Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*
Raspunsuri - Pagina 15
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_iulia Buna seara! Am vazut ca sunteti pricepute in ale pc-ului. Eu sunt pachet de nervi . Am cumparat aparat foto(canon A1100 IS) puiului si tocmai am descoperit ca nu mi-l vede calculatorul(nu-mi vede nici stick-ul cumparat acum vreo 2 luni). Aveti vreo solutie ca eu abia asteptam sa vad pozele si simt ca o iau razna.Aparatul vechi(fuji) il vede.![]() ![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
Daca e cu card, cumpara-ti un cititor de carduri si le descarci asa. Mergi cu aparatul si vezi ce se potriveste.

Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
moni_iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Daca e cu card, cumpara-ti un cititor de carduri si le descarci asa. Mergi cu aparatul si vezi ce se potriveste. ![]() Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Si crezi ca merge? N-o fi ceva de la pc?
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
cristina_ana spune:
Salutare!
Am avut si noi botezul azi!
Nu stiam cum sa fac sa treaca ziua mai repede, am avut numai necazuri. Cand am ajuns la biserica am avut un soc, era un friiiig inauntru!!!!!!!!!! Nu le mergea instalatia de incalzire! Eu am avut o mica criza de nervi si am zis ca eu nu mai botez copilul, ca nici nu ma gandesc sa dezbrac fetita in frigul acela si s-o mai bag si in apa. Fetelor, nu va puteti imagina ce frig era in biserica, mi-au degerat picioarele cat am stat inauntru. Soacra-mea facea pe desteapta, sustinea ca sa stau linistita, ca nu pateste fata nimic de la botez, ca e sfant, ca in nu stiu ce tari se baga copiii in apa inghetata si nu patesc nimic, si alte asemenea porcarii. I-am zis sa se dezbrace ea in pielea goala pe frigul acela si sa se bage in cazanul cu apa daca e asa de sigura ca nu pateste nimic. Nici nu am mai vorbit cu ea toata dupa amiaza, asa de tare m-a enervat. Asa ca m-am dus la preot si i-am zis ca eu nu bag fata in apa si daca nu accepta sa o boteze doar cu stropit pe cap, eu nu o mai botez. Pana la urma am avut noroc ca era preotul baiat de gasca si a acceptat asa. Deci toata slujba Emma a stat imbracata in geaca cosmonaut si cu caciula pe cap (pacat de rochita ei frumoasa, ca nu am avut ocazia sa-i fac prea multe poze cu ea). Si doar i-a turnat putina apa pe cap, fara sa o dezbrace in totalitate. Dar tot a trebuit sa-i schimbe nasa hainutele, deci pentru un minut tot am dezbracat-o. Vai, ce mila imi era de ea, nu stiam eu cu nasa cum sa o imbracam mai repede. Deci horror!
Eu m-am simtit si ma simt foarte rau cu steriletul acela. In continuare imi curge destul de mult sange si am dureri destul de naspa din cand in cand. Maine sigur o sun pe doctorita, ca deja sunt ingrijorata tare, imi trec prin cap tot felul de scenarii horror. Imi este frica sa nu mi se fi infectat ceva pe acolo. Eu am tot zis ca o sa imi treaca, dar vad ca e din ce in ce mai nasol. Imi este groaza ca pe vremea asta nici nu pot conduce pana la medic, plus ca maine probabil ca o sa fiu cu ambii copii acasa in cazul in care cresa o sa fie inchisa. Nici nu stiu ce sa fac!
Poze am foarte putine. L-am pus pe tata sa ne pozeze si nu stiu cum, dar a nu s-a declansat blitzul, asa ca au iesit intunecate.
Va pup fetelor, acum sunt prea suparata ca sa mai scriu ceva. Sper sa am maine o zi mai buna, desi nu stiu cum!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
diamar78 spune:
Sara buna!
Eu sunt in recuperari si inca nu am aflat cine e fragutza desi am o banuiala.
Lali, ce ochi aveti amandoi. Cand s-au deschis pozele am crezut ca sunt facuti la calculator. Bine ai venit la noi.
Monikus, m-am tot gandit eu la treaba cu fimoza. Oare de la fimoza sa planga el asa. L-ai vazut vreodata cum urineaza, daca urineaza in jet? Si al meu are fimoza dar nu plange din cauza asta.
Liliana, am vazut si eu pozele de la botez. Puiul seamana leit cu tine si ce par frumos au.
Raluk, la ce biserica ati facut nunta? E catedrala din Baia Mare? Mi s-a parut mai aparte. Alex cum mai este?
Mary, ce bine seamana puii intre ei.
Azi noapte m-am intalnit cu Cristina Ana in visele mele.
Elenuta, si zici ca nu au vrut raii sa o urce pe Ana in elicopter pe motiv ca e prea grasa?
Eu iar am o perioada mai gri ca ma supara cel mare cu prostiile pe care le face si pe care le scoate din gura. Nu am reusit sa-l fac sa renunte sa foloseasca cuvinte ca prostule, uratule, kk atuncni cand nu i se face pe plac. Efectiv sunt depasita, nu mai stiu ce sa-i fac se se mai potoleasca. Astazi am fost la biserica si i-am stins lumanarea ca sa nu arda pe cineva si striga pe acolo ca-si aprinde lumanarea si ne da foc, asta in timp ce preotul spunea rugaciunea de sfarsit. Mateias e mai bine, tuseste mai rar si o sa mergem la control maine sau marti. Dr spunea sa-i dau antibiotic 10 zile dar mi se pare asa de mult.
Cam atat pe seara asta. Ne mai auzim maine. Somn usor.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
cristina_ana spune:
Aoleu, Diamar, m-ai visat? Banuiesc ca era de rau, la ce zi oribila am avut!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
diamar78 spune:
Ce rau imi pare Cristina ca un moment care ar fi trebuit sa fie frumos s-a transformat in ceva care te-a suparat. Cu sangerarile nu trebuie sa te lasi ca nu cred ca e normal.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fragutza spune:
Hepilica, felicitari! Ma bucur ca ti-ai ascultat instinctul! Cred ca tot ce citim, aflam de la medici, de la prieteni despre diversificare trebuie adaptat la copil.
Probabil cat de curand voi incepe si eu. Tot mai des se trezeste noaptea si nu pentru cateva guritze ci e supt in toata regula. Si pe zi a supt tot des.
Oare e posibil sa fie puseu de crestere la 5 luni?!?
Cristina, felicitari pentru micuta crestina! Si tie un
sa nu mai fii tristuta!
Ma duc sa vad pozele cu baietii Melaniei!
MangaGirl spune:
Lali superbi ochii lui Paul. sa va traiasca.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
moni_iulia spune:
monikus, am avut si eu problema asta(daca e vorba de cantitate si nu de calitate) dar, a trecut dupa o zi-doua pt ca am reusit sa cresc productia de lapte cu galactogil si mancare
. Nu stiu la voi cum e, dar eu cand mananc ceva la care am poftit(si slava Domnului ca poftesc la tot
) tasneste lapticul.Plus ca daca cererea creste pana la urma creste si productia,dar trebuie ceva timp de sincronizare.Daca nu merge, eu as incerca diversificarea incepand cu supita,piure...
Imi imaginez ce stare ai.Eu nu aveam lapte in casa(nici acum n-am)si plangeam cand vedeam ca inca mai cauta, ca nu s-a saturat si n-are ce gasi,dar crescand productia am rezolvat problema pe termen lung(pana la 6 luni
). Si am mai observat ca era disperat dupa
mai mult seara dupa baita si am dedus eu ca-i e sete ca eu fac vreo 26 de grade la baita si acum ii mai curg si balutele, mai avem si problema cu constipatia(avem cateva zile bune de cand nu ne-am mai confruntat cu ea) asa ca am inceput si noi diversificarea cu ceva:cu apa.Si puiul meu nu mai e disperat dupa "biberoane" si adoarme mult mai repede.Ii si place ca i-o dau cu lingurita(rareori il pacalesc sa ia biberomul) si chiar o bea cu placere.
Sigur o sa iei cea mai buna decizie pt puiul tau
.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze