe parti ale corpului, inca alaptez, inca ma mai trezeste fii-mea de 2-3 ori pe noapte (in cel mai bun caz!), am un singur neuron si ala varza, dar de luni cica va trebui sa fiu proaspata si zambitoare! Vorba aceea, abia m-am intors din concediu!

Calculat si eu indicele fetii, tot 18 a iesit, a mea e categoria grea, nu crede nimeni ca are numai 1 an si 7 luni!

Vorbeste din ce in ce mai bine, se catara peste tot, dar nu se oveste asa de des cum se lovea baiatul, ea este mult mai prudenta, sta pe olita de bunavoie si nesilita de nimeni, cand vine e afara trage de pampers sa si-l scoata, nu mai vrea decat la olita. Noi ne propusesem sa demaram operatiunea "olita" in vara, dar daca ea e pregatita, am zis sa nu pierdem momentul.

Bona: Sun, eu am o bona atipica, in sensul ca e foarte tanara, cand a venit la noi avea 22 de ani iar Ilinca 2 luni. Sta 5 ore pe zi, timp in care se joaca cu Ilinca, canta, danseaza impreuna, coloreaza, se uita in carti, se joaca cu ce mai avem prin cosurile de jucarii. O duce la plimbare. Ii da mancarea facuta de mine. Nu face nimic altceva decat sta cu fetita si suntem foarte multumiti. Eu nu am atata imaginatie, rabdare si talent innascut cat are ea!

Alaptat. Baiatul meu are acum 8 ani si jumatate. Se pare ca are astm bronsit pe fond alergic mostenit, se pare, de la tatal lui. Este alergic la praf, mucegai, polen, unele fructe. Nu l-am alaptat decat 3 luni si jumatate, habar nu aveam cat de important este alaptatul. Mama mea, care cica ma "ajuta" sa-l cresc, nu stia a spuna decat "Nu vezi ca nu ai lapte?", "Nu vezi ca laptele tau nu este bun?", "Moare copilul de foame, da-i lapte praf"...As vrea sa dau acum timpul inapoi, dar nu mai am ce face.
Cand avea fetita 2 saptamani, am facut mastita. Una nasoala, care s-a transformat rapid in abces si a trebuit operat sanul. Nu mi-am inchipuit niciodata ca organele astea dor asa tare. Durerea de masele e joaca de copii pe langa asta. Dupa ce am terminat cu antibioticul si in ciuda sfatului medicului, am inceput din nou sa alaptez. Si o fac si acum, desi imi tot propun sa o intarc, dar nu reusesc. Vom vedea cum va fi cand voi incepe serviciul, daca nu ma vede nu vrea nimic, cand sunt prin preajma isi aminteste...

Nu vreau sa spun, Doamne-fereste, ca cei care nu sunt alaptati fac astm. Nici eu nu am fost alaptata si sunt de cand ma stiu un om foarte sanatos. Dar baiatul meu a avut ghinionul sa mosteneasca acest fond alergic, iar lipsa laptelui matern si-a spus cuvantul. Fetita nu a fost bolnava mai deloc (doar cativa muci trecatori si o laringita tratata cu aerosoli), nu a luat niciodata antibiotic. S-a meritat din plin efortul meu si noptile nedormite si tot.

Inchei aici, ca s-a trezit fetita.
Va doresc tuturor numai bine. Pentru mine, acest concediu de crestere a copilului a fost una dintre cele mai bune perioade din viata. Din toate punctele de vedere.

Cu drag,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

pai ci faciti bre???lipseste omu motivat si voi ati inceputara HORMONIADA fara mine?????ia ca va iau la"palmi" acu de nu va vedeti. Ca ati vazut ca se poarta la profele de romana de bat politisti. iele ie femeia "ningia".sau se culca cu elevele sau ii fac pe elevi de se sinucid. ce-o fi bre cu fumeile astea???

pai cum sa vb domle , FLO despre relatia mea cu steriletu' in nebuneala asta de aici???Lasati bre cu alaptatu. cinea vrea si POATE alapteaza, cine nu vrea are motivele ei si nu e de competenta noastra sa ne aruncam la gat ca la o biata gazela.ca daca i-o fi fost bine fumeii nu lasa alaptatu.si io sunt pro alaptat, da daca nu se poate nu se poate. nu discut motivele nimanui si ii respect decizia. nu tre sa faca nimeni ca asa zice lumea.si acu io vreau sa fi avut ultimul cuvant in aceasta discutiune ca sa ma simt importanta. CLAAAAAAAAAAAAR???

io viu de la un bac ..."the most tampit-est" bac of all times si ce gasesc aici? anarhie!!!ma instalez guverantor . io si "jvartzanegar".

DECI ANKA cum bre sa ii dai calificativ "mediu" unuia care nu vorbetse nik nik nik???adik io il intreb pe domnu elev(dupa alte sute de incercari de reformulare pe intelesul speciei)"nu e asa ca emitatorul acestui text este x?"si el...lung si galish la mine...ezita bre sa zica DA!!!bai sa mor nu alta.
Sau..eu las bidiviul corigent ca stiu cat il duce mintea, da el intra in bac si il si ia cu calificativul "mediu" care este minimul pt aceasta proba. calificativ pe care tot io cu manutza mea de aur (aceeasi cu care l-am lasat corigent!)i-l dau. deci ori am dubla personalitate ori...ceva nu e in regula aici.

na, poftim aici dileme nu ca ale voastre!!!!

Mergi la inceput