Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(94)
Raspunsuri - Pagina 18
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Anca cum vei proceda ca sa scoti mesele de noaptea la 3 sau 4 luni? Mi se pare devreme dar m-ar interesa metoda pentru mai tarzior.. ![]() Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
RebiEu voi alapta doar 3-4 luni(daca ma ajuta DD sa am lapte ca cu primul nu am avut decat 4 saptamani) Si atunci ii voi incepe diversificarea alimentatiei, si din punct de vedere al cresterii e ok.De asemenea vorbim de o singura masa scoasa.Daca bebe are 2-3 mese pe noapte la aceasta varsta, zicea dr. ca trebuie scoasa cea din mijlocul intervalului de somn prima data.
Ca metoda, ideea ar fi ca daca ii scoti laptele, sa te "scvutesti" si pe tine de trezirile nocturne. Si atunci mie mi-a recomandat sa incerc sa nu inlocuiest cu apa sau ceai, pentru ca se va trezi pentru acel ceai. Ar trebui sa ma inarmez pur si simplu cu rabdare si nervi, sa il adorm la loc fara nimika.
Dr meu zicea ca nu dureaza mai mult de cateva nopti pana il dezvat de lapte.
Dar cum ii ziceam si la Ioana, el ca medic imi recomanda, insa eu voi vedea daca pot pune in practica, tinand cont ca am un copil scolar si nu as vrea sa ii fac si lui nopti albe, pentru un biberon cu lapte, indiferent cat ar fi de indicat sa-i scot laptele de noapte
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamaniAMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
child spune:
Fetelor cu experienta, ce pompa de muls recomandati, in afara de avent electrica? Ma intereseaza pentru primele zile, in caz ca trebuie, ca bebe nu trage sau sa evit complicatiile pe care le-ati mai descris pe aici.
Adica daca stiti de o pompa buna nitel mai ieftina dar si cat de cat eficienta.
In magazin imi recomandau chicco seringa, dar nu mi s-a parut foarte usor de manuit si nu prea am incredere.
36+ 
nemary spune:
| citat din mesajul lui child Fetelor cu experienta, ce pompa de muls recomandati, in afara de avent electrica? Ma intereseaza pentru primele zile, in caz ca trebuie, ca bebe nu trage sau sa evit complicatiile pe care le-ati mai descris pe aici. Adica daca stiti de o pompa buna nitel mai ieftina dar si cat de cat eficienta. In magazin imi recomandau chicco seringa, dar nu mi s-a parut foarte usor de manuit si nu prea am incredere. 36+ ![]() |
nu iti recomand Chicco seringa, este f greu de manuit de una singura. mie mi s-a parut buna Avent manuala iar o prietena de-a mea a avut Primii pasi electrica si a fost tare multumita de ea.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
32+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Bumbitza spune:
fetele, unde vad si eu montajul, ca am tot auzit de el ![]()
32+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
nemary spune:
revin si eu cu intrebarea, poate ma ajutati cu un raspuns.
voua vi se intareste burtica in zona buricului, in special? eu patesc destul de des asta, mai ales daca stau mult pe scaun si nu imi dau seama daca sunt contractii sau o deranjeaza pe bebelina mea pozitia in care stau.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
32+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
child spune:
NEMARY cand stau in sezut, bebe se agita mult oricum si se incordeaza si in zona buricului. Ce am observat este faptul ca zona respectiva este acum mai sensibila si cand misca bebeul, parca vrea sa iasa pe acolo![]()
36+ 
child spune:
Am trimis mesajul fara sa termin.
Eu nu le simt ca si contractii, doar ca niste incordari de-ale lui bebe.
36+ 
annya9 spune:
Nemarysi eu patesc asa de cateva ori pe zi, iar burta se tuguieste ciudat intr-o parte. Eu cred ca astea sunt contractiile Braxton Hicks, nedureroase, insa in momentele alea prea mare lejeritate in miscari nu am...mai ales daca trebuie sa ma scol de pe scaun sau sa ma aplec dupa ceva...
29
Radu Alexandru
poze
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui nemary revin si eu cu intrebarea, poate ma ajutati cu un raspuns. voua vi se intareste burtica in zona buricului, in special? eu patesc destul de des asta, mai ales daca stau mult pe scaun si nu imi dau seama daca sunt contractii sau o deranjeaza pe bebelina mea pozitia in care stau. Mari de Daria Maria(29.01.2008) 32+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
la mine isi baga piciorusul bebe prin buric, are o pasiune pt el
32+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
briza_marii spune:
Eu de 3 ore abia mai pot respira, atat m-a impins bebe in stomac de nu mai pot de dureri si de arsuri. Pana acum bebe era asezat in partea stanga, (burta se intarea numai in partea aia, impingea cu picioarele in coastele din stanga). Acum el stie ce a facut ca s-a mutat in dreapta. Partea de langa buric e f incordata si a iesit asa ca o galma, banuiesc ca e funduletul. Nu inteleg ce l-a agitat asa de rau de nu se mai linisteste, ca azi am fost f cumintica, am facut doar un orez cu legume si un "chec" la microunde(prajitura de lenesi
) restul am stat in pat
30+
Eric Mihai