Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara, Greenfrog - multam de raspuns!

M-am mai linistit, deci sa la incadrez la contractii BH. Cele din sarcinile trecute n-aveau absolut nici o alta manifestare, doar mi se contracta uterul, de-asta nu stiam ce-o fi cu ele.

Dayanara - mie nu-mi plac deloc, chiar ma deranjeaza, abia astept sa treaca .

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Pup burticile dragutele!

Fetelor am pus poze noi. Cine vrea sa vada balenuta esuata, este poftita cu placere!

29 Radu Alexandru
poze

annya tare frumoasa esti! nici vorba de balena zau asa, daca tu te vezi balena, eu ce sa mai zic...am vazut si pozele de la 25 ca nu le stiam

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Annya eu astept sa pui poze cu o balenuta, ceva.. sa-mi scot unghiile din gat!
Tare faina esti! Imi place cum pozezi!
Andira mie nu-mi suna a contractii ce descrii tu.. ca n-ai spus ca se contracta uterul (si zic eu ca sunt diferite) dar poate nu-mi fac eu o imagine corecta. Indiferent ce sunt, trimit pupici sa treaca!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:

Pup burticile dragutele!

Fetelor am pus poze noi. Cine vrea sa vada balenuta esuata, este poftita cu placere!

29 Radu Alexandru
poze

annya tare frumoasa esti! nici vorba de balena zau asa, daca tu te vezi balena, eu ce sa mai zic...am vazut si pozele de la 25 ca nu le stiam

POZE

Oh, merci mult pentru aprecieri!!! Insa m-am cam facut , fata de cum eram eu inainte... si nu prea reusec sa ma obisnuiesc.Dar trece si asta...

29 Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:

Pup burticile dragutele!

29 Radu Alexandru
poze

Mama mia ce poze artisticeFoarte, foarte reusite si cele de 25 de saptamani si cele de 29Arati super in toate pozele

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

rebiana tu cum te mai simti?
annya frumoase pozele! felicitari!

ma doare spatele de nu mai stiu cum sa stau nici pe scaunul de la birou. se cam ingroasa gluma...

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira nici la mine prima data BH nu s.au manifestat asa ci doar se contracta uterul, acum a aparut si caldura asta sau suflu care simt pana in gat :) de trecut eu nu cred ca trec, decat atunci cand incep alea de travaliu :))senzatia evident ca nu-mi place, dar stiu ca ele pregatesc uterul pt nastere si asta ma bucura

rebiana lasa ca nici tu nu stai rau la kg, daca tu iti bagi unghia, eu imi tai venele direct :)))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Multumesc mult babyangel! Cu asta ma mandresc si eu, sotul mi le face...
Merci mult Rebiana, Grennfrog!

29 Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Eu de vreo trei saptamani nu m-am mai cantarit dar nu cred sa fi luat mai mult de 2 kg. dar nici pofta de mancare nu am, as bea apa multa si fructe. asa ca am alta intrebare existentiala: o sa am putere sa trec prin travaliu sau o ma comport ca o mata lesinata?

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Buna fetelor.Am petrecut foarte fain aseara.Aici a fost carnaval si toata lumea umbla costumata pe strazi..super misto..
ellanik am avut acelasi meniu ieri..peste,calamari scoici(crude)cu lamaie,caracatita.
Trebuie sa va zic neaparat ce am visat aseara.Se facea ca venise Vladimirescu la mine sa ma roage sa stau cu Vladimir ca are putina treaba.Lasa baietelul si pleaca ...dar nu stiu cum se face ca dintr-o data in casa aveam vreo 5 copilasi...Nu va zic ce dezastru au facut in casa toti...La un moment dat vine Ellanik in vizita si vede ce e in casa.Imi spune ca o sa se supere Vladi daca vine si vede asa mizerie.Se duce acasa si aduce un aspirator 2 in 1(aspira si spala in acelasi timp).In doua minute a facut casa luna.
Asa ca ella stiu de unde ai avut contractia aia dimineata....de la curatenia care ai facut-o la mine acasa

35+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput