Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

N-am adormit... am facut si o baie si tot nu mi-e somn...

Asteropi -- habar n-aveam, daca stiam, stateam cu vopseaua in cap o ora. A iesit, dar nu aceeasi culoare ca restul parului, a iesit un blond mai inchis pe radacini... In fine, acum arata normal, destul de natural zic eu, asa ca sunt multumita.

Honey -- am auzit ca sunt buni gandacii prajiti, cica cei mai buni ar fi greierii, insa pentru mine nu exista nici o sansa sa ma apropii de asa ceva, gandacii sunt cosmarul meu cel mai mare din totdeauna... am vazut unul in baie asta vara si am fugit cu pantalonii in vine, jaaaaaleee...

Dayanara -- m-am facut aceeasi culoare pe care o am de ani de zile, adica blond inchis. Insa la radacini, care erau foarte mari, a iesit mai degraba un saten foarte deschis...

Ella -- da, pana duminica tre sa mai stai ca sa faci un bebe tigru. Ufff, uite inca una care naste inaintea mea... Lasa, cand o veni bebe al tau, e binevenit cu siguranta :)

Erina -- drum bun spre Bucuresti. Ei, cred ca la 35 de saptamani nu o sa ai surprize si daca dupa asta ramaneti in Bucuresti e ok.
In Japonia zici ca te tundeai la ei? Eu aici nici sa ma tund nu pot, ma duc la astia straini sa ma usuce de bani, dar macar tunsul il fac o data pe an, la vopsit chiar ca m-ar durea sufletul sa dau un car de bani in fiecare luna.

Oana -- eu nu am alunite pe sani, insa mi-au aparut in sarcina asta o gramada de alunitze noi, in diverse locuri, de diverse marimi? A mai patit cineva? Aveti idee ce poate sa fie? Am sa merg la un dermatolog dupa ce nasc, dar eram curioasa...

Rebiana -- de ce nu iti vopsesti parul??

Gaby -- pe aici sunt foarte la moda aceste scutece printre mamicile straine. SI asta pentru ca sunt ecologice si pentru ca toate au femei, deci nu le spala singure. Daca nu e si caul tau, sa te gandesti bine daca ai nevoie de munca in plus, ca banuiesc ca nu e putin de muncit la ele...

Am uitat sa va spun ca am scos si eu cosuletul in care va dormi bebe de la pastrare si i l-am dat femeii sa il spele iar in zilele urmatoare, cand se usuca, o sa il asamblam si il punem in dormitor, sa se obisnuiasca Coleman cu el, ca si asa ra asa fericit cand am demontat patul lui Jodie .

Si in vacanta asta de Anul Nou, ca tot o sa fie Mr. acasa, promit sa va pun si pozele cu burtoiul facute acum cateva saptamani si fac si poze acestui cosulet, sa il vedeti si voi.

Na, tot nu mi-e somn, dar ma duc sa ma bag in pat, ca vad ca nu mai sunteti prin zona...

37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

rebiana imi iau si pomelo, pt ca nu mai stiu ce sa mananc sa creasca bebe mai mult! ca vad ca doar vitaminele nu-i ajung!

Marina 31 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Marina bebe sa fie sanatos ca recupereaza repede kilogramele!
Delia mi-am inchis nuanta parului in timpul sarcinii... inainte ma vopseam blond. De nuanta mea de blond mi-e dor si n-as obtine-o decat folosind vopsea pe baza de amoniac.

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby uite aici blogul mamicii de care iti ziceam cu scutecele refolosibile. E ultimul articol de jos.
Eu am cupa menstruala , am folosit-o 2 luni dar am revenit la OB. Nici nu stiu exact ce nu mi-a placut la ea...
La absorbante nu ma bag, nu am folosit niciodata. Nu stiu ce o sa fac cu tronsoanele

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

FETELEEEEE, am venit asa bine dispusa de la coafor si acum m-au luat un pic(doar un pic,pt ca stiu ca e pt fiimea) DEPRESILEE
m-a plictiseam si m-am uitat putin la pozele care le am in laptop- ce slaba eram acum sunt cat o "purcicutza"
am pus 2-3 poze la semnaturica. Doamne, ce diferenta si cema enerveaza cel mai tare, ca m-am bucalat bine si la fatza

Danayara mersi
Rebiana mersi si tie
Erina pup sa te duci la coafor,ca orice schimbare e bine venita acum in sarcina

pupici la toate burticutzele
revin mai tarziu ,ca ma zoreste sotul sa mergem la supermarket....

35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi esti foarte frumoasa si o sa vezi ca vei slabi repede
si eu imi fac aceleasi probleme si mai bine sa.mi fac probleme pt asta decat doamne fereste pt altceva.
poate o sa pun si eu pozele alea unde eram "bolnava" :))))

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Delia- am citit ca e normal sa apara alunite noi in sarcina. Nu mai stiu daca si explica de ce....
Cica unele dispar dupa nastere ( mira-m-as)

Alinuta - cine te pune sa te uiti la poze vechi? Eu la cele in care aveam 45 kg nu ma uit. Ma uit doar la peisaje
Lasa ca scapam noi de sunci. Nu ziceam ca mergem la impins de carucioare in herastrau? O luam si pe Roxana
Acum ma gandesc ...poate ar trebui sa-mi iau un carut greu ca sa slabesc mai repede

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, asteropi , da ma inscriu si eu la impins caruciorul prin iulie-august cand vin in romania

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Am intrat pe viteza sa ii urez gandurile mele bune lui Carmen Kossir pt maine, Doamne ajuta si asteptam sa ne dai de veste!
sunt sigura ca printesa o sa fie minunata!

te si va pe toate.

Ina 33+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Am intrat in mod special pentru Kossir! Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine si sa treaca repede totul sa ajungi cat mai repede cu minunea acasa!

Eu tot de spate si ficat ma vaiet...am momente cand abia respir de durere... ca sa nu ma doara trebuie sa stau cu spatele foarte arcuit si cu burta in afara...

Am vazut ca vorbiti de creme pentru vergeturi. Eu folosesc crema de la Sanosan pentru burtici de gravidute, imi place foarte mult si cum miroase.Si la folosesc tot un gel de dus de la Sanosan special pentru mamici, e foarte cremos. Pana acum vad ca nu mi-a aparut nimic nici pe sani si nici pe burta si sper sa evolueze la fel de frumos si mai departe.

29 Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput