Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

erina frumoase lucrusoarele si multe! sa le poarte david sanatos

bumbita :))))))) ai fost tare rau! esti atenta la detalii :)

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_

Imi trimite si mie cineva rogu-va un PM cu parola de pe userul comun, ca sa-mi pot nota ceva numere de telefon, ca se poate ca de Martisor sa-mi intru deja in rol

---------------------------------------------
vine al doilea 36+ Felix Manuel
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
www.elemental.ro/blog" target="_blank"> blog

Ai PM cu parola.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gata, m-am vopsit, adica m-a vopsit mama, dar nu prea a prins, oricum arata mai bine decat inainte. Aici e nasol ca la saloanele locale nu stiu sa vopseasca parul nostru (care e diferit de cel asiatic) iar la cele straine sunt niste preturi de iti sta mintea in loc si nici acolo nu e garantat ca iti iese bine -- sunt cativa stilisti straini faimosi, la care e f greu sa prinzi un appointment, costa pana la cer si inapoi si pana si ei mai dau chix cateodata. Asa ca pe mine ma face mama, cu vopsea adusa din America. De data asta mi-a dat cineva o vopsea profesinala, din aia de se amesteca in castron si se pune cu pensula, dar ori nu am stiut noi sa o folosim cum trebuie ori nu e pt parul meu, vad ca nu a prins prea bine. In fine, e ok...

Erina -- tu esti in Piatra NEamt si nasti in Bucuresti??? Sper ca plecati cu mult inainte, ca nu e la o azvarlitura de batz...

Castelana -- da, Durian, yuck!!!! Poate odata cand oi avea nasul bocna de la raceala am sa gust si eu...
Da, stiu, stiu, sa stau locului, dar asa greu trece timpul cand stai doar in casa, chiar si la calculator, tv, filme, etc. Ca sa nu mai zic ca nu ma pot juca cu copiii decat pe perioade scurte, cat stau pe scaun in fund si ne jucam la masa, ca pe covor nu pot sta cu ei, nici in picioare... ei, mult a fost, putin a mai ramas, mie imi place sa ma plang ma simt mi bine dupa...

Bumbitza -- esti de coma, nu observasem chestia asta hahaha

Am hotarat sa mergem la Science and Technology Museum maine. Merge si prietena mea cu prietenii ei, merg si ai mei, si copiii. Sa vedem cum o sa fie, ca pt mine nu o sa fie prea mult fun, ca o sa stau mai mult jos, iar ei sa se joace, sa experimenteze... Maine seara se intoarce Coleman si tot maine e ultima zi cand vine femeia, dupa aia isi ia liber de Anul Nou Chinezesc si abia miercuri mai vine. O sa fie cam jale...

Eu numar zilele pana cand se intoarce doctorul meu din vacanta (in care inca nici nu a plecat). Mai sunt 7 zile. Deci de vinerea viitoare incolo am liber la nascut hahaha, ce nebuna sunt...

Va pup, ma duc sa culc copiii, poate mai revin, daca nu adorm si eu...

37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ploua, ploua…
Pupici tuturor!
Gandeam eu ca prea multe vesti bune la eco ma vor dinamiza si cam asa s-a intamplat. Astazi am facut curatenie in tot apartamentul, incluzand stersul geamurilor si, culmea, nu ma doare nimic! Am facut o pauza mica de “vizitat” toaleta si nu m-am lasat pana n-am terminat tot ce mi-am propus.
Castelana felicitari pentru vestile bune de la eco! Bebe e un grasunel, pupa-l-as eu pe el!
Oana foarte util link-ul cu masajul bebelusului.
Ami imi pare rau ca nu te simti bine! Un pic de odihna prinde bine… si optimism!
Ella bebe Geo se vrea iepuras de februarie? Vine el cand e pregatit.. de-acum e firesc sa-l astepti, doar esti in luna a noua!
Marina foarte bine ca te-ai hotarat sa cumperi pomelo! Are un gust bun dar si-un aport ff mare de vitamine!
Alice bine-ai revenit! Bebe e f bine ca numar de kg, avand in vedere ca exista o oarecare marja de eroare! Sa-ti dea Dumnezeu nastere usoara cum spui ca ai avut-o pe prima!
Andira aseara te-am visat; si pe cele doua printese ale tale! Stateam la sueta!
Am visat-o si pe Dianami care-mi dadea sfaturi utile despre alaptat!!
Carmen abia astept sa scoatem majoretele maine pentru tine si printesica!!!
Bumbitza ce m-a amuzat remarca ta referitoare la carucioare!

P.S. Am schimbat prenumele minunicii de la semnatura.. dar inca nu-i nici asta batut in cuie! : ))

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!!!
noi acum o ora am venit acasa! fericita nevoie mare in sfarsit m-am vopsit si eu ca deee,vine Sf Valentin si trerbuie sa fim frumoase si pt fiimea sa o placa pe mamica ei
parca FREEDELIA spunea ca a vopsit-o mama ei si nu prea a prins(daca am retinut corest,ca a-ti avut o viteza l-a scris,mi-a luat o ora sa citesc tot) referitor la asta,si eu acum am stat o ora si un pic cu vopseaua in cap pana s-a deschis.in mod normal in 25-40min mi se deschidea. dar mi-a zis coafeza ca ,cica, ar fi de vina si hormonii nostri si de aceea nu se prinde vopseaua repede cand esti gravida
in fine,pana la urma a iesit ok.numai ca eu vroiam sa ma faca de la radacina, sa nu se mai vada negru,dar a zis ca mai bine facem suvite, ca ea nu se baga sa ma vopseasca si la radacina,pt ca ii e frica sa nu patesc vreo alergie ceva eee,bine ca am scapat de negrul ala mult si infiorator
cam atat despre noutatile mele...

acum sa punem agitatele pt KOSSIR

HAI, KOSSIR

MAINE E ZIUA CEA MARE

sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos,frumos si norocos!

STEFIMIC ahhh ce putin mai ai si tu 10 ZILE AMR usor!

CAMILESCU lasa ca mai are timp bebe sa creasca. plus ca daca ar fi de 4 kg .pe unde l-am scoate???

OANKA am vz pozele! o mamica frumoasa cu o burtica la fel de frumoasa.si no coment pt casa- superba! dar ma gandesc cu groaza la scarile alea care sigur te obosesc acum.de aceea eu am optat pt un apartament spatios.ca eu sunt cam imprastiata si uituca,si daca as fi avut o vila cred ca toata ziua eram pe scari,sus-jos sus-jos

CASTELANA felicitari pt bebe lungan.o sa fie o mandrete de baiat!

35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

am vz ca a-ti mai scris despre vergeturi. offf si mie mi-au aparut pe sani cel putin sunt varza,ca s-au marit in primele 2 luni,eu nu prea am bagat de seama, si na acum sunt plina de venisoare movulii sub ei si cu oricate creme am inceput sa ma dau din luna a 4a,nimic,nici unnefect asupra sanilor. in schimb pe burtica nu am nimic,chiar e f fina si neteda pielea.acum o saptamana a inceput sa apara un pic pe fese.sa zicem 2 liniute movulii,nu prea mult. despre creme, eu folosesc ELANCYL, care imi place la nebunie,miroase asa de bine, si un ulei de la CLARINS,care 100% din plante,dar intra asa greu in piele

cuptorul cu microunde,intradevar e practic si lejer. insa si mie imi e teama sa il mai folosesc la cate am auzit.de cand am ramas gravida nici nu l-am mai atins.decat de 2 ori a descongelat sotul ceva si eu am si luat-o la fuga din fata lui(a cuptorului). mai bine sa previn,macar acum cat sunt inca gravida. acelasi lucru cu wireless-ul, l-am inchis.

cam atat...
ma duc sa ma bag o ora in pat,ca am cam obosit pupici

35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bumbita -am observat si eu asta cand am schimbat sexul copilului ( bebeluna a avut putza initial) si mi se parea discriminare

Eu folosesc vara farfuri de plastic cand mergem la peste si facem gratar acolo. Se stang usor se pun in punga si la gumoi acasa.
Si acasa am folosit o perioada pt ca toata lumea vine la curte la gratar si cand pleaca raman tone de vase in urma lor.

Acum m-am facut curioasa cu gandacii prajiti Merg oare cu cartofi prajiti si usturoi??

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Aseara, cand faceam dus, am descoperit 2 firisoare movulii langa buric. La lumina zilei nici nu se baga de seama, dar le stiu acolo si ma apasa pe creieri plus ca burtica inca se mareste, desi am sanse sa mai fac. As vrea sa le creia o pauzasc inainte sa se albeasca. O fi pielea elastica, dar la cat se intinde la mine, nu mai face nici ea fata, mai ales ca este a doua oara cand o fortez asa mult.

Sa vad ce gasesc.

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

si mie mi-au aparut si chiar ma intreb de ce mai ales ca la prima sarcina nu am avut.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 32+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi sa.ti fie de bine vopsitul

freedelia ce culoare te.ai facut?

rebiana si eu am facut curat azi, aspirator, praf si spalat pe jos, geamurile am de gand sa le fac sambata sa mi le dea sotul jos, ca eu nu pot sa le spal daca sunt puse

denisa gandaci gandaci mai zi, asa.mi dispare pofta de mancare si ma ia cheful de facut insectar

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cine nu are mancare acasa e poftit la o ciorba de porc afumat in care am pus zeama de varza si smantana si frunze de tzalaina.Nu pot sa va zic de cate ori am gustat-o "de sarata".Hihihihi!Maine prestez o fasolica cu ciolan ca daca nasc adio mancaruri de-astea cel putin pt o vreme.
Sa va zic ce traznaie am facut?Cand gatesc resturile de legume (morcovi,telina,ardei) le rontai eu.Ei bine azi m-am luptat cu un morcov si mi-am decopertat dintii ca era cam taricel.Zici ca-s in ring pt centura cu diamante ca am gura plina de sange si gingiile harcea parcea.
Miria draga eu pt vergeturi m-am dat cu crema cu unt de shea bio si iti dau cuvantul meu de horoare ca nu am o dungutza.E un borcan de 250 de grame de crema bio care nici nu costa mult.Cred ca il poti comanda si pe net daca nu stii vreun reprezentant Life care .
Honey m-am apucat de volanashe.Mi-am adus aminte ca am mai comandat un baldachin pt patut (avem unul transparent dar vreau si unul din material plin ca sa nu traga bebe Geo cu ochii la mama cand se pupa cu tata.) si nu am fost sa-l iau de la magazin.
A!Mi-am adus aminte ca vb de barbati si shoppingul la aceasta specie.Ei bine al meu e turbat dupa shopping dar spre fericirea mea mai mult pt mine.Marturisesc fara sa cad in derizoriu si fara sa ziceti ca-s snoaba (ca nu-s deloc!) ca noi preferam cumparaturile din afara.Ne organizam plecarile de 2 ori pe an si cel putin una e in perioada de reduceri.Deja anul asta am planificat prin iulie-august o iesire la Viena cu bebeGeo.Acolo intr-adevar reduceri nu la noi.
Freedelia eu vreau sa stau macar pana de Anul Nou chinezesc.Uff!ce ma enerveaza!Pana acu ziceam ca macar pe 1 martie, dupa macara pana pe 20 feb si acu ' macar pana duminica.
Gaby mi-a prezis cateva zile ca cica la fel i-a prezis si lui Ramy si na !ca a avut gura aurita!Ce ma fac cu volanashele?

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput