Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Eu la prima sarcina am facut 2 vergeturi pe sani dar au aparut dupa ce am nascut cand aveam furia laptelui, parca asa se cheama . Si desteapta de mine nu m-am mai dat cu crema, asa ca ele si-au facut aparitia, dar nu va spun ce mancarime aveam in acea zona !!

30+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si eu folosesc cuptorul de microunde, dar evit sa bag plastic, prefer sa incalzesc in vase de sticla, si apa pt biberon tot acolo o incalzeam

denisa si eu am baga cola la greu deja mi.e pofta tre sa ies sa.mi iau :))si pepsi dar aici nu e pepsi fara cofeina doar cola

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

oanaiacovita, merci de link, interesant!

dayanara, da si sotul meu imi zice mereu asa, dar stii cum e esti curios acolo sa vezi ca zice de bine. Oricum dr meu mereu incepe cu : oooo big baby! si face ochii mari
bune castanele coapte, de fapt dragelor eu mananc de toateeeee, sunt o persoana curioasa, gurtam de toate pe unde ne ducem si apoi ne umflam de ras.
Andira, cand am aj aici gustam zilnic cate un fruct, cand faceam cumparaturi luam de fiecare data cate o bucata de ciudatenie si acasa ne cam uitam ca niste copii, asta daca nu vazusem in prealabil cum se curata, ce parte se papa, care nu, etc.
Eu in seara asa cica voi gati pasta, probabil cea mai simpla: peste pasta fiarta ras parmesan, sau unt si branza rasa de oaie, in fine, vedem de care are chef si sotul ca el a facut comanda (in fine are pofte, l-a lovit foamea ca iar s-a stafidit zilele astea cu febra si apoi cu incapatanarea ca nu mananca).
mmm nasol cu gropile... le simt si eu pana in... acolo, mai putin cand conduc eu, nu mai am obiectii si chiar nu ma mai doare de niciunele.
oanka, teoretic fructele produc aciditate, la mine o calma, ai dreptate un castron mare cu de toate taiate acolo seara e bun rau pentru mine, si uneori bag si un iurt cu rugaciunea de rigoare sa ma scoata la baie. uneori nimeresc Sfantul bun, alteori trebuie sa insist si maine!
stefimic, da asa e bebele nostru lung si cu greutate in estimari, vom vedea noi la fata locului de pasti, ca eu atunci astept iepurasul.are cu cine sa semene, ca si eu sunt inalta pentru generatia mea si sotul este si el dezvoltat pe lungime (el e mai filiform, cica era cam mititel la nastere, are soacra mea niste teorii acum cu mine, ca a crescut nepotul cam tare, de va spargeti de ras) In fine poate va povestesc odata, sotul meu face misto de ea si-i zice ca eu nu pot sa vin la tel ca mi-a puc niste caramizi pe buta sa nu mai creasca micutul si eu am de 2 zile banda adeziva la gura sa nu mananc
rmkristine, draga mea, fiecare este liber sa faca ce si cum doreste. Eu incerc sa ma tin departe de tot ce poate fi mai putin natural.
Cat pot, macar acasa, gatesc si pregatesc eu cat mai natural si normal in sensul traditional. Acuma stii si tu cum e cu materia prima...discutia se lungeste aici mult...
Ioanact, esti bine? multa putere iti doresc, imi inchipui ca nu-i asa usor zilele astea cu toate vestile astea, ce tragedie!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Fetele? adica daca incalzesc mancarea la microunde e rau?

Pai, nu o bag la program de gatit, numai la incalzire sau decongelare, ca dureaza mult mai putin.

E asa rau?

Iar incept sa studiez campurile electro-magnetice.

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

ha ha ha
nu este indicat nici pentru banala incalzire! nici apica cica, medici pediadrii europeni spun asta!
m-ai spart iar cu studiul undelor!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Ioanact, esti bine? multa putere iti doresc, imi inchipui ca nu-i asa usor zilele astea cu toate vestile astea, ce tragedie!

castelana fericita 32+

Incerc sa fiu tare! Multumesc!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oana - eu sunt exact pe invers, as lua toate minunatiile de fructe exotice din magazine, sa vad cum sunt

Cred ca daca as ajunge pe unde e Castelana acum nu m-as mai lasa dusa 3 zile din piata de fructe.

Castelana - si eu fac ceva usor azi, ca nu ma simt in stare sa stau in picioare. Cartofi gratinati cu parmezan (eu o sa pun cascaval) si bag diseara si un pui la cuptor.
Si cred ca sacrific si ultima punga de visine congelate, sa fac o prajitura de-aia de vara cu visine, e preferata mea .

Babyangel, Marina - multumesc pt raspuns, pe urma am realizat si eu ca se calculeaza cele 12 luni anterioare nasterii, deci sper sa intre februarie macar integral, si atunci e ok.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

miria studiaza ca poate te pricepi mai mult, pt ca si eu tot cu partea cu incalzitul aveam probleme!!!

Marina 31 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Cred ca daca as ajunge pe unde e Castelana acum nu m-as mai lasa dusa 3 zile din piata de fructe.

Castelana - si eu fac ceva usor azi, ca nu ma simt in stare sa stau in picioare. Cartofi gratinati cu parmezan (eu o sa pun cascaval) si bag diseara si un pui la cuptor.
Si cred ca sacrific si ultima punga de visine congelate, sa fac o prajitura de-aia de vara cu visine, e preferata mea .
31+

bun la cuptor si mi se pare foarte usor de preparat!
bun si pui si cartofi, ce sa mai festin culinar acolo!
si praji, cred ca-s ani de cand nu am mai mancat tarta cu visine!
pai veniti in partile astea!
Au programe MM2H (Malaysia my second home) merita sa dati un ochi, au si fructe si e frumos aici, paradis

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ella -- sa nu te prind ca nasti inaintea mea ca vin la tine!!!!

Oana -- mie nu imi plac lychee deloc, bleah!!! sunt albe si oarehcum gelatinoase si au o textura scarboasa si un gust... de nimic... Dar stiu oameni care mananca pana plesnesc...

Ami -- bafta la doctor, sper sa nu fie nimic serios. Daca se lasa cu nastere, sa ne anunti!!!

Nafi -- mi-a spus o prietena ca cererea pt alocatie se poate faca pana cand implineste copilul 6 luni prin consulat. Iti trebuie o declaratie pe proprie raspundere din partea ta si a tatalui ca nu primiti aceasta alocatie din alta parte (tara tatalui si/sau tara in care domiciliati). Prietena mea tocmai a depus aceasta cerere pentru fetita ei aici. Si sotul ei nu e roman, asa ca nu are importanta.

Marina -- pomelo e foarte foarte bun. Are textura de portocala si grepfruit, si un gust excelent.

Castelana -- tu sa te iei de mana cu tata, care saptamana trecuta mi-a dat foc la bucatarie incalzindu-si apa pentru ceai pe foc pentru ca cuptorul cu microunde este de la diavol (vorba vine). Cred ca toate exagerarile sunt rele, parerea mea...
Ai mancat si poopoo fruit (nu stiu cum ii zice, imi scapa acum, alea imense, galbene care miros a poupou, adica a kk)? Si gandaci prajiti ai mancat? In Thailanda erau la toate colturile de strazi, nu stiu daca si in Malaysia?

Ma duc sa ma vopsesc, vorbim mai tarziu...

37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

buna fetelor!

Sa stiti ca va citesc, va stiu aproape pe toate, imi sunteti dragi, dar eu fac parte din cele care citesc din umbra

hai sa mai dau si eu macar din cand in cand raportul: suntem bine, ieri am fost la eco, bebe este in grafic - 2600 gr - desi eu am crezut ca e mult mai mare, si din cauza asta am avut deja cosmaruri. Am burta mai mare decat la prima sarcina, dar nene doctor zice ca e multa apa (e bine) si bebe nu va fi prea mare pentru o nastere - care eu sper ca va fi la fel de fulger si fara complicatii cum a fost si prima.

Va intreb si pe voi, cele care au nascut deja de 2 ori, daca seamana cele 2 nasteri?

Vad ca se discuta de vergeturi, ideale sunt solutiile simple si nu cremele scumpe si sofisticate. Ulei de masline sau uleiuri vegetale presate la rece din plafaruri, sau mai nou untul de shea.

Imi trimite si mie cineva rogu-va un PM cu parola de pe userul comun, ca sa-mi pot nota ceva numere de telefon, ca se poate ca de Martisor sa-mi intru deja in rol

---------------------------------------------
vine al doilea 36+ Felix Manuel
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
www.elemental.ro/blog" target="_blank"> blog

Mergi la inceput