Pepenasi de iulie - august 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare tuturor!!!! In sfarsit am terminat si eu cu sesiunea, am terminat-o cu bine, si acum ma pot relaxa din plin pana la marea intalneala cu bebe 2! Suntem bine, sanatosi, eu nu ma plang decat de... dureri de spate (vad ca de asta se vorbeste acum si pe-aici), lucru care nu imi permite sa stau prea mult la calculator, nu rezist mai mult de 30 min pe scaun.
Nicholas e bine, sanatos, tot micut si slabut, i-am facut si niste analize in ianuarie si a iesit anemic si cu inceput de rahitism, desi are Ca peste limite in organism totusi nu i se asimileaza calumea in oase din cauza lipsei de vitamina D, cu toate ca noi ii dam viganto; zilnic. Asa ca dr ne-a recomandat sa ii dam Osteocare (sirop), iar pt anemie Ferrum Haussman. In rest e bine, sanatos, tare zburdalnic si nastrusnic.
Trebuie sa-i fac niste poze ca n-am mai facut cam demult, de la Craciun, sa mai actualizez si eu albumul de pe picasa.
Mno, bineinteles ca iar ma ia spatele, va las!

Camy, ma rog pentru tine sa treaca cat mai repede perioadele astea dificile si sa rezolvi cumva cu durerile de coloana, tare greu cred ca trebuie sa-ti mai fie!

Adriana 34+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

noi am avut musafiri si au plecat acum cateva minute!

cand am iesit din baie a venit david sa-mi ceara biscuiti si discutam cu el ca e cam tarziu pt biscuiti si i-am prins 2 degete la usa ce-a mai plans saracutu de el si zicea ca nu mai rezista de durere

vecinii nostri a o fetita mai mica decat ioana cu 3 luni, s-a nascut la 9 luni, dar a cantarit doar 1700 g, iar capra mea a avut 3450 g. ce vroiam sa spun e 'ca cand' m-am intors de la sala vecinu' punea un bec pe hol si i-am zis ca aduc eu unul mai mic si a aparut fiica-sa in usa. un ghindoc de copil, un titirez, tare fasneata e. a iesit sotul si i-am zis sa o aduca si pe ioana sa o vada pe-asta mica. ioana e mai mare ca ea cu un cap si parca ar fi obeza pe langa ea elisa (ca asa o cheama) venea la ioana sa se joace cu fermoarul de la bluzita ei si ioana se tinea infoiata de ziceai ca o mananca si numai pe langa picioarele mele.

azi am intrat in posesia papusii nadia si ioana cand a vazut-o s-a dus direct la ochii ei pe care mi i-a aratat cu deshtiul si a zis 'o..'

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

atb, felicitari pentru examene sa te bucuri linistita de miscarile bebicului fara alte preocupari

sa ne pui poze cu burtica, ce trece timpul, parca ieri anuntati toate ca vine bb2 sau 3

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

scuzati incoerenta de la 3 dimineata, cred ca e de la paharul cu vin pe care l-am baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

camy, astia mici plang si ca vor atentie, asa minusculi cum sunt.
Juniorul a fost obisnuit numa in brate din spital, eu le ziceam la asistente sa-l lase in patut , ele ca nu, ca medicul le-a dat ordin sa nu il lase sa planga sa nu i se deschida operatia.
Si chin pe mine dupa, brate si iar brate, altfel urla si o ora daca il lasam.
Matei vb maica-mii avea "colici de brate", plangea de se invinetea, cum il luam in brate cum era mutulica.
Eu am alaptat vreo 3 luni, dar am si dat printre complectare, ca la mine secase laptaria cam la o luna juma dupa nastere.
Noroc ca mi-au dat asistentele laptele congelat cat am lasat la ele cat a stat Matei in spital, plus eu acasa in congelator.
Am incercat cu ceaiuri, multe lichide, alimentatie care sa ajute productia laptelui, dar....a fost stressul care mi-a pus dop la laptarie.
L-am adus acasa dupa ce a fost operat, si stateam si ma uitam la el ore intregi daca respira bine, daca se invineteste, daca daca si multi daca, si s-a dus pe apa sambetei laptele meu la cat m-am stresat pana am ajuns dupa o luna ca chirurg la control.
Eu zic sa ai grija la stress, Flavius te simte imediat, nu e usor dar incearca sa te relaxezi.
Alapteaza cat iti doresti tu, si eu as fi vrut 6 luni, dar nu s-a putut si uite ca Matei e bine sanatos, cam aschiuta zic eu da medicul ma contrazice.
O sa treaca perioada asta de oboseala si foiala, si crede-ma ca imi este dor cateodata, cu toate ca umblam din perete in perete de oboseala.
Si al meu pe la 3-4 luni facea figuri la mancare, mai sarea o masa, oricat m-as fi incordat eu, da tot manca mai tarziu, stai linistita ca nu sta el flamand.
Rabdare si tutun!
Pupam urlatorul mic!

Eu am dormit ca o buturuga azi noapte, is asa de odihnita parca imi vine sa ma apuc de curatenie generala in casa.
Da prima data sa periez potaile ca au inceput sa naparleasca, o fi iarna pe sfarsite.
Spor la treburi si multa sanatate va dorim!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am o intrebare pentru fetele din Bucuresti :
Ce ati recomanda unui strain sa viziteze in Bucuresti. Sau mai bine zis, care sunt obiectivele turistice reprezentative ce nu trebuie ratate?

Merci mult!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci Vicky - nici unul...

A venit vara-mea cu barba-su la noi, intr-un an, sa vada si neamtu' Bucurestiu'.
Bai am cautat o saptamana, am andit si razgandit, cum sa ii fa un program de vizite cumva apetisant, deh, el venea de la Germania.
Mentionez ca am scos din start din lista muzeu de arta sau alte treburi plictisitoare.

So
De vizitat:
- muzeul satului. Daca prinde si un weekened cu targ ceva, e chiar fain de tot. Gasesti www.muzeul-satului.ro/" target="_blank">aici detalii si calendarul evenimentelor.
- palatul parlamentului. Asta daca vrea sa bifeze o vizita inedita, deh, totusi e o cladire babana, dar sa nu isi imagineze ca vizita e asa... pe oriunde. Te duce acolo in 2-3 sali si pa si pusi, eventual cu un sictir major pe fata ("ce dracu'. vroiam si eu sa ma duc la o tigara si voi ma bagati la inaintare cu fraierii astia de turisti" ) Dar na, daca trece peste faptul ca se asteapta la intrare (nu ca ar fi coada, ci ca tre' sa se adune macar 10 gura casca... plus ca daca vrea ghid in limba straina, s-ar putea sa astepte si mai mult) - aaa, sanu crezi ca avem smecherii de-alea de walkie talkie care apesi pe buton si iti zice la ureche treburi socoteli despre cladire. Ar fi bine sa citeasca despre, inainte. Ca de la ghid nu ar intelege mare branza. nici n-ar zice ghidul mare branza. Ce naiba, ca doar nu s-a angajat acolo ep competenta
- zoo - ce sa zic, e dragut fata de anii trecuti, dar se poate ca un stranier sa considere jalnica, gradina noastra zoologica...
- Antipa - e dragut, mai ales copiilor le place tare. Totusi, majoritatea salilor contin niste animale impaiate acum 50 de ani, prafuite si jumulite. Salile de la subsol sunt faine. Si mai sunt ceva expozitii (taxa separata, evident...) - pesti exotici, serpi, etc...
- muzeul taranului - asa si asa. Partial plictisitor, dar pentru un strain, poate fi interesant. Dar Muzeul Satului e de departe mult mai pitoresc

- arcul de triumf NU. Nu se viziteaza decat in anumite zile, dar nu mi-e clar, si cand se viziteaza, CUM NAIBA SE AJUGE LA EL??? Ca nu exista trecere de pietoni, si desigur, nici tunel E o necunoscuta pentru mine, asta....

- zona veche... ce sa zic, e faina, dar e o ruina. Ar putea merge la Hanul lui Manuc, la crama sau la restaurant, si DACA are noroc, ar putea vizita si Curtea Domneasca, asta e fix in spate...

- parcuri, e foarte frumos Herastraul si Cismigiul, daca are timp si de o plimbare. La Cismigiu poate sa prinda vreun spectacol cu fanfara, la kioks. Daca vine vara, in weekend. Altfel nu e nici o fanfara, insa acum e un patinoar acolo.

Daca vrea si alte evenimente, consultati www.sapteseri.ro/" target="_blank">Sapte Seri Alegi acolo, spectacole, filme, cluburi... Data, saptamana,... Si iti dau ei rezultate.

Vizita placuta.

Aa, daca vine mai spre vara, e foarte frumos sa se plimbe noaptea (ma rog, dupa caderea intunericului), pe Calea Victoriei. Neamtu' meu a fost impresionat de Aneteu si CEC noaptea, sunt frumos luminate, iar de la CEC am intrat si catre BNR, spre Lipscani. E interesant si sa mearga la o narghilea "la tunel" tot la Victoriei, cum ii zice nene la pasajul ala????

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Anka, Bujo nam cum sa schimb ca a fost inchis f repede subiectul imediat dupa ce am deschis cap nou si nu am cum sa-l modific. My bad.
Cu mersul si picioarele copilutilor, aici de mici zice sa ii lasi cat mai mult in picioarele goale.
Anka nici Ami nu ii plac astea de varsta ei, nici ea nu are rabdare cu puzzelurile si formele si etc se joaca la bucataria lor, construieste sau cu masinutele, cartile ii plac mult.
Si eu sunt plina de alunite si tot am zis ca merg la medic sa le vada si sa le scoata alea mai mari si care ma jeneaza, da ca de obicei tot aman.
Bujo din pacate sunt destule inteligente ca tantea respectiva.
Cu diareea, ca tot veni vb si aici de ex daca e o enterocolita nu se dau anti diaree si anti voma, pt ca diareea si voma e modul organismului de a elimina virusul, la noi se dau numai saruri de rehidratare, ca asta e imp sa nu se deshidrateze copilul, lichide multe si papa usor si de dieta, da na...
Moni eu subscriu la ce-a zis Anka,la prima sarcina eram in stare sa-lviolez pe bitu barbat la a doua pauza.
Ralu daaa, "proud" owner una bucata eagle.
Ina multumim mult pt complimente.
Camy mama draga, eu stii ce iti zic, cata lume intrebi atatea sfaturi primesti, eu nu iubesc extremele astea daca nu alapatezi pana la 5 ani nu esti demna sa fii mama si nici cealalta nici sa nu incerci, dar cel mai bun sfat care zic eu ca ti-l pot da e fa cum crezi tu ca e mai bine pt voi, ca nu are rost nici sa va chinuiti aiurea, ca si alaptatul daca tu nu te simti comfortabil si esti stresata nu are rost sa va chinuiti zic eu. E vb de tine si de copilul tau, copilul va creste indiferent ca e alaptat sau hranit cu formula. Nimeni nu e in masura sa te judece pt decizia luata si care te judeca da-i ignore ca nu merita atentia ta.
Tecky ma bucur ca s-a simtit bine printesa, nici sa nu iti mai imaginezi vreodata ca tu ai sa stai la taclale sau sa apuci sa bagi ceva in gura ca de cate ori duci furculitza la gura sau pui mana pe ceva te striga, cade, trage de tine sau ceva. Well done pt prima experienta se poate si mai rau.
Anna pe internet preturile difera de la zi la zi mai mereu la cele low cost mai ales, la firmele mai mari in genere e un pret fix, dar mai difera in fct de ce zi din sapt e ce ora e zborul etc. Felicitari pt gradi!
Didi in genere Ami la inceput nu se arunca la lume, daca vine lumea la ea chiar mai plange sau evita da daca o lasi in pace sa se obisnuiasca putin e ok vine singura la tine, asa era si Ari la varsta ei. Dar daca ea nu vrea si nu iiplace, eu nu o fortez, ca astia mici simt ei unele chestii. S-a mai suparat lumea pe mine da asta e o sa le treaca nu pot obliga copilul.
Mina super site-ul, ce frumos ca face parte dintr-o echipa. Eu is mare fan sporturi la copii, mai ales in echipa ii ajuta mult. Sper sa castigati!
Moni care l-ati luat pana la urma? Ala portocaliu? Si mie imi plac mult covoarele arata frumos mai ales daca e vreun model de ala fain, astia aici is fani carpete din perete in perete.
Atb felicitari pt sesiune bine ca ai terminat si acuma te mai poti relaxa, cu spatele e nasol da na asa e spre final, mai ai asa putin.
Katalyna ma bucur ca ii place la printesa papusa. Cu fetita vecinilor se va imprieteni ea, prima oara e mai ciudat, poate vin pe la voi sa se joace sau mergeti voi la ea.
Nati bine ca te-ai odinhit, cas rare noptile astea de dormi asa adanc si te scoli cu chef de viata, well cel putin la mine.
Noi ieri am fost plecate la un playdate in Londra, fetele s-au distrat si a venit Flo seara sa ne ia sa mergem acasa si azi is chioara de somn, ca deh fetele mele is matinale si odihnite dupa 12 h de somn.
Va uram wknd cat maiplacut.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Adriana, wow, deja 34 saptamani!

Camy, foarte bine ti-a zis Mada, nu sunt ok extremle astea. Pana la urma nu rezolvi nimic daca te stresezi in ultimul hal; astfel de lucruri pur si simplu nu merg cu forta, trebuie sa vina natural. Tu incearca sa alaptezi cat mai mult, dar nici sa devina un chin si pt tine si pt Flavius, ca pana la urma si laptele praf e ok. Stiu ca unele persoane or sa sara in sus, dar uite ca si eu si Cristi am crescut numai cu lapte praf (sau de vaca direct in cazul lui Cristi ca el n-a acceptat nici macar praf), si Aida tot praf si uite ca e mare deja si sanatoasa tun.
Deci repet, e mai bun laptele de mama dar daca nu se poate si nu se poate nu-i nici un capat de tara!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna ziua deja

Mcoca....poate ai si tu dreptate ca ma plang, dar eu mai zic ca si voi cand aveati copil de 3 luni va plangeati...sau nu...zic si eu...in fine, o sa ma abtin de acum inainte

..Flavius a papat acum 40ml lp si sunt extrem de incantata...mai face el figuri, dar asa imi merge gura cand ii dau de mancare ca prefera el sa taca si sa inghita

Si la Brasov a plouat, apoi a nins...acum nu mai stiu ca nu m-am mai uitat pe fereastra...ideea e ca nu pot sa ies pe afara cu Flavius...poate avem maine noroc... si acum merg la el ca a inceput sa urle

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput