Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(94)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
mi.am adus aminte ca vb de zodii acum cateva zile, cum se calculeaza ascendentul?
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
cenia spune:
fetelor sunteti foarte active. bravo!
mai ales in ultimele saptamini de sarcina. eu atunci stau ca... lauza. adica nu prea fac nik prin casa.
asta cu scosul laptelui noaptea e un mare mister pt mine. ca nu am reusit cu 2 prunci. doar dupa 2 ani la primu si dupa 18 luni la a doua. or fi fost mai fomisti, eu mai sensibila de urechi ca iti e somn ii dai apa si urla pina ii dai lapte caci stiu ce vor la virste mari. poate de aceea e mai bine la virste mai mici!
a treia oara zic eu ca o sa reusesc!
va las, mi-e greu sa scriu fiecareia in parte. deja stau cu cea mica linga mine, trebuie sa ii schimb pampersul cu kaki, si eu scriu povesti! mama inconstienta! la creme de popou cele cu oxid de zinc is superbe atunci cind face bebe eriterm fesier si vezi ca nu trece cu nik. in rest folosesc ceva mai slab, sau deloc nici o crema.
annya9 spune:
Buna seara fetelor,
Cu greu va scriu...abia reusesc sa stau si-n fund, cu o gramada de perne pe langa mine. Sunt terminata de durere de spate si de ficat. Bebita sta cu capul in zona asta...sper sa se intoarca mai repede, ca simt ca-mi ies ochii de durere...
Va pup si aveti grija de voi!
29
Radu Alexandru
poze
andira spune:
Dayanara - se calculeaza in functie de data si ora nasterii.
Vezi ca gasesti pe google niste site-uri, daca vrei. Introduci datele si-ti afiseaza ascendentul.
31+
bordeancavio spune:
buna fetele,
intru si eu sa va salut. am terminat de papat, sotul e la el la calculator si eu citesc pe forum. zilele astea a fost cam agitatie, a fost un prieten de al parintilor mei din cluj, prin bucuresti si a mai fost pe la noi la masa, am stat la povesti. in rest treaba muuuuulta cu munca, parca nu se mai termina, dar ce sa facem asta e. macar am avantajul ca lucrez de acasa.
am vazut ca deja se anunta ceva iapurasi, bafta Kosir!!!! nastere usoara.
oanka, foarte dragute pozele, iti sta foarte bine. si mai ai asa putin...
dayanara, lasa nu te stresa acum, daca analizele sunt bune, si iei acum iod, nu o sa fie probleme. bebe e ok. 
denisa, si eu tot 11 kile am, mi se pare asa mult... si eu am mai putine sapt decat tine. aprope un kil pe sapt pun si eu, si nu mananc asa mult... sau aiurea. 

gaby, ce frumoase pozicile cu bebelina! sa va traiasca.
pupici, si promit sa mai scriu, macar un pic, de citit am reusit sa citesc, si sa ma tin la zi. 

vio asteptand pe bebe
29+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
dayanara spune:
andira merci, am gasit doar pt ivan ca e sagetator cu ascendent in fecioara, eu nu stiu la ce ora m.am nascut
annya imi pare rau de dureri, misca.te un pic poate.si schimba pozitia
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Dayanara - mama a tinut minte la ce ora m-am nascut, pt ca avea si o pasiune pt zodii, inca de pe vremea raposatului
.
Mie mi-e relativ usor sa tin minte orele noastre de nastere: eu la 2.20 nopatea, Irina la fel ca mine, 2.20 noaptea (nu stiu cum s-a nimerit
), iar Nati tot cu ora 2, de fapt 14.00.
31+
dayanara spune:
si ca tot e ziua mea de facut probleme :) sunt curioasa daca voi simtiti cateodata miscarile fetale asa bruste, ca si cum s.ar speria, sau ar tremura dar foarte puternic
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara si ca tot e ziua mea de facut probleme :) sunt curioasa daca voi simtiti cateodata miscarile fetale asa bruste, ca si cum s.ar speria, sau ar tremura dar foarte puternic roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Asa simt si eu, nu cred ca sunt probleme, probabil ca asa percepem noi miscarile...ma gandesc ca face si miscari insesizabile pentru noi.
29
Radu Alexandrupoze
andira spune:
Miria - si la mine mai "tremura", si eu ma intrebam ce-i cu miscarile astea... dar banuiesc ca e normal - oricum n-am ce sa-i fac ![]()
31+