Pepenasi de iulie - august 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Am revenit si noi dupa o plimbarica pe afara

Se vede k e mai cald,zpada nu prea mai este dar baltoci...

Am venit cu cizmele ude dar macar am scos bubulina la aer

Mergem sa mancam ceva si poate adoarme

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Violeta te-am adaugat pe mess. Mersi mult.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Camy,si pe mine ma termina spatele,pana acum ceva vreme in partea de jos,deasupra la fund,acum mai nou,intre omoplati ma doare coloana jale. Eu folosesc supozitoare de indometacin,le luam si cand alaptam cand faceam cate o criza din asta.Mai nou mi-am cumparat niste pastilute de mydocalm.La mine au efect,incearca si tu dar vezi mai intai daca-s bune cand alaptezi ca nu mai stiu,eventual sa caut prospectul si iti spun.

Va las sa-mi fac unghiile pana doarme Deea si apoi mergem la baschet.
Avem un mini turneu,sper sa iesim invingatori!Daca vreti sa ne vedeti , suntem aici http://www.lpsbasket.ro/echipa/blaga-bogdan.html

Zi senina va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci Ralu - "dulce" ha?

Kat - cre' ca n-am nici o adresa de la aia cu CICul. Primisem io o decizie de la ei, dar naiba stie pe unde e, daca mai e.
Pe mine sa nu ma puna nene ca umblu ca nu ma duc! Le duc aia de la serviciu cum ca sunt in CIC si sa ma pupe din mers!

Eu am niste papiloame, mai am doua chisturi de natura fibromtoasa pe care tre' sa mi le opereze si inca o smecherie pe pleoapa care nu e papilom si care tre' operat si dus cica la biopsie. Da' sa nu ma trimita dupa cai verzi pe pereti!

Deci Camy - io zic mai bine sa nu iti iasa ochii.
Sigur, e ok sa iti pui tinte si sa te straduiesti, dar sa nu iti iasa ochii pls!
Si eu am vrut sa o alaptez pe Erika mai mult, si macar am reusit 5 luni, trase de par, si cu completare si alea. La Eliza a fost mai putin. Parerea mea e ca daca se poate, bine. Daca nu, iara bine. Un lucru e cert. Stresul face maxim rau la lapte. Deci cu stress mult, nu se poate oricum.
Eu, personalmente, nu pot sa imi scot tzatza pe oriunde ca sa alaptez, deci oricum umblam cu biberonul dupa mine. Apoi, nu suport sa astept sa treaca zisele 3 zile pana se regleaza "laptii" in caz de pusee. Ca n-am nervii necesari. Ca oi fi avut io bebelus, da' mai aveam un copil care avea nevoie de mine cu capu' in toate piesele, si mai aveam si un copil mai mare, aka barbatu-miu, care si ala munceste destul si se odihneste destul de putin, incat contributia mea e si in cazul asta esentiala. Cu tzatza sau fara tzatza, copilu' creste. Cu nervi si isterii insa, au toti de suferit.
Noi am folosit cu mare succes NAN.
Humana nu se dizolva, e ca naiba, m-a scos din minti.
Milupa nu l-am mai incercat.
Totusi nu am avut probleme sa testez si alti "lapti" in functie de buget.

Cu spatele - eu sunt veterana la asta... Lasa bengay-ul ca e vax albina.
Ori bagi Voltaren care e tata lu' Diclofenacu', plus Aflamil sau Arcoxia (in cazu' meu astea doua au fost super, Diclofenacu' e vax albina), si eu personal am ajuns sa folosesc (si acum prefer) gel de la plafar, de GHIARA DIAVOLULUI, costa vreo 12 lei sau 18, nu mai stiu, un ditamai borcanu' Si e bestial. Caterinca aia de Fastum costa 30 de lei si e un tub amarat si bun de nimic.
Daca iei antiinflamator, ia si tu o doza rezonabila, mie mi-a dat Arcoxia una pe zi, de 60 mg, timp de 5 zile, plus Ghiara aluia, dupa care imi da trimitere la analize si o radiografie.
Evident ca ma duc la o clinica unde ma pot duce si la 8 seara, din cauza ca nu am cu cine sa las copiii.
Si basta.

Baga viteza in curu' ala gol cu care ai iesit de la dus si lasa lamentelele ca ai copii de crescut de acu'!
Stai sa vezi ca ti-o pleca la scoala, sa nu mai zic cand l-oi insura!!!

Ana_B - te duci pe site-ul cutare (sunt multe). Alegi datele de zbor. Bagi persoanele. Dai confirmare. Bagi numarul de card. Primesti pe mail biletele. Asta e tot.
Cel mai ieftin zbor cu destinatia Bruxelles e la Tarom, dar nu au cursa pe 4. Daca pleci pe 1 aprilie, costa 287 de euro. Daca pleci pe 4 sau pe 5, pleci cu Austrian Airlines si te costa cu 100 de euro mai mult.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

anka, eu cand mi-am scos un alunoi anul trecut la spitalul colentina am avut nevoie si de trimitere de la medicul de familie, altfel trebuia sa platesc biopsia si e destul de scumpa.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Acum de-abia a adormit bestiutza

Eu am f multe alunite pe corp. M-am dus la colentina cu trimitere de la medicul de familie, pt un control, si doctorita mi-a zis ca tre sa se uite cu dermatoscopul si in spitale de stat n-au asa ceva, deci daca vreau sa ma duc la cabinetul ei particular bine, daca nu asta e.
Ei, am mai asteptat putin ca si-a extins Cristi abonam la Medicover de la serviciu lui ca sa ne includa si pe mine si Aida, suuper convenabil. Acum ne ducem ori de cate ori vrem, consultatii si analize incluse . Asa, si am fost la Medicover la o dermatoloaga, mi-a zis ca sunt ok toate alunitele mele, nu pun nici un pericol, dar ca daca vreau sa scot vre una, se fac astfel de interventii la ei in Pipera si costa cam 120 ron parca a zis... oricum cel putin acum nu vreau.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

didi, dar daca nu sunt 'cu risc' de ce sa vrei sa le scoti?
fratele meu descoperind acel melanom m-a facut si pe mine sa merg la dermato si mi-a scos una care era mare, aproap 2 cm, si fara par pe ea, dar la altele nu s-a bagat pentru ca nu era nevoie. alunitele se scot si la cerere daca deranjaza: sunt in zona sutienului, chilotului, gulerului si prin frecare cu maerialul se pot rupe sau zgaria.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Didi eu am fost saptamana asta si mi-am verificat toate alunitele de pe corp, si eu am fff multe, si a costat o gramada, 335 de lei, nici nu aveam atat de multi bani la mine, aveam doar 100. o sa duc restul saptamana viitoare cand ma duc dupa rezultate.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola gagix!

Moni cu secsu: da, progesteronul scade libidou clar. bashca peste aia ce zicea si Anka, la al doilea parca nu mai e cheful asa cum scrie in carti acu daca vrei idei, iti dam ...

Cami vezi ca Arcoxia e bun dar nu in alaptare, din pacate. in rest eva fizioterapie, exercitii cum a zis Nati, si muuuulta rabdare .

Didi
eu am incredere in general in instinctul copiilor, am observat ca atunci cind ei nu plac pe cineva exista vreun motiv intotdeauna. chit ca e doar ca persoana respectiva e neindeminateca cu copiii, ceva de gen. dar de multe ori ei simt fara dubii cind cineva nu-i place, mi s-a intimplat si mi s-a parut interesant cum de au stiut, si am incercat pe de alta parte sa-i feresc de respectivii.

Anka ce mai face maman? nici o perla azi?

plec la Valentines party la gradi, sunt toti imbracati in rosu, cu inimioare, o nebunie

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Pai doar din motive estetice sau de teama sa nu le lovesc din greseala; eu am doua alunite mari la coltul mandibulei cum ar venii, adica putin mai jos de ureche. Una pe o parte una pe o parte, sunt simetrica . O data nu mai stiu cum am dat cu mana ca am nimerit cu unghia intr-una din ele. Sau cand ma mai duceam la piscina capatau o textura ciudata de la apa aia cu clor.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput