Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog rebiana tu cum te mai simti? ![]() |
Same old things..
Tu, de altfel, mai ai f putin!
Doamne ajuta sa fie cu bine! Sunt sigura ca vei avea putere sa treci peste travaliu si nastere, fructele pe care le consumi sunt o adevarata sursa de energie.. desi cea mai mare energie o vei capata stiind ca peste putin timp il vei tine in brate pe Petru!

| citat din mesajul lui ellanik Rebiana maica,nu ai zis nimic astazi de cat/cum/unde si mai ales de cate ori ai varsat.Sau ti-a trecut?Nu de alta dar tare mila mi-e de matalutza.Cat despre cercelusi, i-am zis sotului "vezi uite daca aveai fata trebuia sa procuri niscaiva bijuuri pt maimutzica ">La care el a zis ca asta ii mai lipsea ca si-asa cand scap in magazine....Dar totusi m-am gandit sa nu las omu' linistit si i-am zis ca lu' ma-sa ca sa i se declanseze lactatia i-ar placea o bijuterie.Evident ca de obicei cred ca ii stric surpriza ca s-a schimbat la fata si m-a intrebat de unde stiu...bla bla.Deci ma innoiesc!!!!Yupiii!Faza e ca scapa 2 in 1 sau 3 in 1 adik 1 martie si nasterea sau 1 martie,8martie si nasterea.Si sa mor daca imi convine!!! ![]() |
Nu mi-a trecut deloc... ca sa raspund ar trebui sa zic: o data/nasol rauuu/in baie! Cat despre bijuuri, ca sa iesi in avantaj iti iei un set: cercei, lantisor, pandantiv, inel... una-alta!

Niki ce vis!!

Mami de Luca
again ~
DianaI can't fake with dignity so i'll not try!!
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Wooww..doar n-o naste acum ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justina ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 31+ - JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
Miria, iertare!!!

Ioana, greseala mea! Am vrut sa scriu Miruna

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
babyangel spune:
JasmineCalamarii cu lamaie sunt un deliciu
Si eu evit usturoiul pt ca am o fiere lenesa si ma deranjeaza cand mananc usturoi...desi cateodata imi asum riscul si nu ma mai opreste nimeni de la un mujdei delicios cu smantanica
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Ioanact spune:
Erina nu-i nimic!
| citat din mesajul lui atb Desi pot sa spun ca sunt pregatita pt nastere, totusi imi doresc sa stea bebe Denis acolo cat mai mult, sa nu vina ca Nicholas la 37s. In primul rand fiindca mama ajunge acasa doar pe 4 martie, si ea e singurul ajutor pt sotul, care se bazeaza pe ea sa stea cu Nicholas atunci cand sunt eu in spital. Si-apoi, cu cat sta bebe mai mult in burtica, cu-atat mai iau si eu indemnizatia dupa Nicholas, pt. ca din momentul in care se naste bebe2, indemnizatia ramane aceeasi, nu se plateste pt 2 copii. Acum cum o fi, Doamne-ajuta sa fie bine, bebele sa fie sanatos, restul nu mai conteaza! Adriana 35+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii) |
Indiferent cand se naste Denis, poti beneficia de indemnizatie pana cand face Nicholas 2 ani, apoi iei din urma si pt Denis.
Iti spun cum a fost in cazul unei prietene, a nascut o fetita exact pe 11 Ianuarie 2008(cand am nascut-o si eu pe Ioana), iar in Martie baiatul implinea 2 ani.
Sper sa se respecte si acum..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
31+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
| citat din mesajul lui nibi_niki Jasmine,prin faina am dat si eu calamarii si i-am pus la prajit in foarte mult ulei bine incins.Dupa ce s-au prajit sa ii lasi sa se scurga bine uleiul dupa care ii pui lamaie...sau ce preferi.Caracatita o fac la gratar ..o pap tot cu lamaie. Am mai adaugat si noi niste poze la semnatura facute acum vreo 10 zile.. 35+ ![]() http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ |
Niki asa de bine iti sta graviduta
..Parca esti o copilita cu o burtica tare finuta
Si la fata tare bine arati...eu cam am cearcane si sant cam alba
(de regula eram bronzatica pt ca pe timpul iernii imi mentin culoarea cu 2 sedinte de solar/luna..dar acum, din noiembrie nu mai am nici urma de bronz !

Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamaniAMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
niki esti tare frumoasa si grasa deloc, mi.am dat eu seama bine ca esti inalta la 73 de kg
eu tot astept poate ma viseaza si pe mine cineva ca nasc :)
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
anca tu spuneai de montignac? tinea o prietenea de.a mea de aici si a slabit intr.adevar, doar ca la mine nu merge pt ca eu nu stau sa mananc ce trebuie intr.un regim, plus ca nu gatesc in general
asa ca voi slabi ca si prima data , mananc f f putin si in rest apa si sucuri
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
greenfrog spune:
andira asa este, am terminat mate-fizica. tu ai avut parte de ursea la chimie? pentru noi au fost vremuri frumoase, am ramas prieteni cu multi colegi.
rebiana ai dreptate, sigur la momentul oportun o sa ma mobilizez dar acum de la atata stat in casa si lipsa de activitate mi se pare ca scartai din toate cele
.
nu am gasit creveti, aveau un singur fel si aratau gri (erau neprelucrati) asa ca am abandonat ideea. mi-am luat fructe si lapte.
38+
Petru Gabriel
ioanaa28 spune:
Of fetelor, de cateva zile am niste stari...
Ma dor toate cele, am o adevarata strategie pt somn cu n-spe pernite, ridicatul din pat e o corvoada, obosesc de la statul in picioare, da' sa mai fac ceva...
bebe e un agitat fara seaman, toata lumea se minuneaza ce burta mare am...ce mai, nu ma vad ducand inca o luna..
.Dar as vrea totusi cat mai mult... Maine vine mama cateva zile la mine asa ca voi pune in sfarsit totul in ordine, camera, bagaj etc. Am si programarea la cosmetica maine...asa ca peste vreo trei zile oa sa ma apuc de stat,
,...si asteptat...
nu stiu cum va descurcati cele cu 38+...rabdare si bafta tuturor, sa depasim momentele mai dificile
..pare-se ca am o stare mai cenusie in seara asta...![]()
Ioana,
36+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
babyangel spune:
Dayanara eu dupa prima sarcina nu am fost nevoita sa tin regim de nici un fel..Dar eram tanara si organismul si-a revenit fara probleme..Plus ca atunci am acumulat doar 17 kg.
Acum , de ex am plecat din start cu 6 kg in plus (pt ca ma lasasem de fumat de ceva vreme si am depus cateva kg) si am pus si mai multe...Deci la prima sarcina am nascut la 72 de kg si acum am 83 si poate pana nasc mai pun 2..
Asa ca sant sigura ca voi avea nevoie de regim..
Ideea de Montignac imi surade pentru ca elimini repede din grasimi si din "pufosenie" din cauza ca nu sunt permisi carbohidratii "rai" care ne fac "pufoase" Si la Montignac Faza 1 , in 3 saptamani se vad rezultate bune.
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca