Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Maria ce mult a crescut Aidan .Imi plac pozele cu voi zambareti .
Ca sa nu mai vorbim de decolteul lui mami ,trebuia sa le pui si tu aici sa vada si domnii ceva frumos

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

liliacule hai ma,la noi nu e frigul din ro,eu il tin numai cu pantalonasi in casa(sau cu bulanele goale cateodata),cu/fara sosetute...cum stau eu,asa-l imbrac si pe el.afara nu-i dau decat ciorapei si la fel,pantalonul ca in casa,dar ii acopar piciorutele cu o paturica din aceea moale de bebei.de ghete si altele nici nu se pune problema...ca nu scade mai mult de 0 niciodata.in general avem cam 5-10 grade iarna.asa ca noi nu purtam nici din aia pe umar,nici dresuri,doar chestii care se inchid/desfac usor,cu muuulte capse peste tot.si asta cu presatul pe cuc s-ar putea sa fie adevarata,dar ma gandesc ca daca-i dai cu o marime mai mare de ex poate ii stau mai lejer si nu-l mai deranjeaza.
nu stiu ce as fi facut daca eram in tara si erau minus nspe grade afara,poate merge ca alternativa o pijamaluta cu talpita si peste un pantalonas si apoi botosei din aia imblaniti de care mi-a trimis mama
felicitari pt botez ! cum a fost apa?

sarbatoritilor de azi !
Aidan,Nicholas,Isa,Alex si Razvan sa cresteti mari si sanatosi!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Monique,super pozele de la nunta,arati BETON!! Si eu am remarcat picioarele si sandalele alea sunt dementiale,te prinde foarte bine modelul.Tare mult mi-a placut si rochita si tunsoarea,super super !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Anadomnica am vazut si eu poze de printesa Maria. E o scumpa. eu cred ca e normal ca la un moment dat sa isi rareasca mesele de noapte. Maria mea primeste intradevar lapte praf, dar ea papa pe la 22 si urmatoarea masa e intre 6 si 7.

Dana ma bucur ca iti place si tie cartea.

Raluk insanatosire grabnica la pui si la multi ani pe maine la sot.!

Madalina

Mary felicitari pentru examenul luat cu nota asa buna. Asa deja poti sa iei bursa.

Anadomnica ai PM

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai dovlecime despre ce carte vorbiti voi??? ca tot caut in urma si nu gasesc. e aia cu totul se intampla pana la 6 ani de pe mail? ziceti-mi si mieeeeeee

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

www.videoklipp.se/videos/Musik/You_re_The_one_that_I_want_from_Grease" target="_blank">Dedicatie pt voi..

Eu fac paine si ciorbita pe aceste ritmuri si nu am putut så nu va trimit si voua..

uhuuuuu huuu

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Saluatare, dragelor. Trebuie sa va povestesc (ca tot aveam complexul ca nu pot comenta discutiile voastre, ca noi suntem mai "in urma" si ca voi imi dati informatii si eu nu va dau nimic). Fiica-mea a inceput si ea diversificarea azi, odata cu pruncii vostri. Ma plimbam tacticoasa cu ea in wrap, mandra nevoie mare ca am prins ideea cu wrapul si mancam o placinta cu branza, pentru ca nu mancasem nimic pana dupa masa si lesinam. Ei, la un moment dat mi-a picat o bucatica de branza pe haine si haplea de fiica-mea tzop, a mancat-o. Pana m-am dezmeticit, ea se uita cu niste ochi rugatori si mari la mine si plescaia din buze ... asa ca macar pe un plan suntem "in aceeasi perioada". Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Andre,vad ca n-ai apucat sa pui poze incaM-am uitat la celelalte si Maria ti-a zis bine ce ti-a zis,n-are sens sa mai intervin si eu.Atat as avea de adaugat ca nu e cazul nici s-o strangi prea tare,vezi doar sa stea bine fara sa se clatine si sa poti sa o pui pe frunte.Pozitia in X in care buzunarul e afara,deci vine peste X-ul ala e cea mai confortabila si nu risti sa-ti atarne si sa trebuiasca sa tot ajustezi.Inca ceva,daca inca nu-si tine capsorul bine neaparat sa-i tragi una de bretele peste sau banda lata care vine peste X.
Pozitia catre exterior din cate stiu eu e recomandata dupa 4 luni si cu asezatul picioarelor eu mai studiez problema,ca nu prea-mi place cum vad in unele video-uri d einstructiuni ca stau cam ca intr-o parasuta.E cam aceeasi chestie ca si cu Babybjorn-ul,d ecare zicea Adi si n-as vrea sa-i stric bijuteriile lu' asta micu'
Iti las niste linkuri de pe youtube si vezi ca pe mailul comun am pus 2 si cu mine,dar eu nu am wrap din ala mare,insa pastreaza in linii mari pozitia aia pocket front carry.

http://www.youtube.com/watch?v=chX0kF6jpDk

http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q&feature=related
(asta am incercat-o si eu de cateva ori dar cum lui Josh nu i-a placut deloc la orizontala m-am lasat pagubasa)

si cu fata catre exterior:
http://www.youtube.com/watch?v=ppXSD_VvAKM&feature=related

te pup si s-ajungeti cu bine in Italia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Saluatare, dragelor. Trebuie sa va povestesc (ca tot aveam complexul ca nu pot comenta discutiile voastre, ca noi suntem mai "in urma" si ca voi imi dati informatii si eu nu va dau nimic). Fiica-mea a inceput si ea diversificarea azi, odata cu pruncii vostri. Ma plimbam tacticoasa cu ea in wrap, mandra nevoie mare ca am prins ideea cu wrapul si mancam o placinta cu branza, pentru ca nu mancasem nimic pana dupa masa si lesinam. Ei, la un moment dat mi-a picat o bucatica de branza pe haine si haplea de fiica-mea tzop, a mancat-o. Pana m-am dezmeticit, ea se uita cu niste ochi rugatori si mari la mine si plescaia din buze ... asa ca macar pe un plan suntem "in aceeasi perioada".

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

e tare micuta,la cate retete ai dat pe aici prin sarcina cred ca i-ai facut pofta si ei si cam greu cu abtinutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Am ajuns la zi si am intrat pe mail-ul comun si am vaut pozici cu scumpete de David, Aidan si Loris. Toti sunt foarte frumosi si se vede cat de tare au crescut.

Si l-am mai vazut pe Alex ce scump rade. Cred ca Maria mea s-a indragostit ca asa de frumos a inceput sa rada cu gura pana la urechi cand la auzit.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput