Pepenasi de iulie - august 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 5
ankalaura spune:
Mda, de-aia a trebuit si eu sa sun si sa programez, ca sa ii aduca nu sh cine dermatoscopu'... Deci ma duc joi.
Na ca la alaptat mi-a sarit din reflex sa ma gandesc... Auzi duamna Biri, da' Diclofenacu' merge la alaptare?
Madam maica-mea n-a mai zis nimica azi, ca n-am sunat-o, si nici ea pe mine, cre' ca mi-a mirosit iritarea...
Mai bine ca la Didi nene, uite asa e si soacra-mea. ne vedem o data pe an sau de doua ori. Nu mai stie ea asa multe, toata ziua buna ziua sa fie informata. Nu nene. Drept urmare, nu se baga....
Talciocul meu
bujo spune:
Teoretic, niciun antiinflamator nu e recomandat in sarcina si alaptare, dar astea mai soft merg la nevoie. Ca nici sa paralizezi de durere nu e ok. Conteaza FOARTE mult pozitia de alaptare. Si eu am avut dureri dupa nastere super mari si pana sa ma prind ca daca nu stau cu spatele sprijinit su cu copilu pe o perna sa ajunga la tzatza, am suferit ceva. Alaptatul pe marginea patului e cea mai proasta inspiratie.
Acu la Camy probabil ca contribuie si o lipsa de calciu, dar dupa ce mai trece timp de la operatie, cu ceva exercitii trece.
bujo mami de Filip
vias spune:
si acum patesc la fel...refuza si sanul si biberonul...nu mananca nimic...pe mine asta ma framanta...
...ca daca nu mai ia sanul...asta este, numai ca nu mai vreau sa-l vad asa chinuit...
...ma mai gandesc ca poate ii dau si dintisorii, adica poate au inceput deja sa-l supere gingiile, am cumparat si gel pt calmarea durerilor, cine stie..
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vias spune:
iar durerea de spate...sper sa treaca, sa vad pe unde gasesc eu Plafar in Brasovul asta si o sa cumpar si eu Ghearele Diavolului. Anka 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE
dara_d spune:
Camy vad ca face la fel seara la ora fixa aproximativ, poate are crize de colici. Eu asa am patit cu deni exact cam la varsta lui flavius si incercam sa o linitesc , la mine nu vroia, o calma sotul adica o legana pana adormea si dupa ce statea asa un pic la el in brate , mi-a dadea la san si sugea . Acum asta nu e o metoda ca a rams cu leganat pana la 1 an.Oricum inainte de masa asta la care facea scandal ii dadeam de colici , dar cred ca degeaba ca isi formase reflexul asta de plans la ora fixa.
Pupici
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
mcoca spune:
Ola fetele!
Si noi prin zona. Am citit un pic.
Moni, super camera!!!
Cami, stiu ca ai trecut prin multe, prin lucruri prin care nimeni nu ar trebui sa treaca, si stiu ca de asta suntem aici, sa ne putem plange, DAR totusi, de cand nu ai mai scris un mesaj in care sa nu te plangi??? Eu cred ca o atitudine negativista a mamei are o influentza negativa asupra bebelui.
Faceai dus si a inceput sa planga : si ce daca, asta e, copiii plang; te grabeai un pic si cu asta basta. La toate ni s-a intamplat, toate am fost la wc cu bebe in bratze. Face parte din bucuriile de a fi parinte.
Te doare spatele, si nu poti sa mergi la doctor ca nu ai cu cine lasa copilul : pai nu il poti lua cu tine?, Cristi are firma lui, nu-mi spune ca nu poate pleca 2 ore sa stea cu Flavius daca tu nu vrei sa mergi cu el.
Acum zici ca nu mananca : defineste ce inseamna asta --> nu mananca mult, crezi tu ca nu se satura, nu mananca nimic. Un bebe nu se infometeaza, asta e clar. Acum e mare, nu se mai eternizeaza la san ca la inceput. In 10 min a terminat, iar asta nu inseamna ca nu s-a saturat. So, relax, totul e ok. Fii tu zen, ca atunci si el o sa fie
.
Noi suntem bine, avem si aici o iarna adevarata, de care abia astept sa scapam
.
Vicky si Printzesone
vias spune:
a adormit...in sfarsit...sunt sfasiata de obosita...mi-a urlat in ureche, vai mama mea, acum o sa ma doara si urechea..
Dara, Flavius nu face la ore fixe, urla si dimineata, si la pranz si seara...poate sa sara peste un pranz, o cina, o masa...dar vad ca de urlat tot urla...
Multumesc mult ca-mi scrieti, eu cu fetele de la nov-dec iar m-am certat
din motiv ca am spus ca-i dau lp copilului...ele sun PRO ALAPTAT...si eu, dar vorba Ancai, am incercat si lp daca am vazut ca nu mai vrea de la mine...doar nu o sa tin copilul nemancat din cauza ca eu cred ca toate femeile pot alapta...
Ma credeti ca parca nici nu mai vreau sa alaptez, dupa cate mi-a fost dat sa aud...cred ca e super ok alaptare, dar pe cuvant ca nu-i de mine...chit ca Bujo o sa-mi sara in cap acum...
Ma duc sa ma intind, ca ma omoara spatele...
Noapte buna!
Cami,
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Noi suntem bine, cu somnul nu ma pronunt, sa nu cobesc, oricum e bun siropul ala...
Fiica-mea a descoperit internetul! saptamana asta nu am avut o zi cablu si in disperare ca nu vroia sa manance fara tv, am dus-o la calculator si i-am pus filmulete cu pat si stan (cainele si hipopotamul) si bernard the polar bear (astea is chiar bestiale, se uita si sotul la ele in draci). Si cireasa de pe tort, mi-am amintit ca zicea cineva de cantecul ala cu gummy bear...deci am innebunit! De miercuri numa' gummy bear canta a noi!
Acu' nici nu mai vrea sa auda de tv. Cand ii zic hai la papa, fuge la calculator si vocalizeaza ca vrea "ursuletul". In toate astea este si un bine, ca a reusit sa se apropie mai mult de tati al ei, cu care nu prea avea multe momente, acu' se uita amandoi la bernard the bear, inca se cere la el in brate...macar fac ceva impreuna (chiar daca nu-i activitatea cea mai indicata).
Camy acu' mi-am amintit si eu din bebelusia zbucimata a Mirunicii, si si ea era pe la varsta asta o mica urlatoare. Te-ai uitat la el in gurita, nu cumva are afte sau ceva sa-l deranjeze la supt? Cat despre spate, si pe mine ma durea tare, inca ma mai doare, ca am ceva probleme mai vechi, da' si eu spun sa faci exercitiile indicate de Nati, pe mine m-au ajutat. Eu am primit de la bunica-mea (nu radeti!) un kosmodisk si chiar face mult bine, daca ai posibilitatea sa-l iei...
Hmmm, nu mai stiu ce-am citit, ca am citit pe fuga, intre cantece gummy bear
si cu Miruna apasand pe tastatura...asa ca nu-mi ramane decat sa va urez o noapte buna si linistita
!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
moni_or spune:
CAMY, ce-as putea sa-ti spun sa te incurajez? Cand ti-e mai greu, incearca sa te gandesti ca va fi mai bine... Primul an e al naibii de greu, ba sunt colicile, ba sunt puseele de crestere, ba sunt dintisorii, ba nedormitul, dar trec toate! Acum poate ti se pare o eternitate, dar ai sa vezi ca ai sa si uiti perioada asta grea... Eu cred ca mai ai inca si un pui de depresie postnatala, eu cred ca in valuri am avut, ca si eu am avut episoade de astea si la mai multe luni dupa nastere... Pur si simplu e coplesitor uneori sa accepti ca o fiinta asa mica depinde total de tine si ca tu trebuie sa fii puternica si atunci cand te simti ca naiba, cand iti vine sa zaci in pat si sa uiti de toata lumea, cand vrei numai sa fii lasata in pace. N-ar putea sa mai vina mama ta sa te ajute un pic cu Flavius pana trece puseul asta sau ce o fi? Cu spatele, asa cum spunea si Flo, si eu cred ca e de la modificarile la coloana, probabil isi revine centrul de greutate la normal dupa ce s-a modificat in timpul sarcinii, iar acum e si suprasolicitata cu alaptatul si tinutul in brate. Cu toate am trecut prin durerile astea de spate, dar trec, cred ca asta e cea mai buna consolare pe care poti sa o ai: perioada asta grea va trece! Vor veni si altele, grele din alte puncte de vedere, dar vei fi deja calita, plus ca pe masura ce creste puiul tau si se transforma intr-un omulet cu personalitate ai sa vezi cata satisfactie, cata rasplata gasesti in el pentru toate greutatile!Un mare
de la mine!
ANNA, felicitari pentru inscriere! Wow, asa bataie e pe locuri ca trebuie de la nastere sa-ti inscrii copilul???
DIDI, si Luca e foarte selectiv cu strainii, in general mai usor accepta barbatii din ce am vazut, poate si pentru ca nu se mataie si se chitaie atata cand il vad
cum fac unele femei, dar eu cred ca ei au un simt aparte si "citesc" omul...
ANKA
m-ai terminat cu "dorintele" tale din prima sarcina... Eu nici atunci n-am fost asa horny, dar na, si atunci luam progesteroane, acum iau si doza un pic mai mare deci probabil de aia e...
BIRI
ce idei sa-mi dati, nebunatico? Idei ca sa am chef sa-mi violez sotul din dotare? Da=mi, of course, ca doar tot vine valentine's day
Sa pui poze de la petrecerea de gradi!
VICKY, deja de o saptamana tot vreau sa te strig sa vad pe unde esti si mereu uit cand scriu mesaje, dupa ce nu mai sunt la calculator imi amintesc ca iar n-am intrebat de Vicky. Ce mai faceti voi? Mai pune-ne poze cu Maya!
Noi am primit ieri covorul comandat pe net din Buc., au fost super rapizi si e atat de fain, mult mai frumoase culorile decat pareau pe site... Asa ca acum nu ne mai vine sa iesim din camera lui Luca, atat e de faina.
Cam atat m-a tinut neuronul, ma duc sa ma culc. Weekend placut tuturor!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
24+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)