Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
Dianami spune:
Ne-am intors de la dr, sunt rupta de oboseala, o sa va povestesc la noapte.
Am intrat scurt pt. ca am visat ca incepea capitolul cu "Bravo, Miria!"
. Deci: Miria, unde esti??? ![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
nibi_niki spune:
Jasmine,prin faina am dat si eu calamarii si i-am pus la prajit in foarte mult ulei bine incins.Dupa ce s-au prajit sa ii lasi sa se scurga bine uleiul dupa care ii pui lamaie...sau ce preferi.Caracatita o fac la gratar ..o pap tot cu lamaie.
Am mai adaugat si noi niste poze la semnatura facute acum vreo 10 zile..
35+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Alina ma bucur ca-ti plac cercelusii! Ioana de-acum e mare si va avea nevoie de altii; pe cei pe care ii are deja ii poti pastra pentru Iustina (asta daca nu se razgandeste si devine baietel!)Mami de Luca again ~ DianaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
Da, pai s-a hotarat soacra sa-i cumpere altii, iar astia ii voi da Justinei (daca nu ii v-a lua nasa altii si pt ea

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
31+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andira spune:
Diana - hm, sper ca n-ai visat bine, pt ca eu si Miria am zis ca avem rabdare sa nasca toata lumea, pana sa ajunga la noi
. Mai ales ea, cred ca are doar 30 sapt...
Eu, ea, Vio, Linda, Anya, Marina (scuze daca am mai ratat pe cineva, nu m-am uitat pe listuta, e doar ce-mi amintesc acum) - noi deocamdata vrem doar sa facem galerie... nuuu, doamnelor? ![]()
Dar sa stii ca si eu ma intreb pe unde circula...
32+
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui nibi_niki Jasmine,prin faina am dat si eu calamarii si i-am pus la prajit in foarte mult ulei bine incins.Dupa ce s-au prajit sa ii lasi sa se scurga bine uleiul dupa care ii pui lamaie...sau ce preferi.Caracatita o fac la gratar ..o pap tot cu lamaie. |
cu prima ocazie ma infig in niste calamari,clar!
asa....si caracatita se pune direct pe gratar,nu trebuie fiarta inainte?
ma refer la aia proaspata,nu congelata
32+
ellanik spune:
Eu fructele de mare le fierb inainte in lapte si le prefer pane.Sau cu sos.Insa cele cu sos le papa la restaurant pt ca eu nu stiu sa fac sosul.Stiu doar sa fac sos din ulei de masline+lamaie+un pic otet balsamic+busuioc+sare si iese asa ca o salata.Asta daca iei mix de-ala conngelat.Sau mixul ala il fac cu orez .Mmm!Ce bun!
+37 cu
George-Theodor
AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Erina spune:
Bine ati revenit acasa Ramy si bebelusa Briana!!!
Samaria, noroc mult sa ai medic bun la nastere!
citat Andra_s
bebe ianis este cumintel in continuare, papa tzitzi, noaptea mai plange din cand in cand ca il chinuie colicii, creste frumos, cred ca a luat ceva in greutate de cand am venit acasa, nu stiu cat ca nu mi-am luat cantar tocmai ca sa nu sufar de psihoza cantarului, dar la inceputul lui martie mergem la control si il cantarim. este o minune de copilas, nici nu imi puteam inchipui inainte cat de mult iti poate schimba viata venirea pe lume a unui copil, ne simtim impliniti in calitate de parinti si viata chiar are sens acum.
o sa pun poze mai recente zilele acestea.
referitor la lumina din camera, eu las o lampa de veghe mereu aprinsa, dar inainte de a-i da sa suga cand il schimb aprind un lampadar ca sa vad bine, sa il sterg cum trebuie, apoi il stind si papa la lumina f slaba a lampii.
mai aveam cate ceva de zis, dar bebe ma striga, ii este foame, nu ma pot intelege cu el cand vrea papa
Andra minunate vestile despre bebelusul Ianis. Sa va traisca si sa fie mereu sanatos si papacios!!!
Miria pun si eu majoreta pentru incurajare! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de nastere uoara si bebeus sanatos!!! 

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
andira spune:
Greenfrog - eu am terminat in '94, fizica-chimie. Tampita alegere, mi-a mancat nervii, pe atunci inca mai visam la medicina...![]()
Tu unde ai fost? la mate-fizica?
32+
Erina spune:
mai vroia sa rtaspund din urma.
Delia, Castelana , La multi ani pentru Anul nou chinezesc. Si eu sunt tigru, sper sa fie un semn bun pentru mine si bebeus.
Delia, da mergeam la saloanele japoneze. Cele care aveau stilisti gaijin (gen Tony and Guy) erau intradevar f scumpe, chiar peste astea de elita japoneze. acum sunt blonda si il piort un pic ondulat dar inainte eram satena natural si il purtam drept. Cind am timp am sa trimit invitatie pe e-mail la albumele din Japonia.
Cum spuneai si tu pentru caucazieni 9cel putin pentru cei titrati) e viata de vis in tari ca Japonia sau China.
Asa....ca tot mi-am amintit de asia, azi am salivat la fiecare cuvintel: calamar, caracatita...
Elleanik, Niki...merg sa beau un suc acru!!!
Rebiana, multumim ca te-ai uitat la poze. Daria mea e intradevar o dulceata absoluta! E sufletul meu!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Erina Miria pun si eu majoreta pentru incurajare! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de nastere uoara si bebeus sanatos!!! ![]() ![]() ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 34+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Wooww..doar n-o naste acum
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
31+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Ioana de-acum e mare si va avea nevoie de altii; pe cei pe care ii are deja ii poti pastra pentru Iustina (asta daca nu se razgandeste si devine baietel!)