Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Fetelor vreau sa va multumesc toate de sustinere nu va mai numar ca sa nu uit pe vreuna dintre voi, e cam devreme sa scoateti agitetele, noi stam cuminti si asteptam.

Va pup si o sa va anunt cand se va intampla evenimentu.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 38+ Daniel
AMR aprox. o saptamana
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

bumbitza - multumim pt detaliile de la Kika
ce pacat ca nu pot sa ma duc si eu sa colind magazinele

ella si nibi_niki - cum ati gatit calamarii aia,ca-mi ploua in gura?
eu am tot vazut prin Cora calamari inele dar n-am luat ca nu stiu sa-i fac;in Grecia am mancat kilograme intregi de calamari inele facuti pane si caracatite la gratar.....hai ca ma apuca pandaliile

macar peste stiu ca am mancat in sarcina asta,in special somon cu lamaie,cam o data pe saptamana

cu fructele stau tot asa de prost,sa nu le vad...prefer sa rontai o legatura de patrunjel verde care zice-se ca are mai multa vitamina C decat portocalele

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Annya am vazut pozele.Daca Jaque Ives Cousteau studia balene ca tine nu mai ajungea celebru.Era un amarat de pescar de shtiuci.Pai mai dragalaso tu esti mai mult un pastrav decat o balena.Sau hai !Fie!o sturioanca cu tot cu icrisoare.Hai pa ca te si iau la ture daca mai scoti cuvantul balena pe gurita aia.Esti simpatica da-te-n spumele marii!Si inca ceva...daca erai eshuata erai ca mine adica lata cat patul si suflai la greu cand coborai.Dar te ajung si pe tine din urma astea .Hihihihi!
Rebiana maica,nu ai zis nimic astazi de cat/cum/unde si mai ales de cate ori ai varsat.Sau ti-a trecut?Nu de alta dar tare mila mi-e de matalutza.Cat despre cercelusi, i-am zis sotului "vezi uite daca aveai fata trebuia sa procuri niscaiva bijuuri pt maimutzica ">La care el a zis ca asta ii mai lipsea ca si-asa cand scap in magazine....Dar totusi m-am gandit sa nu las omu' linistit si i-am zis ca lu' ma-sa ca sa i se declanseze lactatia i-ar placea o bijuterie.Evident ca de obicei cred ca ii stric surpriza ca s-a schimbat la fata si m-a intrebat de unde stiu...bla bla.Deci ma innoiesc!!!!Yupiii!Faza e ca scapa 2 in 1 sau 3 in 1 adik 1 martie si nasterea sau 1 martie,8martie si nasterea.Si sa mor daca imi convine!!!
Mirio unde umbli bre?

Nibi adevarul e ca e cam greu aspiratorul ala.Si ti-am zis ca puradeii o sa faca dezastru.Ntz ntz ntz!

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Jasmine calamarii se gasesc congelati gata facuti pane si doar ii bagi in tigaie si ii prajesti.Simplu ca buna ziua.Bagi usturoi desupra si eventual maioneza.Miam !Miam!

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana -

Apropo de vise, acum cateva zile am visat ca am nascut la 33 saptamani.
Eu sper sa nu, desi in cinstea celor 32 de saptamani incheiate in seara asta, m-am apucat sa fac curat prin casa, sa ma aplec si sa ridic diverse. Binenteles ca acum m-a luat burta, iar o scap pe Alex...

Greenfrog - cum adica "matza lesinata"? eu racneam cat ma tineau bojocii, sa afle toata lumea cum e sa nasti un copil de 4 kg, natural, fara epidurala, prin nastere provocata si tu-mi zici de matza lesinata?
Chiar n-am asociat comparatia asta cu nasterea, dar iti tin pumnii sa fii macar o matza demna si aristocrata

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki ce vis ai avut si tu :)))) vedeti acum de ce dau eu in fiecare zi cu aspiratorul?
si aici a fost carnaval, dar n.am avut chef sa ma duc nicaieri, asa grasa de nu ma pot misca in voie si nici viteza n.am deloc sa stau dupa ivan

acum ninge, tot ce.mi lipsea, o fi zapada frumoasa dar eu o prefer in poze si la tv

calamarii merg dati prin faine doar si la prajit, daca vrei pane probabil ca ies si mai bine

am trimis sotul sa.mi ia niste perdele si cate ceva din ikea, eu chiar daca nu ies tot cumpar

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Delia - ma bucur ca te-ai simtit bine la Avatar, abia astept sa-l vad si eu, cred ca o sa ma duc pe la inceputul lui martie.

Cand te aud ce bine e in China pentru straini, imi vine - vorba Selinei - sa incep sa-mi caut job acolo . Pana acum cred ca nu m-as fi gandit in viata mea la China, dar na...

Castelana - sa stii ca m-am uitat pe link-ul acela cu Malaysia, my 2nd home (multumesc frumos!), dar nu m-a inspirat f tare. Nu sunt foarte multe detalii, desi banuiesc ca odata ajuns acolo, esti asaltat de noutate (venind din Romania, ma refer).
Eu una as fi foarte deschisa unei experiente acolo, numai ca nu prea am sustinatori...

Inainte sa studiez problema mai aprofundat, am zis sa-l intreb si pe sot daca ii surade ideea, ca sa nu fac munca de cercetare de pomana. Concluzia este ca nu vrea sa auda de Extremul Orient in variantele propuse de mine, asa ca deocamdata o sa ma duc la o prezentare despre emigrarea in Canada / Quebec la inceputul lunii martie.
Sa vedem ce-o fi si acolo...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Jasmine calamarii se gasesc congelati gata facuti pane si doar ii bagi in tigaie si ii prajesti.Simplu ca buna ziua.Bagi usturoi desupra si eventual maioneza.Miam !Miam!

valeu mama!!!!
p-astia nu i-am vazut,cum naiba mi-au scapat????
eu am vazut din aia necongelati,pusi pe cuburi de gheata la raionul de peste proaspat
gata,ii trec pe lista de cumparaturi!
o sa le pun doar lamaie,nu ma risc la usturoi ca si asa am niste arsuri la stomac de imi vine sa bat pe cineva

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

andira ce tare ai fost! eu chiar ma gandesc de unde scot eu atata energie sa imping si sa respir daramite sa mai tip. sa me vedeti sambata noaptea cum exersam respiratia ca sa vad efectul asupra contractiilor.

ce sa zic, si eu am zile cand ma bate gandul ca am stat prea mult intr-un singur loc si o schimbare de job in alta tara nu ar strica. pentru mine china ar fi perfecta pentru mancare, sunt mare consumatoare de mancare chinezeasca.

de la discutia cu calamarii mi s-a facut pofta de creveti. ma duc la mega image sa caut.

andira tu cand ai terminat lazarul? eu si sotul meu in 95.

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am inceput sa citesc din urma.

citat kossir
Buna burticute,

Nu am reusit sa citesc nimic, dar parcurgand paginile am vazut atatea agitate is atatea felicitari. Ma simt asa importanta, multumesc mult de tot si va doresc si voua sarcini pana la termen si copilasi sanatosi.
Noi suntem relativ bine, atat cat poate fi de bine dupa o cezariana. Noroc ca uitam asa de repede. Eu de pilda, aveam impresia ca la Mihai a doua zi dansam cu el in brate si-i dadeam sa manance la greu. Acum, nefiind asa am intrebat-o pe mama mea, care a fost cu mine in spital la Mihai. Mi-a spus ca laptele a venit dupa doua sau chiar trei zile, iar de ridicat singura din pat dupa vreo patru zile. Asa ca m-am mai calmat.
Mie mi-era frica de lapte, ca nu o sa am deloc ca nu mi-a venit nici azi, iar eu nu am luat deloc in calcul alta varianta.
fetele care au nascut acum cu cezariana, dupa cate zile ati putut alapta?

Sofia e o dulcica bruneta, cuminte foc , doarme mereu, daca nu-i convine ceva scanceste suntem indragostiti iremediabil de ea. N-o tin cu mine, este la nurserie, mi-o aduc sa o pun la san si o mai tin cu mine. Are o gurita asa mica, ca nici nu reuseste sa prinda tot mamelonul cu areola cu tot.

Gata cam atat deocamdata.
Va pupic si inca o data va spun cat sunteti de pretioase pentru mine

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 37+ Sofia Maria

Excelente vestile, sa va traiasca brunetica frumoasa. Cred ca pina acum a venit lapticul. Asa e la cezariana vine mai tirziu.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput