Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(94)
Raspunsuri - Pagina 20
ioanaa28 spune:
Alina, Dumnezeu s-o ierte pe verisoara ta.

Ioana,
35+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
honeybaby spune:
Neata!!
Castelana - nutritionistii recomanda sa nu mananci fructe seara. Mai bine dimineata si legume seara. La fel si cartile de diversificare pt copii. Mamei mele care are ciroza la fel i s-a spus din spital . Ca tot rontaie la mere seara asta e !!! Are 50 de ani , majora, vaccinata....
La cuptorul cu microunde nu comentez. Numai ca la noi bucataria nu exista . Ce exista este intr-o casa darapanata ( care am cumparat-o in vara ca sa marim curtea) si ca sa ajung acolo trebuie sa ies pe afara prin curte si sa stau in picioare in frig pt ca un radiator nu prea face fata iar aragazul merge ca mortul.
Ceva rapid merge facut... dar pt chestii complicate trebuie sa ma deplasez la mama.
Asa ca pt mine cuptorul cu microunde e foarte util cel putin pana terminam bucataria cea noua.
Iar mi-am adus aminte de toate belele si neajunsurile

Anca - asa e, sanatos nu mancam. Dar macar nu mancam parizerul ala oribil pt care am facut pasiune acum in sarcina
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Roxana trebuie sa te iei de mana cu sotul meu. De cate ori misca bebeluna asa cum zici tu tremurat el se sperie ca poate are probleme neurologile si de aici spasmele( lui de la TT i se trage). Data trecuta cand era la eco a miscat asa burta si nu era decat un cot infipt in placenta
Camilescu - mie la 29s si 4 zile mi-a zis ca bebeluna e mica la 1450g
. Trage si tu concluziile......
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
honeybaby spune:
Schimb capitolul

.
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
camilecu spune:
Da stiu ca bebelinu este putin micut , dar nu am ce face mai mult , stau toata ziua in pat mananc , ma odihnesc , iau vitamine ... , placenta zice ca este ok, nu stiu ce sa fac.
Dar eu nu prea am incredere aceste eco, ma refer la exactitatea lor , si cel mi important este ca bebe sa fie sanatos , nu tin sa aiba 4kg, poate sa aiba si mai putin .
NEMARY si eu simt ca tine in zona buricului , dar eu cred ca nu sunt contractii , se impinge bebe, daca ar fi contractii se intareste toata burta ,nu numai in zona buricului .
30+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
freedelia spune:
Castelana -- bafta la doctor si te asteptam cu vesti bune!
Babyangel -- am inteles, da, e foarte posibil sa deispara laptele de la efortul fizic. Credeam ca pur si simplu nu vrei tu sa mai alaptezi dupa 3-4 luni si nu intelegeam de ce.
Honey -- ciudata chestia asta cu parizerul, si o prietena a mea cand a ramas insarcinata avea o pofta nebuna, manca parizer in cantitati industriale si inainte nu ii placea in mod deosebit...
Sa va zic ce voiam sa fac, ca nu v-am zis pana nu s-a contramandat ca sareati pe mine
. Am o prietena care locuieste la vreo 4 ore de aici cu trenul rapid si vine in Shanghai de cateva ori pe an. Acum, cu Anul Nou, a venit azi si de data asta cu inca 3 prieteni. Ei si eu m-am oferit (ba chiar am insistat cand mi-a zis ea ca sunt cam dusa) sa ii duc cu masina intr-un orasel la vreo ora si un pic de aici. Am zis ca nu e mare lucru, ca ne plaimbam un pic, mergem la un masaj, o masa traditionala de acolo, etc. Sotul, saracul, ma tot intreba daca ma mai duc, nu indraznea sa zica nimic, ca nu vrea sa ma supere ca stie ca sunt cu nervii la pamant zilele astea, dar a intrebat de vreo 3-4 ori ieri si azi. Acum am vorbit cu prietena mea si din cauza ca e vrmea super naspa(lapovitza, frig, vant) am decis sa nu mai mergem, ne vedem pe undeva prin Shanghai in loc. Si tata mi-a zis ca mai bine, ca ma caram cu burtoiul pe toti coclaurii. Acum i-am trimis mesaj si lui Coleman sa se linisteasca
.
Ei, mai e putin, 2 saptamani si un pic...
36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
ioanaa28 spune:
nafi, bravo sotiorului tau !!
cat despre sustinere financiara, incearca sa vezi daca nu e el indreptatit sa primeasca ceva, sau tu fiind sotia lui, chiar daca nu lucrezi....Am inteles ca el are contract in It. mai intereseaza-te.
Gaby, imi pare rau sa aud ca aduni pietricele. eu zic sa incepi un tratament naturist cat mai repede
Oanka,
frumoase pozele...adica subiectul
Ioana,
35+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Briza - zi-ne si noua de checul la microunde. Cum se face? |
Honey inventia nu imi apartine, este de pe un site de rete. E f f rapida, in sensul ca in 15min deja papi din el.
Ingrediente
8 linguri faina,
1 linguri cacao
3/4 plic praf de copt
8 linguri zahar pudra
3 pliculete zahar vanilat
2 oua
8 linguri lapte
7 linguri ulei
Esenta rom
Se bat spuma ouale amestecate cu zahar si zahar vanilat, se pune uleiul, faina, praful de copt, cacao si se toarna pe rand laptele, se pune esenta de rom. Cui ii place poate pune nuci, stafide, rahat. Se pune hartie de copt in vasul de microunde si se toarna. Eu il las cam 6min la puterea maxima (cred ca e 800 la mine) si il incercati cu scobitoarea (daca nu se lipeste e copt). Se face asa ca un tortulet, pe care eu il tai in 3 si il umplu cu ce am in casa: frisca cu banane, sau ciocolata topita (preferata noastra), sau il tai cuburi si il ung cu sos de caramel si le tavalesc prin nuca de cocos..
Cum spuneam, in 15 min e gata. Eu o fac vara cand nu am chef sa dau drumul la cuptor, sau asa cand ma loveste cate un chef de dulce si nu am nimic in casa
31+
Eric Mihai