Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mi-am amintit. aiducule am ajuns la pozele cu ciresele cu Emma. draga mea, esti de admirat, dupa cum spuena si Luci pentru ca uite Erikutu creste, tu intri pe aic, ne inveselesti si ai putere sa mergi mai departe. unde mai pui ca mai vrei un bb. nu-mi ramane decat sa ma bucur si sa .

hepilica am vazut si io buflica Maia cea frumoasa si cu muuult par. al meu parca e mohican, nu are decat creasta. si am vazut-o si pe Maria de Anadomnica. sper sa nu fi facut vreo gafa. imi deschid o mie de pagini de webshots si nu mai stiu care a cui e.

iuliko ce pofta mi-ai facut de mamaliguta cu branza. laura ia cu incredere ca nici gluten nu are.

cristina mai zi-mi o data rezultatele la analize. ar fi fost bine sa-ti fi facut T3 si T4 ca alea sunt mai importante si se coreleaza mai bine cu THS. eu de obicie dk imi da sa fac atunci neaparat e TSH si T4. dar zi-mi ce ti-a iesit ca sa vada si ochiu' meu.

oare ce mai era?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Liliana ,

Eu am pofte cu pufuletii.M-am dus in parc,am mancat o punga imensa ,fericire mare .
Nu-ti zic ce am patit cu dl....asa ca momentan mai stau pe aici

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

pai da draga mea, dar pufuletii au lapte praf, sare si altele. tu pui mamaliguta sanatoasa facuta cu manuta ta pe acelasi taler cu pufuletii din comert. ca daca erau de casa mai ziceam.

Mergi la inceput

ma scuzati ca ma bag si io cu un subiect incheiat...in capitolul 53 tocmai am citit un post de la dana pentru liliana in care ii multumea pentru o carte si ii spunea cum a colorat ea Anei o figura pe o foaie A4. despre ce carte era vorba? ne invata cum sa-i stimulam pe bebei?

si inca una...eu cred ca fiu-meu are fontanela mica. adik ii cam intra un buric de deget de-al latul, ca sa zic asa, adik Est-Vest. oare e ok? cat ar trebui sa fie la 4 luni? oare nu se inchide prea rpd?

ralucap pe unde esti?

andre con piacere. sper ca ti-am fost de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

salutare,

n-am citit inca nimic dar am pus un link cu 2 video-uri pe mailul comun in care puteti vedea cum il pun pe Josh in babynest.L-as fi pus aici dar vaz ca s-au inmultit domnii Z si n-am chef sa-mi vada tot poporul suncile,va rog,faceti-va ca nu le vedeti

ma bag la recuperat

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

diana aucm am citit postul tau cu biserica ortodoxa. ca idee e super. imi place ca vin acolo de toate neamurile. si zici ca trecutul jucariei dintr-o mana in alta e lucrur mare. aidan a facut asta repetat la sf lui ianuarie. ce ma bucur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02
Liliac uite poza cu baia:
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/2010?authkey=Gv1sRgCOCcz_zej7WYTw#5432967825495228274

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Ce material ziceai ca ati folosit?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Maria,

Wow...pot sa mananc?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

In primul rand, Monica, trebuie sa iti zic ca esti tare draguta cu mine si cu gandurile acelea ale mele aruncate la intamplare, pentru posteritate, pe blog.
Foarte frumos ai spus despre ceea ce ai citit si ma bucur din suflet ca am putut sa iti fac o seara placuta. Cand am citit postul de la tine l-am citit de mai multe ori, ai scris asa de frumos despre blog si cum te-a inspirat, incat am citit mesajul pana l-am memorat aproape. Asa sunt eu, imi place sa imi intiparesc bine in memorie lucrurile frumoase spuse.
Imi esti tare draga, sarut mana de aprecieri.

Am vazut pozele ce le-ai pus zilele trecute, foarte frumoase. Ce bine ii sta lui Dragos in pijamaua aceea, parca este o papusa.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Nela esti de coma cu cititul de mai multe ori ce m-ai impresionat cu sinceritatea ta
Sa ma vezi si pe mine,la fel fac si dupa ce termin ranjesc fericita

Pe blog sa stii ca ai multi cititori,din toaate colturile lumii

Mergi la inceput

Citat:

Mai, apropo de asta, daca ma urmareste careva din umbra, mie sa-mi ziceti! Sa nu va sfiiti! Intrebati-ma ca va zic eu ce vreti sa stiti, sa nu va pierdeti timpul cu forumuri din astea insipide, cu copii mici... Va mai servesc si cate o picanterie din caminul meu, nicio problema! Anonim, anonim, dar sa stie toata lumea!!!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Mai, apropo de asta, daca ma urmareste careva din umbra, mie sa-mi ziceti! Sa nu va sfiiti! Intrebati-ma ca va zic eu ce vreti sa stiti, sa nu va pierdeti timpul cu forumuri din astea insipide, cu copii mici... Va mai servesc si cate o picanterie din caminul meu, nicio problema! Anonim, anonim, dar sa stie toata lumea!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput