Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*
Raspunsuri - Pagina 17
moni_iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
vezi poate trebuie instalat soft de la aparatul foto, nu toate sunt detectate si vazute de catre computer in mod automat. daca e digital sunt aproape sigura ca l-ai luat cu un CD de instalare. Succes. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
P-ala m-a ajutat "dovleacul" sa-l instalez inainte, dar se pare ca e de la altceva. Si tu crezi ca m-ar ajuta un cititor de carduri(oricum aparatul n-are memorie interna asa ca nu exista riscul sa pierd ceva)?
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
Fragutza spune:
Liliacule, cum a iesit ciocolata cu lapte praf? Ca si fata are o cutie..si mai am niste lapte congelat pe care m-am gandit eu in capul meu sa-l pun la un cozonac pe care sa-l dau la prieteni![]()
![]()
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 moni_iulia vezi ca poate ti-ai dezactivat USB-ul. Nu stiu ce sist de operare folosesti..dar cauta in Control Panel->System->Device Manager daca ai USB controllers. |
Cred ca asta e varianta corecta. E cu semnul intrebarii galben de bine sau de rau si cum il repar?
Iulia
Poze
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Fragutza Liliacule, cum a iesit ciocolata cu lapte praf? Ca si fata are o cutie..si mai am niste lapte congelat pe care m-am gandit eu in capul meu sa-l pun la un cozonac pe care sa-l dau la prieteni |
A iesit f buna. Mi-au halit ai mei jumate de tava seara...asa caramel, dar cealalta jumatate care a reusit sa stea pana dimi la frigider chiar s-a taiat cubulete. Eu am facut doar jumate de portie ca m-am adaptat ca cele 400 gr de lapte praf ce le avea cutia cu pricina.
Hehe, buna ideea cu cozonacu'!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui Fragutza Liliacule, cum a iesit ciocolata cu lapte praf? Ca si fata are o cutie..si mai am niste lapte congelat pe care m-am gandit eu in capul meu sa-l pun la un cozonac pe care sa-l dau la prieteni |

Si am mai ras azi(sau ieri?!) de patania Lilianei cu covrigul Andrei. Ai un talent la descrieri d-astea!

Si-l mai pup si pe fortosul Andrei,distrugatorul de carusel
.Iulia
Poze
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Cred ca asta e varianta corecta. E cu semnul intrebarii galben de bine sau de rau si cum il repar? Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
Pai cand e cu semnul intrebarii de-ala galben in general e un conflict pe undeva...deci e de rau.
Vezi daca poti restaura ceva asa: Click dreapta pe nenorocirea cu ?galben si dezinstalezi (Uninstall), apoi in meniul de sus Action->Scan for hardware changes si poate se vor restaura corect. Daca nu...se poate face manual.
Daca nu reusesti pana maine...da-mi un PM sau discutam pe YM (sa-mi dai id-ul) ca s-ar putea sa ma duc la culcare intre timp si nu vreau sa las senzatia ca dau bir cu fugitii. Spor!
Liliana,
D'ale Andrei
Vremuri
moni_iulia spune:
Si Iulikai vreau sa-i spun ca am ajuns si noi cu caputul in partea cealalta a patutului dimineata.
Cred ca asta a fost printre primele realizari ale dovleceilor si mi se parea ca v-a trece o vesnicie pana sa-l vad si pe Tudor facand asta.
De intors nu s-a mai intors pe burtica de joi,dar stau cu ochii pe el ca pe butelie.![]()
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
moni_iulia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
Pai cand e cu semnul intrebarii de-ala galben in general e un conflict pe undeva...deci e de rau. Vezi daca poti restaura ceva asa: Click dreapta pe nenorocirea cu ?galben si dezinstalezi (Uninstall), apoi in meniul de sus Action->Scan for hardware changes si poate se vor restaura corect. Daca nu...se poate face manual. Daca nu reusesti pana maine...da-mi un PM sau discutam pe YM (sa-mi dai id-ul) ca s-ar putea sa ma duc la culcare intre timp si nu vreau sa las senzatia ca dau bir cu fugitii. Spor! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
TE IUBESC
!

Iulia
Poze
moni_iulia spune:
PS mergeeeee
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia PS mergeeeee Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
Ei, de-acum nu mai ai motive sa nu ne arati pozici
!Liliana,
D'ale Andrei
Vremuri

. Am cumparat aparat foto(canon A1100 IS) puiului si tocmai am descoperit ca nu mi-l vede calculatorul(nu-mi vede nici stick-ul cumparat acum vreo 2 luni). Aveti vreo solutie ca eu abia asteptam sa vad pozele si simt ca o iau razna.Aparatul vechi(fuji) il vede.