Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

moni_iulia,felicitari pt inimioara lui Tudorita,nu stiu daca ti-am mai zis si pt placintica de azi

andra,bafta cu pregatirile pt botez,sa nu ne uiti cu pozele !

ioanna,noi nu umblam deloc la putza,mi-e si frica sa-l ating,cand mai trebuie sa-l curat sub,mi se pare asa de aiurea.cred ca am ajuns si io ca japonezele,nici nu se uita la fundul bebelului ca le e rusine cica

gata,ma bag la nani ca nu mai retin nimic,iar m-a lasat unicul neuron in pana.noi am fost la plimbare toata ziua,a dormit in ergo iar.la plecare avea chef de joaca asa ca juma de ora ne-am dragalit in masina,in parcare

mai sta cineva in fundulet? ca noi deja stam nesprijiniti mai mult de un minut-doua.in picioare vrea toata ziua daca s-ar putea,de topait in jumperoo mi-e si frica sa-l mai las,la cum a inceput sa sara,se zguduie casa.

va pup,noapte buna

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Nu pot sta acum cu voi, ca am ceva treaba. Revin mai tarziu!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Cand revii imi zici si mie daca e bun asta
Si referitor la cat investim in jucarii: eu am dat 10lei pe asta in auchan care luat din alta parte(firma cu renume) costa de n ori mai mult,stiti si voi.Cred ca e important si sa estimam raportul beneficiu-cost ca nu merita sa dai 80lei pe o prostie care zice 1 si 2 sau 120lei pe un catel din plus pe care bb nu-l poate smotoci ca-i cade parul ca unuia adevarat.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va intrebasem acum cateva zile (ca mi-a amintit kawa acuma) cat tineti voi copilul in fundeci ziua. noi stam la 45 de grade destul de mult. si mai ziceam ca baitul meu ar dormi numai pe burta. e ok?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Moni_Iulia este tencuiala de soclu, adica ce se pune pe exteriorul caselor in partea de jos. Arata asa ca niste pietricele mici intr-o masa de lipici si se aplica ca o tencuiala.

Mihaela ne-am uitat si noi la filmulet (adica eu cu Andreea), am ignorat sa sti, ca l-am urmarit numai pe Josh . Ce rabdare are el sa il ifasori in carpele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Ioanna si pe Andreea o tin cam la 45 g in balansoar si ea tot numai pe burta doarme, si nici macar nu stie sa se intoarca, asa ca poti sa stai linisita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Nela M multumesc, uite
Si acum cu intarziere: te rog te rog te rog te rog.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

va intrebasem acum cateva zile (ca mi-a amintit kawa acuma) cat tineti voi copilul in fundeci ziua. noi stam la 45 de grade destul de mult. si mai ziceam ca baitul meu ar dormi numai pe burta. e ok?

Pataniile noastre

..si mai intrebai de carte
da, e vorba de "totul se intampla inainte de 6 ani";
mie pediatra mi-a zis ca 10 min/zi o pot tine fara pb dar nu fortata ci numai daca da semne ca vrea;
iar despre somnul pe burtica, iarasi numai de bine, e cea mai odihnitoare pozitie pt bebei.

ce mai faci? eu am o durere infioratoare de cap...

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Ioanna si pe Andreea o tin cam la 45 g in balansoar si ea tot numai pe burta doarme, si nici macar nu stie sa se intoarca, asa ca poti sa stai linisita.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

m-am linistit! o iau si eu pe aratura sa nu pateasca ceva la coloana! multumesc

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Kawa Saru mana, dar sa stii ca am pus poze, la "Chiara creste". Chiar mi-a iesit ok pozitia x, e drept ca asta mica nu prea cred ca avea aer. La pozitia cu fatza catre exterior o sa va bat la cap peste 2 lunite. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Pataniile noastre

..si mai intrebai de carte
da, e vorba de "totul se intampla inainte de 6 ani";
mie pediatra mi-a zis ca 10 min/zi o pot tine fara pb dar nu fortata ci numai daca da semne ca vrea;
iar despre somnul pe burtica, iarasi numai de bine, e cea mai odihnitoare pozitie pt bebei.

ce mai faci? eu am o durere infioratoare de cap...

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

chiar ma gandeam la tine azi ca te-am vazut cam rar zilele astea. nasol ca te doare capul, nu stiu ce sa-ti zic. un masaj la tample, un ceai de tei, o baie relaxanta poate te ajuta! ce mai face printesa? uite un de la mine si o de la Carol

Pataniile noastre

Mergi la inceput