Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

asa simt si eu, ca niste incordari, oricum o sa intreb si doctorul daca este bine sa mai merg la serviciu sau sa raman acasa.
multumesc pt.raspunsuri

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 32+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu mai am net pe calculatoarele mele. Noroc ca avem abonamente diferite si sotul are net. Asa ca profit cat e el la baie sa intru si eu la voi

Briza - zi-ne si noua de checul la microunde. Cum se face?
Si eu am momente cand nu pot sa respir.
Nemary la mine in zona buricului nu se intareste. La cat de intinsa e pielea acolo nici nu cred ca mi-as da seama.
Vio - eu nu pot sa ma laud ca mananc prea sanatos. De ex azi am mancat : 5 croissante mici la punga de la 7 days, o cana cu lapte, 2 rosii si un ardei, vreo 4-5 feli de parizer, 2-3 mandarine, 2 banane si seara bomba cartofi prajiti cu oua.
Inainte de sarcina mancam asa: prima masa pe la 1-2 o felie maxim doua de paine cu unt sau o cana cu lapte sau omleta si mai mancam seara o salata sau gustam de la sot cate ceva. Si o sticla de 2 litri de pepsi , asta era nelipsita.
Erau si zile cand seara uitam sa mananc.
Roxana - eu sunt balanta cu ascendent in leu. Desi ma inteleg foarte bine cu lei si tot timpul m-au atras persoanele nascute in august nu-ti spun ce urat ma cert cu sotul cand ne apuca.
Mai intai trebuie sa incepem cu tipete si lacrimi si dupa aia putem si noi sa discutam ca oameni.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nemary eu simt contractiile dar nu doar in zona buricului, mi se intareste toata burta, mai ales cand am vezica plina

denisa exact asa ne certam noi:))) oricum balantele le vad destul de rabdatoare , dar si cand li se pune...imi bag coada mea de leu intre picioare si fug :))

azi pe seara am mancat vreo 4 felii de muschi de porc facute in tigaie cu cartofi prajiti, asta asa ca inceput de regim :)))
nu stiu ce m.as fi facut la diabet gestational?¿

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- ce diabet ??? Cred ca trebuiau sa ma tina in coma indusa.
Eu numai cartofi prajiti visez. Si acum as mai manca dar cine sa-i curete si prajeasca..
Cei mai rau ca nici macar nu mi-e foame....doar pofta

Cred ca trebuie sa ma culc ca cine stie ce idei mai imi vin

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- ploua la noi si e frig, am dormit si eu si copiii pana la 9 jumate (mai rar asa ceva...). Erau obositi dupa excursie, s-au simtit minunat, ma bucur ca au putut merge.

Gaby -- nu stiu despre pietrele la rinichi, dar pietrele la bila se fac destul de frecvent in timpul sarcinii. Eu am patit asa in sarcina trecuta si chiar a doua zi dupa ce am nascut am avut o durere asa puternica in omoplat, de am plans. NU stiam de la ce e, ca era in omoplat, am crezut ca e ceva muscular. S-a repetat si acasa si abia dupa o luna si ceva am facut conexiunea ca era legata de ce mancam (era de Paste si mancasem ca porcul). Am mers la doctor si aveam pietre la bila, am incercat tratamente dar pana la urma a trebuit sa ma operez de urgenta. Ai grija sa te urmareasca doctorii indeaproape, ca la mine a fost chiar urgent pana la urma.

Dayanara -- si bebele meu cateodata misca brusc de parca s-ar speria de ceva. Si nu cand e vreun zgomot puternic sau ceva, aparent fara motiv.

Babyangle -- de ce vrei sa alaptezi numai 3-4 luni???

Child -- Chicco seringa este foarte naspa, greu de folosit si nu prea eficienta. Eu iti recomand Avent manuala, asta am folosit la Jodie si am fost foarte multumita, asta dupa ce incercasem vreo 3 alte modele la John, fara succes.

Va aud ce pofte aveti, eu una nu mai am pofta de mancare, simt ca nu mai incape... la sarcina trecuta aveam si eu pofta de cartofi prajiti cu salata. Acum nu prea...

Azi stam in casa, ne odihnim, vedem filme si stam linistit. Mai tarziu vine un baietel la joaca, avem program de relaxare azi.

Va pup!

36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna dimineata burtici si mamici.
Azi sunt dupa o noapte sa zicem mai cu somn, dar la fel zbucuimata si cu treziri nenumarate. Seara mananc doar iaurt cu ceva fructe proaspete taiate, deci nu asa greu, cu toate ca trazitul fructelor uneori este lai lent. Cine spune ca fermenteaza si produc alcool? M-a facut sa rad... ca produc aciditate si ca pot balona e alt discurs dar cu alcoolul sa fim seriosi. In fine azi am golit sifonierul de haine de la bebe din camera, capitulez, cate haine si boarfe avem nu stiu ce mai caut la magazine eu una...simt ca am mutat muntele din loc, asa de obosita sunt.

Andira, te inteleg cu lychee, aici cresc si multe alte fructe similare, mi se par bune si suculente, nu foarte dulci, copilul meu cred ca asa a crescut cu dieta bazata pe fructe si legume la gramada!
Ioana, of ieri dupa ce am citit despre tragedie, condoleante si multa putere. Cuvintele sunt de prisos...
dayanara, este intr-adevar importanta functionarea tiroidei, cum eu nu o mai am mi s-a modificat acum in sarcina doza de eutirox (o zi o pastila de 100, o zi o pastila si jumatate de 100) Analize cred ca mi-a facut deja de 3 ori pana acum sa vada dozajul hrmonal, plus vitaminele ce le iau pentru sarcina au si o concentratie mica (cat trebuie) de iod. Oricum dr meu a fost foarte atent cu dozarile hormonale (in fine doscursul e lung, la cate tratamente hormonale am facut pentru a vea copii, plus tiroida)
Sper sa fie bine si nu fii asa ingrijorata, Doamne Ajuta!
Ascendentul se calculeaza in functie de ora nasterii, exista harti sau grafice pentru asta.
Rebiana are dreptate, nuci am mancat constant in sarcina fiind bogate in iod si foarte importante in dezvoltarea creierului (la formre in primul trimestru si acum in trimestrul 3) Nu manac multe dar am pus cutia la vedere (de obicei la mine in buc nu sta nimic afara din dulapuri, ramasite ale aducatiei primite de la o mama obsedata de curatenie) le pun in salate, sau cand imi fac o farfurie de fructe taiate pun si un pumnulet de nuci, seminte de migdale, seminte de bostan, alune, cateva din fiecare. Sunt bogate in acizi grasi de calitate, in omega 3, in iod, in etc, bla bla, plus satioase.
Draga Rebiana pentru mine ramai martira odiseei, cu imbratisari la toaleta cap-coada toata sarcina, saraca de tine.
annya, sanatate si AMR usor si suportabil, hai ca mai avem putin!
Freedelia, bine ca esti mai bine si contractiile sunt normale, asa mai stat bebe acolo la "copt"
Honeybaby, atentie la cuptorul cu microunde, este asa de controversat. Am prietene din Germania, Italia si Belgia care mi-au spus ca primul lucru pediatrul le-a spus ca trebuie sa dispara din viata bebelusului (mie mi s-a atras atentia la FIV, afecteaza produsul de conceptie) nici macar banala apa nu se incalzeste la el ,nu folosesti si gata. Eu eram oricum anti.
In alta ordine de idei, eu sunt anti si la toate congelatele si semipreparatele care le bagi doar la coptor si gata, atentie fetele, degeaba mancam bio si ne chinuim sa fie proaspat daca apoi bagam cate o tava de chimicale. Atentie!
Sunt in general pentru a se prepara tot proaspat si cat se mananca la o masa, nu e greu, eu asa fac de cand m-am maritat, sotul meu nu papa a 2-a oara acelasi lucru, nici nu e de acord sa iau carne si sa o tin la conge... imi zice de ce... (in fine eu mai am ceva din vechi cu a face stoc in casa, ma reglez si eu incet incet).
Kossir, nici nu stiu ca sa-ti zic, maine e ziua Z, maine uau, oare cum trebuie sa te simti? AMR usor si sper sa termini acasa tot ce ai tu de gand sa faci sa poti pleca linistita la spital. Oricum nu te stresa prea mult, cu siguranta ai facut si ai luat tot ce era mai important.
Restul le mai poti lua sau cere sa ti se aduca dupa, vazand ca se obisnuieste metoda cu ajutorul acolo. te pup si tin pumnii!

fetele azi merg la eco, facem iar si analiza de sange cica. Speram sa fie bine ca de fiecare data. Poate revin pe seara (la mine) sa va raportez ce mi-a mai zis dr.

va pup si sa aleti o zi excelenta!

a si sa va las cafea cu si fara cofeina, si ceai, paine prajita cu ce vreti voi peste!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia tot fara motiv se misca si la mine asa brusc, dar nu e doar o miscare , pare un tremurat, cine stie ce.o fi...

castelana sa stii ca in primul trim pana sa ma ia cu greata si altele am luat pastilele de iod, nu multe dar oricum, si incepand de ieri le iau iar, sa speram ca nu.s problema, dar ai dreptate ca sunt foarte importante in dezvolatarea creierului, mai ales ca noua nu e mai functioneaza glanda care are rolul de a absoarbe iodul din organism;
mie de la 50 mi.au marit doza la 75 si tot vreo 4 controale am avut special pt asta, sa urmareasca daca doza e corecta
bafta azi la eco, sunt sigura ca vei veni cu vesti bune!

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

In sfarsit ma declar multumita de cum am dormit: intre 12 si 6 nu m-am trezit deloc, nici pt pishu nici din cauza acidului Dar de la 6 ...sunt fresh ca si bebe a inceput "yoga"-programul de dimineata de stretching

Mi-am facut si eu programare la eco, dar nu la ginecologul meu ca el ma asteapta abia pe 1 Martie...Vineri ma duuc sa-l mai vad si eu pe bebe.

Cenia si tu esti o mamica eroina, ca si Dianami si Andira: 2 copilasi si unu pe drum.Tot respe ctul fetele
Cu scosul meselor, sa stii ca asa mi-a zis dr si cred ca are dreptate: cu cat trece timpul , cu atat este mai greu...Si eu stiu nenumarate cazuri de copii de 2-3 ani care inca beau noaptea laptic...si e o dependenta psihologica , nicidecum nutritiva

Freedelia daca ma ajuta DD sa am lapte 3-4 luni, sunt mai mult decat multumita..Dupa aceea ma intorc la munca(lucrez doar 3 ore/zi) si imi va disparea cu siguranta de la efortul fizic( lucrez la o scoala de dans-coregraf, plus aerobic de intretinere personala)

Honey eu zic ca mananci mai sanatos pe sarcina decat inainte..Zau! Adica aveai 1-2 mese /zi (total gresit) si 2 l de Pepsi?? Pai unde iti era sanatatea??

Gabi sa te faci bine repede ca bebe Joy are nevoie de o mamica sanatoasa si in forma E tare nasol cu crizele astea..stiu de la sotu'Sanatate multa.

Fetele aproape de termen si la voi sotii incep sa fie stresati?
ca al meu e deja cu morcov, si e tensionat , cu gandul la cat o sa i se schimbe programul in 2-3 saptamani Am zis ca il trimit la psiholog daca nu se linisteste, ca eu nu am nervi si de probleme de genu asta

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Castelana sa stii ca si eu simt ca mut muntii din loc la cel mai mic efort...Sunt ca o locomotiva cu aburi, care se misca cu viteza melculuiSi mi-e greu sa accept ca nu mai pot face fata treburilor

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna dimineata .
Am fost ieri la eco , dr. mi-a zis ca bebe are 1380gr, ca este bine , burtica i s-a parut cam mare , dar nu a comentat prea mult. Colul este inchi , nu s-a mai scurtat . Ma sfatuit sa ma odihnesc cat mai mult , ca sa prevenim o nastere prematura, pentru ca am antecedente la 31sapt. si cateva zile .
In general mi-a zis de bine . Trebuie sa fac si eu analizele . Dar imi este asa greu sa merg dimineata pe nemancate la sange !!!!

Ma duc sa recuperez discutiile de ieri , ca ati avut un spor !!!

30+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput