Pepenasi de iulie - august 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

camy_pus, si eu am avut dureri de spate dupa nastere, am cumparat pt asta si un scaun de masaj, acu sta de pomana ca mi-au disparut durerile.
Mi-am pus si creme si plasturi si tot ce am gasit in farmacie si degeaba.
La mine nici cu masaj nu se ameliora macar putin.
In schimb am facut niste exercitii: te asezi pe scaun cu spatele drept si apleci capul in jos,ca si cum ti-ai pune barbia in piept, nu apleci prea tare, incet incet si tii capul aplecat vreo 5-7 secunde, revii cu capul drept si apoi iar repeti.
Alt exercitiu, mergi pe varfuri cu mainile ridicate in sus ca si cum te-ai tine de o bara si mergi cativa pasi prin casa, reprize de 10-15 secunde.
Sper sa te ajute si incearca sa stai pe ceva tare cu spatele, stai macar 10-15 minute pe podea intinsa.
Pupici lui Flavius.

Eu is rupta de oboseala, am fost plecati in Tokyo, o aglomeratie de numa, Matei nu ne-a lasat sa dormim decat 3 ore noaptea, iar el a dormit bustean in masina.
Nici nu vad bine ce tastez, merg sa ma culc macar o ora cat doarme Matei acum.

Sanatate maxima va dorim!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Anka am ras la relatarile tale despre S in ambele sarcine

Camy am vrut sa scriu si aseara Fi tare si alapteaza in continuare cred ca ce ai patit tu am patit si noi toate pe la aceasi varsta numai ca eu am reactionat altfel m-am incapatanat sa o las doar cu san fara macar sa incerc biberonul.
Eu am clacat la 8 luni de la atatea treziri noaptea vreo 3 la numar si atunci am tot institat cu bibe pana saracul copil a acceptat si cu toate astea am incheiat alaptatul la 11 luni cand am considerat eu ca este suficient.
Sfatul meu rabdare si pune-l pe Flavius la piept cat mai des ca se rezolva treaba de la sine

Spor la treburi!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Neatza fetele
Flo1980 imi iau si eu o multumesc tare mult,am nevoie

Camy_pus incearca exercitiile care ti lea spus....na k am uitat cine si daca nu si nu ia legatura cu Bujo k sa stea ea cu FLAVIUS k ai vazut k ea a propus
hai si tin pumnii sa te faci bine!
Aaa cu alaptatul nu te lasa! prin asta am trecut si eu inca de la inceput dar m am incapatanat si iote k fiemea suge si acum de la san

la toate fetele si sa avetzi o zi faina!

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Ana, da, vreau sa alaptez....nu as vrea sa alaptez pana tarziu..dar acum vreau..pentru mine 6 luni sunt foarte importante...pana atunci o sa ma chinui pana imi ies ochii...apoi...nu stiu..o sa vad...si va rog, nu aruncati cu rosii..asta gandesc eu

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

te-am intrebat pentru ca poate ti-ar fi utila o lectura despre alaptare, in general. Gasesti subiecte foarte frumoase pe forumul AP, dai pe google attachmentparenting si gasesti site-ul cu forum. Succes! Si cel mai bun tratament in pastrarea lapticului este sa ai incredere in tine si in Flavius.
Cu spatele...asa am avut si eu dureri crunte, in special la alaptat, radia durerea prin picior pana in calcai, dar nu stiu...au trecut la un moment dat...
sanatate multa! si

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mda...am avut oaresce probleme cu browserul...
Scrisesem un mesaj si s-o duuuss

Camy si pe mine ma durea spatele, ceea ce mai datea rezultate a fost unguentul cu arnica de la TIS farmaceutic, e natural si ieftin.

Na' coloana a dus ceva greutate in plus, s-a curbat, acum se "aseaza"

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Salutare mamici si pepenasi.

Am pus si noi cateva poze sa nu ne uitati, ca de scris nu prea scriu, caci nu am timp, abia apuc sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna ziua!
Azi am inscris-o pe Ioana la cresa!!! Zi mare!!! Am fost cu ea, sa vad si cum reactioneaza, evident ca nici nu a vrut sa intre in clasa unde erau copiii, s-a lipit de mine si m-a prins cu nadejde de picioare, sa nu cumva sa ma piarda. E o cresa de stat, nu arata senzational, dar e ok. Cu inscrierea, in mod normal, nu as fi avut nici o sansa daca nu veneam de mai demult, adica pt la vara-toamna mi-a zis ca au vreo 25 de locuri si eu sunt cu cererea nr 90 si ceva. Va dati seama, cica sunt care au inscris copiii de la nastere ca sa-i aduca pe la 2 ani. Insa am avut asul in maneca, ca deh, altfel nu se poate, asa ca a fost suficient sa mentionez numele cuiva si imediat s-a gasit un loc pt Ioana Nu as fi vrut sa fac asa, dar altfel nu se poate. In fine, o sa incep s-o duc mai pe la primavara, cand se mai incalzeste, ca sa se obisnuiasca, si cand voi incepe eu sserviciul sa nu mai fie probleme.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Intrebare off topic - spuneti-mi si mie cum sa procedez sa rezerv si sa cumpar niste bilete de avion on-line? Nu am mai calatorit niciodata cu avionul, asa ca nu stiu cum e mai bine, sa ma duc la agentie sau sa le cumpar on-line? adica daca e on line, cum intru in posesia biletului? Mi-l trimit ei prin posta sau cum? Sau, cum fac sa aflu care sunt ofertele cu preturile cele mai mici? Ca pe site-uri nu prea m-am lamurit.Stiu ca daca le iei din timp sunt mai ieftine, noi vom pleca la Bruxelles la pasti, adica pe 4-5 aprilie, mai e o luna si ceva pana atunci, dar vad ca preturile s-au modificat de saptamana trecuta pana acum, la unele in plus, la altele in minus. In fine, ma poate lamuri si pe mine cineva care se pricepe?

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Anna ID meu de mess este violeta_m_tm da ca vrei iti explic pe mess cum poti lua bilete on line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Copilul meu iar e bagat in priza. Dupa ce ma bucurasem ca si-a facut un program de-a lungul zilei, azi iar ne dam peste cap pt ca nu vrea sa doarma si basta. Si e treaza de la 8, a fost afara, ai zice ca ar trebuii sa fie obosita. As! Zici ca a baut cafea (si zau nu i-am dat ), si nici nu mai functioneaza nici o amenintare de genul iti iau suzeta sau iti iau pisicuta/catelusul etc (are niste animalute de plus la care tine f mult) sau chestii de genul il chem pe cutare nene sa te culce el. Efectiv n-o intereseaza. Daca ii zic ca ii iau suzeta mi-o da ea de buna voie si razand. Am inchis-o in dormitor si am lasat-o acolo - mare bucurie pe capul ei, chiuia si topaia peste tot. Deci concluzia: o las treaza, ca orice i-asi zice nu o conving sa doarma

Aseara au fost niste prieteni pe la noi; ai vostrii cat de prietenosi sunt cu strainii? Ca Aida e f selectiva, adica unora le sare in brate aproape din prima (asa a facut aseara cu o prietena de-a noastra pe care nu o mai vazuse decat cu mult timp in urma si doar fugitiv), iar de altii nu se apropie nici dupa mult timp. Si cum spuneam, nu se mai dezlipea de fata asta, ii statea de gat, ii dadea jucarii

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput