Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*
Raspunsuri - Pagina 13
kawaichan spune:
moni_iulia,felicitari pt inimioara lui Tudorita,nu stiu daca ti-am mai zis
si pt placintica de azi![]()
andra,bafta cu pregatirile pt botez,sa nu ne uiti cu pozele !
ioanna,noi nu umblam deloc la putza,mi-e si frica sa-l ating,cand mai trebuie sa-l curat sub,mi se pare asa de aiurea.cred ca am ajuns si io ca japonezele,nici nu se uita la fundul bebelului ca le e rusine cica
gata,ma bag la nani ca nu mai retin nimic,iar m-a lasat unicul neuron in pana.noi am fost la plimbare toata ziua,a dormit in ergo iar.la plecare avea chef de joaca asa ca juma de ora ne-am dragalit in masina,in parcare
mai sta cineva in fundulet? ca noi deja stam nesprijiniti mai mult de un minut-doua.in picioare vrea toata ziua daca s-ar putea,de topait in jumperoo mi-e si frica sa-l mai las,la cum a inceput sa sara,se zguduie casa.
va pup,noapte buna
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Nu pot sta acum cu voi, ca am ceva treaba. Revin mai tarziu! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Cand revii imi zici si mie daca e bun asta
Si referitor la cat investim in jucarii: eu am dat 10lei pe asta in auchan care luat din alta parte(firma cu renume) costa de n ori mai mult,stiti si voi.Cred ca e important si sa estimam raportul beneficiu-cost ca nu merita sa dai 80lei pe o prostie care zice 1 si 2 sau 120lei pe un catel din plus pe care bb nu-l poate smotoci ca-i cade parul ca unuia adevarat.

Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
Ioanna81 spune:
va intrebasem acum cateva zile (ca mi-a amintit kawa acuma) cat tineti voi copilul in fundeci ziua. noi stam la 45 de grade destul de mult. si mai ziceam ca baitul meu ar dormi numai pe burta. e ok?
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
monique02 spune:
Moni_Iulia este tencuiala de soclu, adica ce se pune pe exteriorul caselor in partea de jos. Arata asa ca niste pietricele mici intr-o masa de lipici si se aplica ca o tencuiala.
Mihaela ne-am uitat si noi la filmulet (adica eu cu Andreea), am ignorat sa sti, ca l-am urmarit numai pe Josh
. Ce rabdare are el sa il ifasori in carpele alea.
monique02 spune:
Ioanna si pe Andreea o tin cam la 45 g in balansoar si ea tot numai pe burta doarme, si nici macar nu stie sa se intoarca, asa ca poti sa stai linisita. 
angelli spune:
Nela M multumesc, uite 

Si acum cu intarziere: te rog te rog te rog te rog.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 va intrebasem acum cateva zile (ca mi-a amintit kawa acuma) cat tineti voi copilul in fundeci ziua. noi stam la 45 de grade destul de mult. si mai ziceam ca baitul meu ar dormi numai pe burta. e ok? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre ![]() |
..si mai intrebai de carte
da, e vorba de "totul se intampla inainte de 6 ani";
mie pediatra mi-a zis ca 10 min/zi o pot tine fara pb dar nu fortata ci numai daca da semne ca vrea;
iar despre somnul pe burtica, iarasi numai de bine, e cea mai odihnitoare pozitie pt bebei.
ce mai faci? eu am o durere infioratoare de cap...
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui monique02 Ioanna si pe Andreea o tin cam la 45 g in balansoar si ea tot numai pe burta doarme, si nici macar nu stie sa se intoarca, asa ca poti sa stai linisita. ![]() Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
m-am linistit! o iau si eu pe aratura sa nu pateasca ceva la coloana!
multumesc 
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
Andrecluj spune:
Kawa Saru mana, dar sa stii ca am pus poze, la "Chiara creste". Chiar mi-a iesit ok pozitia x, e drept ca asta mica nu prea cred ca avea aer. La pozitia cu fatza catre exterior o sa va bat la cap peste 2 lunite.
Chiara Ada, vita mia Chiara creste
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
..si mai intrebai de carte da, e vorba de "totul se intampla inainte de 6 ani"; mie pediatra mi-a zis ca 10 min/zi o pot tine fara pb dar nu fortata ci numai daca da semne ca vrea; iar despre somnul pe burtica, iarasi numai de bine, e cea mai odihnitoare pozitie pt bebei. ce mai faci? eu am o durere infioratoare de cap... Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
chiar ma gandeam la tine azi ca te-am vazut cam rar zilele astea. nasol ca te doare capul, nu stiu ce sa-ti zic. un masaj la tample, un ceai de tei, o baie relaxanta poate te ajuta!
ce mai face printesa? uite un
de la mine si o
de la Carol
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre