Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)
Raspunsuri - Pagina 8
rmkristine spune:
delia gata l-am pus pe pomelo pe lista de cumparaturi! M-am hotarat!
Marina
31 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
dayanara spune:
alice mai ai putin si tu!
imi plac la nebunie numele de sasha si felix , amandoua erau pe lista mea cand stiam ca e baiat
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nafi spune:
Freedelia - multumesc ptr info. intr-adevar cel mai bine ar fi sa sun direct la consulat ptr ca cei de acolo ar trebuie sa fie in masura sa ma indrume cat de cat avadnd in vedere ca sigur nu sunt prima in situatia asta. 
32 +
Riccardo
briza_marii spune:
Oana am salvat si eu linkul. Mersi
..dar nu cred ca am sa ii fac chiar toate miscarile de acolo, mi s-a parut ca la unele era tare fericit bebe, dar la altele deja scancea micutul. Nu va mai zic ce a fost in burta mea cat timp am vazut filmuletul![]()
..cred ca isi auzea fratii si vroia sa ii salute si el![]()
Vad ca tot discutati de microunde, daca sunt asa nocive, dece toate firmele mari (Chico, Avent, Nuk) au sterilizator pt microunde?? Nu stiu ce sa zic..normal ca fiecare face cum crede ca e mai bine...Eu recunosc ca il folosesc la incalzit mancare, decongelat si la facut popcorn si checul asta de v-am zis de el.
Castelana recunosc ca te invidiez cu adevarat pt bogatia de fructe pe care o ai la dispozitie
Alice vezi ca nu ai activat PM si nu avem cum sa iti dam parola
31+
Eric Mihai
rmkristine spune:
Voiam sa va intreb pe cele care nasteti pana in aprilie, daca ati discutat cu medicul despre vaccinul acela anti TBC care nu se mai fabrica si s-a facut pana acum si expirat la nou-nascuti! Au spus ca va aparea din nou in aprilie. Si pana atunci trebuie sa-ti feresti copilul! A vorbit vreuna dintre voi cu medicul despre asta? Te intorci cu copilul in maternitate sa il faci sau la pediatru? Si cine te anunta cand il vor avea?
Marina
31 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
Bumbitza spune:
Oana interesant linkul cu masajul si gimnastica pt bebe. Imi pare totusi ca e cam tare facut masajul...dra mea de familie care cica e si pediatra recomanda unei mamici sa-i faca doar masaj cu ulei, asa incet, fara exercitii fizice pt ca bebeii au articulatiile f sensibile.
32+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
Erina spune:
Buna! Scrisesem un mesaj lung dimineata dar iar mi-a facut figure calculatorul.
Mamici va salut cu drag! Tinem pumnii celor care vor naste saptamina aceasta Kossir 

. Am citit despre melancolia ultimului mic dejun cu burtica.
Alina condoleante pentru verisoara ta.
Am urmarit discutiile despre infasat, scoaterea unei mese de noapte etc. Stiu ca toate s-au lamurit!
Sabatate si numai zile usoare mamicilor care au dureri sau insomnia-ca mine si celor cu mici nepalceri-lipsa de iod, anemie.
Felicitari pentru noile achizitii si pentru pozele minunate cu burtici. Am vazut un landou superb in Grecia, mamici supple numai butica de ele, joaca in zapada... Totul f. frumos.
Felicitari si pentru rezultatele bune la ecografii.
Saptamina viitoare am si eu examen clinic, lista cu ultimul set de analize si stabilirea strategiei pentru nastere. Sper sa ajungem cu bine in martie.
Dimineata am pus si eu in pungute ziplock hainutele pentru spital si am selectat hainutele pe care le vom lua la Bucuresti. Mai am de impachetat o gramada, halele Dariei si ale mele dar pina duminica le fac incet incet pe toate.
Am trimis invitatie pe adresa de gmail la poze cu hainutele (Oana promisesem
- profit sa te salut si sa iti doresc numai bine. Mai ai foarte putin, e buna decizia doctorului de a opera la primele semne eu nu as grabi lucrurile
.
Va doresc o zi linistita si pe curind.

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Oana interesant linkul cu masajul si gimnastica pt bebe. Imi pare totusi ca e cam tare facut masajul...dra mea de familie care cica e si pediatra recomanda unei mamici sa-i faca doar masaj cu ulei, asa incet, fara exercitii fizice pt ca bebeii au articulatiile f sensibile. 32+ cu micutza Ilinca ![]() Mami si tati te iubesc mult! ![]() |
Si eu Dariei i-am facut tot asa mai doucement. De M-a ajutata mult si mama mea. I-am facut baie zilnic pina dupa un an jumatate. La baietel cred ca nu voi face zilnic, il voi sterge cu prosopel umed si ii voi face odata la 2 zile. Ulei de masaj voi folosi de la Weleda (si noua med de familie mi-a recomandat la Daria ulei de masline fiert si racit dar nu imi placea mirosul).
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
castelanaC spune:
Freedelia, poate tu vb de faimosul Durian, care prinde miros intr-adevar la contactul cu aerul.
Parca am mai vb de asta si tu ai zis ca nu-ti plac fructele din Asia.
Eu le ador, durian am gusta, era in momentul acela desfacut, nu m-a dat pe state, dar are intr-adevar o textuta de cremshnit, foarte fina.
Aici in Malaesia nu se mananca ca-n asa mult tai, deci nu gandaci, fara prea mult coriandru (mie nu-mi place)
E un mixt aici de indiana cu chinezeasca veche (deci simpla) si malaesian.
In general stilul e acelasi de a se gati pe loc, fresh.
Eu gust din aproape toate si am si cateve preferinte.
Cat despre cuptorul diavol, am mai discutat in trecut, sunt traditinalista si nu-mi plac neam semipreparatele inghetate, nu-mi place cumporul, il urasc (aici l-am gasit in dotarea apartamantului si in 4-5 ani cred ca a mers si el de cateva ori si atunci cand au venit musafiri si au solicitat ei)
Asa sunt eu.
Ca sa nu mai spun ca daca vine si cea mai buna prietene de a mea, nu intra in bucatarie, la mine acasa tot timpul am servit doar eu (sau femeia) masa) nimani nu a atins o farfurie, strans sau alte chestii, nu, never, asta a ramas de la mama si bunica (mare boieroaica ale carei sfaturi in pregatirea si aranjarea mesei imi sunt de mare ajutor).
Nu cumpar nimic de genul farfurii sau pahare de plastic, detest apa minerala din sticla de plastic, si lista ciudateniilor e lunga.
Asa sunt eu, conservatoare si mai reticenta la "minuturile" astea!
Vad ca mai ai fata 2 saptamani...mai stai si tu cuminte ca vad ca ai idei plimbarete si iti cam e de duca!![]()
castelana fericita
32+ 
Bumbitza spune:
din ciclul...nu recunosc ca o iau razna
ati observat la emoticonul cu carut albastru iese capul lui bebitza si face cu mana, iar la cel cu carut roz nu iese niciun bebitza?...sa trag concluzia ca-s mai lenese fetele si dorm tot timpul?...
mai bine trag un pui de
poate-mi revin :D
PS: castelana, si eu sunt disperata cu vasele de plastic, cu ne-cumparatul/ne-mancatul semipreparatelor - parca am senzatia ca ma umplu instant de e-uri si alte porcarii
...si clar apa e mai buna din sticla sticla, lista poate continua![]()
32+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!