Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
ella ce bine ca.ti plac pestele si calamarii, atata timp cat sunt gatite sunt foarte bune si chiar recomandate
si cu netul ai dreptate, citesti si ai impresia ca in 2 zile mori :)))
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
jeni_h spune:
revin cu un banc pe care tocmai l-am primit
Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune: - Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie. Patroana : - Iubi...dar de banii astia iti dau cea mai misto femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri.. Soferul : - Honey, n-am chef de sex, mi-e dor de casa 

37+
Sarah Maria
ioanaa28 spune:
Miruna, eu am nascut la doua zile dupa eliminarea dopului gelatinos, la 37 sapt. Contractiile au inceput cu 5 ore inainte de nastere...a fost rapid. Medicul mi-a spus si mie la fel, dupa eliminarea dopului, poate dura ore sau 2, 3 zile, dar imi facuse si control pe masa, poate de asta n-a prognozat mai mult ![]()
Eu zic sa fii pregatita de acum incolo, sa ne mai dai vesti
samaria, ai ncredere, vei gasi un doctor bun. sane mai dai vesti
selina,stiu cum e sa lipseasca tati...
lasa, bine ca s-a atasat de el, o sa-ti lase tie mai mult timp pt bebe. Cat despre "si eu vreau fetita "..subscriu
poate o sa mai fie .."data viitoare"? tu ce zici?
Andra
bebeIanis cuminte si parinti fericiti !!! astempam poze
jeni, stiu cum e sa nu-ti gasesti locul
hai ca nu mai e mult...cum spuneai"curaj..."
atb, la fel sper si eu sa stea bebe cat mai mult. Ma "streseaza" si pe mine faptul ca Alex s-a nascut la 37 s, atat vom implini duminica viitoare![]()

toate mamicile...
Ioana,
36+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
ellanik spune:
Eu sunt sigura ca prind luna martie cu bebe in burtica.Am facut chiar si pariu.Si o sa nasc natural.Azi aveam programare la dr dar dr mea a avut azi-nopate nasteri si franta asa ca mergem miercuri seara sa punem tara la cale.Cat despre contractii...rarissime.Azi dimineata am avut una de nici pipilica nu am putut face de durere.Si tot fatzaindu-ma prin casa dau cu ochii afara si am incremenit:ninge,ploua, bate vantul.Deci categoric bebe vie in martie.Am zis, am zis!
Dayanara pestele era preferatul meu inainte de a fi gravida insa in sarcina nici macar sa aud cuvantul "peste" nu am putut de sila si greata.Insa ieri chiar mi-a facut cu ochiul somonul la gratar dar cu muuulta lamaie.Cat despre fructele de mare am impachetat si surimi, si raci,calamari,midii,rapane am vrut chiar si pui de balta dar nu m-a lasat sotul ca cica ii spurc copilul cu tampeniile mele.
+37 cu
George-Theodor
AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Rebiana27 spune:
Denisa in cazul primei comenzi, mi-au raspuns ca o vor livra in data de 4 februarie (eu am optat pt Posta Romana) si intr-adevar asa s-a intamplat. Poti suna la ei si-ti vor da detalii despre stadiul in care se afla livrarea.
Sper sa se intample la fel si cu cea de-a doua si sa fie rapizi.
Miruna poate fi vorba despre un interval de cateva ore pana la cateva zile. Eu nu am eliminat dopul gelatinos dintr-o data, la prima nastere, astfel ca intre momentul in care s-a intamplat si nasterea propriu-zisa s-au scurs 11 zile. Marea parte a dopului l-am eliminat in timpul travaliului.
Banuiesc insa ca tu esti f aproape de momentul H asadar scot o
!
Samaria sper sa gasesti rapid un doctor cu care sa nasti, un dr in care sa capeti incredere si care sa te ajute sa ai parte de o nastere usoara.
Pentru ca bebe sa treaca din prezentatie pelviana, transversala (desi e mai greutz) in prezentatie craniana sunt anumite manevre pe care le poate face medicul ginecolog sau chiar exercitii fizice pe care le poti efectua tu acasa. Poate-poate se va intoarce mica mogaldeata! 
Faine prenumele alese!
Selina
Child sper ca ai primit vesti bune la TNS! 
Andra ce frumos vorbesti tu despre iepurasul Ianis!
Cat ma bucur ca e bine si ca papa constiincios; astfel creste! 
Alina ma bucur ca-ti plac cercelusii!
Ioana de-acum e mare si va avea nevoie de altii; pe cei pe care ii are deja ii poti pastra pentru Iustina (asta daca nu se razgandeste si devine baietel!)
Ella sigur bebe va veni la inceputul lui martie daca esti optimista!
Eu zic ca din fix acelasi rezon am dus sarcina pana aici si chiar mai mult… si eu ajung in martie!! 
Mami de Luca
again ~
Diana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Salut si de la mine!
Uau, Miruna, ai intrat in linie dreapta! Tin pumnii sa fie totul bine!
Culmea e ca desi am 2 nasteri naturale, habar n-am cum arata dopul ala... poate aflu de data asta, e ultima sansa
.
Miria - cum a fost la teatru, i-a placut lui Dami? Irina a fost incantata, si-mi povestea de mama vitrega, de rochii frumoase, de un ministru (n-am prea inteles ce cauta el in Cenusareasa, da' ma rog
), si vreau sa le ducem si saptamana asta. Trebuie sa ma uit pe program, sa vad ce se joaca.
Jasmine - mie imi plac lychee-le, ai vazut ca vorbeam cu Honey, dar probabil e chestie de gust. Mie imi place foarte mult aroma de soc, probabil si de-asta imi plac, plus datorita faptului ca nu sunt foarte dulci. Dar ai vazut ca nu le plac tuturor
. Eu zic sa incerci, ia-ti cateva, si apoi decizi daca mai cumperi si alta data sau nu.
Rebiana - felicitari pentru cele 34 saptamani, si sa vina bb cat mai aproape de termen! 
Acum am si eu o intrebare, poate cam aiurea: in fiecare zi, cam de 3-4 ori, mi se incordeaza burta de aproape nu pot sa respir, si imi da senzatii de caldura de la mijloc in sus, efectiv simt ca imi ard obrajii. Nu-mi dau seama ce e, senzatia e destul de neplacuta, si timp de cate 3-4 sec cat dureaza stau nemiscata si astept sa-mi treaca, pt ca si doare. Am crezut initial ca bb imi rearanjeaza ficatul si stomacul, dar asta se intampla cam in fiecare zi. Mai are cineva experiente de-astea?
Contractii nu-mi dau seama daca sunt, pentru ca nu ma doare burta asa cum stiu eu ca doare la contractii, ci pur si simplu mi se incordeaza, cum va ziceam. Nici de-alea nedureroase nu sunt, pt ca senzatia e tare aiurea.
31+
dayanara spune:
andira asa simt si eu , dar eu le percep ca pe contractii nedureroase, dar tot asa cu caldura aia...mie imi convin si sper sa le am din ce in ce mai dese
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
greenfrog spune:
si eu am avut si tot la categoria contractii nedureroase le-am incadrat
. iar mi-e somn, de unde o fi tot somnul asta?
38+
Petru Gabriel
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 P.S mamicile care ati mai nascut la cat timp ati nascut dupa eliminarea dopului gelatinos?? stiu ca in carte zice poate sa fie de la cateva ore pana la 2 saptamani dar sunt curioasa cum a fost la voi. |
din cate imi amintesc, si pe ala l-am eliminat in 2 etape...dar parca cu vreo saptamana inainte de nastere...hmmm...cateva zile oricum, nu mai tin minte exact. Daca imi amintesc eu bine, parca dopul gelatinos se poate reface, nu e un indicativ sigur...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
annya9 spune:
Pup burticile dragutele!
Fetelor am pus poze noi. Cine vrea sa vada balenuta esuata, este poftita cu placere!
29
Radu Alexandru
poze