Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*
Raspunsuri - Pagina 16
MangaGirl spune:
diamar imi pare tare rau ca treceti printr-o pasa nasoala. spock zice ca e normala razvratirea asta si ca va trece cu putina autoritate din partea parintilor. cica e varsta. insanatosire grabnica lui Matei.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 Monikus, m-am tot gandit eu la treaba cu fimoza. Oare de la fimoza sa planga el asa. L-ai vazut vreodata cum urineaza, daca urineaza in jet? Si al meu are fimoza dar nu plange din cauza asta. |
Care-i treaba cu urinatul in jet ca eu chiar vroiam sa ma plang ca al meu nu stropeste? Nu e rosu si nici plangacios. Tati incearca in fiecare seara s-o scoata la lumina, dar n-am avut succes pana acum.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
mary_07 spune:
I'm back![]()
Monikus,
Anamaria,Manga,Iulika,Diamar,Fragutza ,multumim frumos
Ahaaa Iuliko,deci ne-ai spus de pe acum ca sa bagi boala si invidie in noi,ha?
Glumesc
stii ce urmeaza,nu?!? POZE!!! dar avem rabdare pana atunci
Cristina,imi pare rau ca botezul n-a fost pe masura asteptarilor
.Un
dulce...te asteptam maine pe aici,poate te mai inveselim noi.Si sa mergi la dr. neaparat,nu e de gluma 
Noi suntem cu morocvul cat casa![]()
![]()
jucam ca bezmeticii la Bingo si tocmai ce-au zis de unu "Calin".Stam cu telefonu' pe langa geam,sa avem cat mai multe liniute la semnal
facem si cu randu',cand ne doare mana
.Daca ne-ar vedea cineva,ne-ar da la ziar

Ehhhh,da' si de ne suna pe noi,aparem la ziar pe alt motiv
.Doamne ajuta!![]()
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
moni_iulia spune:
Lali, superb puiul Paul!
Cristina,
sanatate micutei crestine!
Diamar78
.Timpul le va rezolva pe toate.Poate ar fi bine sa nu-i dati atentie cand vorbeste urat, va faceti ca n-ati auzit. Noi am vazut un pusti tavalindu-se pe jos ieri in cora si sotul meu e convns ca Tudor nu v-a face asa
.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Noi suntem cu morocvul cat casa jucam ca bezmeticii la Bingo si tocmai ce-au zis de unu "Calin".Stam cu telefonu' pe langa geam,sa avem cat mai multe liniute la semnal facem si cu randu',cand ne doare mana .Daca ne-ar vedea cineva,ne-ar da la ziar![]() ![]() ![]() Ehhhh,da' si de ne suna pe noi,aparem la ziar pe alt motiv |
Doamne ajuta!
Si noi jucam si ne-am bucura tare macar daca ar castiga cineva "cunoscut"
.Nu-i asa ca se vede c-am baut cafea azi? Am fost si putin la zapada... Scaunul ala de lemn de la real nu mi s-a parut ok. As vrea totusi ceva in care sa poata sta si la masa cand mai creste putin si papa singur chiar daca face multa mizerie
. Poate veniti voi cu vreo idee. Si apropo de idei, aveti idee daca oala la aburi e la fel de buna ca si aparatul?Ca eu m-as baga la o oala sa nu mai stau cu toate "matele" intinse si sa fiu si econoamaIulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia Buna seara! Am vazut ca sunteti pricepute in ale pc-ului. Eu sunt pachet de nervi . Am cumparat aparat foto(canon A1100 IS) puiului si tocmai am descoperit ca nu mi-l vede calculatorul(nu-mi vede nici stick-ul cumparat acum vreo 2 luni). Aveti vreo solutie ca eu abia asteptam sa vad pozele si simt ca o iau razna.Aparatul vechi(fuji) il vede.![]() ![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
vezi poate trebuie instalat soft de la aparatul foto, nu toate sunt detectate si vazute de catre computer in mod automat.
daca e digital sunt aproape sigura ca l-ai luat cu un CD de instalare.
Succes.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
mary_07 spune:
Mno,e alt Calin norocos in seara asta

Moni_Iulia,bafta si voua in viitor
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
liliac1 spune:
moni_iulia vezi ca poate ti-ai dezactivat USB-ul. Nu stiu ce sist de operare folosesti..dar cauta in Control Panel->System->Device Manager daca ai USB controllers.
Mely deci sunteti castigatori sau nu??? Ce simpatici sunt pustii tai si ce frumos stau ei amandoi 
diamar incearca sa il ignori cand face astfel de nazbatii, eventual sa-i zici ceva de genul: "eu nu pot sa discut cu astfel de copii. cuvintele astea nu le spun decat copiii rai si eu cred ca am cel mai bun copil din lume. Nu cred ca tu vrei sa fii asa" si de-aici dezvolti subiectul. Il provoci sa-ti faca pe plac pentru ca VREA el nu pentru ca i-o ceri tu. Mult succes! Si noi ne luptam cu chestii de "copil mai mare" doar ca suntem la un nivel psihologic mai profund din pacate. Fac pasi catre o stare de calm dar sunt atat de maruntei deocamdata. Mult succes si speram sa vii cu vesti bune!
hepi ce fain ca ai o "sursa" de morcovi. Mie-mi plac si-asa...sa-i rontai pe post de desert. Mult succes cu diversificarea. Cam se spune ca ai inceput deja. Sa ne tii la curent cu evolutiile Maiei!
cris Sa va traiasca mica crestina
Tare rau imi pare ca esti necajita dar important este ca ati trecut cu bine peste eveniment si ca puiuta este sanatoasa. Mi-a placut ca ai pus pe bagareti la punct
Bravos!! Cat despre sterilet...nu ma pricep dar zic si io ca ar fi bine sa discuti cu medicul. Te
cu mare drag si sper sa treaca toate astea rele.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
buna seara,
am venit din calatoriile cu peripetii din moldova. dupa multi nervi intamplati pe la socrii, o pizza minunata la iasi a venit si vremea sa venim acasa fix prin codul portocaliu. am avut mare noroc, drumul s-a inchis circulatiei auto la 15 minute dupa ce trecusem noi. oricum, crancen drumul, obositor la maxim, aveam impresia ca mergem prin puf si nu se putea face diferenta intre cer si pamant, totul era exact aceeasi culoare, un fel de alb intunecat.. am ajuns intr-un final pe campul nostru de acasa, unde am ramas inzapeziti de trei ori, am dat la lopata pana mi-au sarit ochii, erau troiene de zapada cat masina noastra de inalte. colac peste pupaza centrala se oprise ca a ramas fara curent si era si frig in casa...acum este ok. problema este ca nici nu mai putem iesi, maine sotz nu se va duce la munca....nu are pe unde si ne-a prins fara provizii: no mancare, no beuturi, no benzina pt generator, no pelleti pt centrala...
am recuperat tot ce ati scris in ultimele zile, nu am pierdut nimic nimicuta.
dar nu mai tin minte decat o treaba: si io am intepaturi la dansa, m-am si trezit de dureri in cateva nopti. tot asa...de scurta durata si f dureroase. nu stiu de la ce sunt, dar pana pe 26 cand ma duc la doctor o sa le ignor. am altele pe cap...altceva... am uitat ce aveam de zis...ca atat imi rasuna in cap:'intepaturi la putza, intepaturi la puta'...ca de cand a fost discutia voastra a trecut un car de ani. dar am vrut si io sa ma bag in clubul monicai.
si mai stiu ca a luat mary 10 la examen: felicitari
si un
pentru cristina si fata proaspat semiimbaiata, bine ca nu ai scufundata fata in apa rece...ce uameni..auzi...e sfant, deci nu se imbolnaveste
am facut o poveste luuuunga si neinteresanta
va pup noapte buna!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
liliac1 spune:
Voiam sa mai zic ceva fetelor care spun ca au incercat cu lapte praf dar nu le-a mers faza. Va pove patania mea. Am luat o cutie, eram f mandra si sigura pe mine, intr-o oarecare stare de relaxare ca...este acolo. Am fost plecati de Craciun la nasi si am lasat baiatul la maica-mea cu laptele de rigoare. Abia deschisese cutia si...a lins 120 ml. Pana la botezul lui n-a mai fost cazul..dar eu aveam o stare de confort psihica. Ei, la botez cu toata agitatia am lasat din nou laptele praf la indemana ca deh, eu trebuia sa am grija de musafiri. Baiatul meu e refuzat categoric sa mai ia vreo gura. Ii bagam pe mijloc si scotea pe laterale. Apoi...am citit cu atentie pe cutie ca trebuie consumat in max 3 sapt de cand a fost deschisa cutia. Atunci avea vreo 4 sapt jumate. Se pare ca bebe l-a respins in cunostinta de cauza. A sfarsit cutia respectiva intr-o minunata cioco de casa a la croco
!
V-am povestit ca poate vreodata va loviti de o situatie de genul asta si sa stiti care-i cauza.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri