Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou. Profit ca inca doarme Daria.

Roxana, multumim pemtru vizionare. Doamne ajuta sa le poarte bebelusul sanatos! La fel iti doresc si tie pentru printesa ta.

Delia, noi suntem din PN dar locuim si in Bucuresti. Eu sunt in 34+ asa ca ma gindesc ca e destul de devreme. Saptamina viitoare la 35+ am consult si raminem acolo pina dupa nastere.
Stiu ca te refereai la vreme-la PN ninge non-stop dar speram ca pe traseu sa nu fie probleme la sfirsit de saptamina.

Sa iti fie de bine infrumusetarea. Si eu aveam aceeasi problema in Japonia de aceea il vopseam acasa cu vopsea japoneza sau cu barndurile frantuzesti, la tuns sau extensii mergeam la ei.

Alina2 sa iti fie si tie de bine infrumusetarea. Cred ca ma bag si eu simbata la un vopsit de radacini. Programarea la manichiura si pedichiura deja am facut.

Gabyhila am vazut pe e-mail printesa ta! E superba, asa roz, cu falcute si gurita minunat conturata! Sa va bucure fiecare clipa parinti mindri!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Bre grabite sunteti la scris..

Apropo de mancaruri interzise dupa nastere si eu tocmai am terminat o ciorba cu fasole si abia il astept pe sot acasa ca salivez pe langa ea, desi ca si Ella am tot gustat-o de sare. Iar la felul 2 am "programat" o ceafa cu piure si varza murata.

Iesirea mea de azi afara s-a terminat la banca. Cum va mai ziceam, pe aici nu sunt magazine decat de alimente si o farmacie Catena unde ai ce cumpara daca vrei neaparat. Gasesc eu un gel de dus si de maini antiseptic si zic ca e ff bun pt spital sa nu mai car si sapun si gel de dus. Mi s-au terminat fierul si pansamentele gastrice, zic numa bine, sparg niste bani. Ajung la casa si imi resping cardul. O data, de 2 ori, de 3 ori. Asa ca il sun pe sot care era in pauza de masa si ii zic, hai ca astia mi-au copt-o cu cardul. M-au amenintat ca daca nu ma duc la ei sa completez nu's ce date imi restrictioneaza accesul la card. Eram plina de nervi, vine sotul, merg la banca acolo merge. Macar am ajuns sa le completez datele lui peste si uite asa m-am si plimbat azi prin centru.

Eu pe burtica m-am dat cu ulei de bebe si vad ca nu am nimic nou(vreo 2 mai vechi, dar nu se pun ), dar ca si Alina2 sanii mei arata naspa.
Si ca mi-am adus aminte, chiar vroiam sa va intreb. Mai are cineva multe alunite noi pe sani, chiar si pe mameloane?

Despre cuptor cu microunde nu ma bag, ca is dependenta de el, deci a face bine bebe sa se invete cu el. Eu urasc sa incalzesc mancarea in craticioare mici sa am de spalat tone de vase, pe care oricum le spal si fara sa imi complic si mai tare munca.

Multumesc fetelor care mi-au raspuns la miscarile bebeilor.

Scuze ca nu mai nominalizez, dar vad ca sotul a plecat de la birou, merg sa pun piureul la fiert si fripturica la facut.

Aaaa, mai vroiam sa ii zic Ellei exact acum 1 saptamana si ceva am avut si eu contractiile alea puternice si senzatia ca nasc, dar uite ca nu, asa ca stai linistita. Bebe Geo mai sta la mami lui la caldurica.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ella si mie mi-a zis Gaby ca urmeaza sa nasc curand avand in vedere semnele... dar eu ma incapatanez sa fie ca mine si sa nasc in martie!
Erina frumoase lucrurile pentru David! Mi-a placut tare mult si organizarea!! Si, bineinteles, ca am bagat un ochi si la celelalte albume ca, deh, ma macina curiozitatea; am admirat-o pe Daria dulce!
Delia, Alina2 sa stapaniti sanatoase look-urile noi! Asa mi-e dor sa-mi vopsesc parul!!!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- insectar ?? Vrei meniu variat ?
Ella - deci la tine trebuie sa venim la masa.
rebiana si aici ploua si iar ploua. Bine ca nu ninge

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

saluti fetele,

vroiam sa intreb daca va tenteaza pe careva sa folositi scutece lavabile si nu din astea de unica folosinta? citesc de 2 zile si sunt curioasa daca a folosit careva. zic oamenii ca faci economie la pampersi si nu irita pielea bebelusului....

Noi suntem acasa, cu bebelina la papa si somn in rest.

Pupici, Gaby si Joy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gaby am cercetat si eu problema dar sincer....cand ma gandesc cat e de spalat si bebe se simte ud si face pe el...No thank you!

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby nici pe mine nu ma tenteaza scutecele alea deloc, la cate tre sa schimb pe zi, sa mai imi fac de lucru si cu asa ceva , baga la spalat, scoate.le, intinde.le la uscat , ia.le de pe sarma etc
plus ca ivan niciodata nu s.a iritat cu cele de unica folosinta

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby -stiu o mamica la scutece care foloseste.
Neajunsuri ar fi ca se usuca greu, cam in 24 de ore si sunt mai grosolane.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Atunci nu ma mai bagati in seama cu viziunile mele despre nasteri.. or fi hormonii????

Ella de ce sa se simta ud? ca tot aia e cred eu....
ce nu pricep eu e daca kk trece de folia aia sau nu si intra in scutec? ca daca nu trece inseamna ca bebe sta cu puta in kaka?

Va multumesc pentru aprecieri! Noi si Joy suntem fericiti rau si sunt sigura ca in curand o sa debordeze de fericire pe aici cu pruncii!!

Aaaa si m-a mai apucat o streche! (pata pe creier)! Am vazut ceva absorbante lavabile sau cupa aia menstruala! nu de alta dar curand revin la menstre si tare as vrea sa gasesc o solutie care sa nu ma irite! urasc chestiile cu aripioare gen always... brrrrr!!!

Eu sunt bio in caz ca va intrebati ce m-a apucat! si solutiile de curatenie am marea majoritate si na.... sindromul asta de cuib e grav! dar se aplica si dupa nastere, ca imi vion tot soiul de idei: purificatoare cu umidificator, ionizator, saline., higrometre... termometre... lampi de veghe, senzori de fum si dioxid, senzor de gaz... ma rog! a innebunit lupu:(

Apropo de Oana cu bancile: ii detest pe astia cu call centerul lor! m-am dus la banca mea (raifff..) si am cerut in scris sa ma scoate din lista de marketing, sa nu ma sune pt oferte speciale (la 9 dimineata sambata) si sa nu imi umple posta cu rahaturi (pt care s-au taiat copaci)! Hate them!

Constat ca sunt in zi de NU azi!

Kossir iti tin pumnii!!! la cat pleci? la cat e ceza?
Noi facem deja 3 sapt duminica... doamne cand trece vremea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Oana noi suntem la BCR si tot asa ne-a anuntat ca de la 1 martie daca nu ti-ai actualizat datele la ei nu mai poti accesa cardul, depozit..sau ce mai ai pe la ei.
Ce bine de voi ca mai puteti manca fasole. Eu am facut ciorbita de fasole cu kaiser, mmmm ..o bunatate, si am papat si eu de pofta jumatate de castronel..si apoi cine murea de arsuri si balonare?!!! Norocul sotului ca papa el tot si asa e mort dupa fasole
Gaby si pe mine m-a interesat subiectul legat de cupa, dar nu am stiut ce sa iau, ca am vazut ca sunt 2 marimi. Si la a doua marime zicea ca e buna pt femei peste 30 de ani care au nascut. Eu aveam peste 30 dar nu nascusem..acum rezolv si partea asta, asa ca o sa imi comand dupa nastere una masura a doua
Kossir am scos agitatele. Zii si tu ora cand se va petrece minunea, ca sa stim cand le fluturam. Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si sa fie totul bine!

31+ Eric Mihai

Mergi la inceput