Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Cristina_ana merci ,o sa fac si analizele,ce sa fac!!!
Iuliana vreau si eu....dar daca mananc mamaliga s-a terminat cu burtica fiului meu

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mm de ce?Nu stiam asta..Si eu pe vremea cand il alåptam mancam f des ..Si nu am vazut reactii prea nasoale in afara de cele care le avea oricum paa la 3 luni..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

El are predispozitie pentru scaun moale si iti dai seama ca trebuie sa mananc cu atentie orice...iar mamaliga,n-am incercat dar nici n-am curaj!
Lasa ca am timp la anul

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Neata!

noi de 3 zile luam calciu gluconic. mare scarbosenie...., dar trebe.

Neata !
Si noi am luat, in final ajunsese sa-i placa
Am vazut-o si eu pe scumpitza Maia, bombonel de copil ..ce dulci sunt cand sunt mici, doamneee!
Tari rau pozele cu panoul, foarte faine !

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

iuliko lasa mai, ca ne diversificam noi si-atunci sa vezi intrecere la furat carnurile de pe gratarele!
Si daca uitati ceva...va bat la cap si nu scapati asa usor. Eu acum stau si astept sa vad reactii de la bebei, cantaresc cu o fi mai bine...si parca vad ca n-o sa se potriveasca mai nimic din ceea ce am studiat pana acum. Si eu am bebeloi grasunel asa ca parca nu m-as incumeta la cereale. Ieri am fost asa de mandra ca am intrat in farmacie si am vazut cereale cu orez si cu roscove dar si fara roscove. Alea se uitau siderate la mine cand le-am spus: "Nu multumesc, bebelul meu are abia 3 luni! Mai avem pana la cereale. Deocamdata doar faceam introspectie pe piata"

suede papa, mama, cu incredere mamaliguta ca n-are ce sa-ti faca rau. Adica eu stiu ca nu baloneaza, nu constipa, nu da colici. Acum ce sa zic..tu stii mai bine ce si cum ii prieste lui Mihnea, dar eu nu cred sa aiba ceva mamaliguta. Fulgi de porumb ai papat pana acum?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mangulica Liliacule stii ca ne gandim des la voi, da? Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Multumesc pentru aprecieri , sunteti mortale, nu ma asteptam sa am asa multe comentarii legate de picioare, cea mai tare a fost Manga. Eu si acum ma mir cum a fost Titus de acord cu rochia, de fapt cand ne-a propus scenograful rochiile (desenate de el) sotul meu a ales modelul, mai ales ca i-a placut ideea ca in loc de voal claisc avea o gluga de voal. Apoi la sfarsit a spus ca parca nu se astepta sa fie asa de scurta in fata. Nu se vede prea bine dar are cusuti pe ici colo si niste trandafirasi mici din acelasi material.

Liliac uite poza cu baia:
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/2010?authkey=Gv1sRgCOCcz_zej7WYTw#5432967825495228274

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Hepi Maia este o superba, imi place ca a mostenit parul de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mely ma tot tin sa-ti spun ca m-am distrat tare cu perla baietanului tau. ca de altfel si cu cea al lui Biaz.

si am uitat ce am vrut sa spun. asta apropo de ce se discuta. uit de la mana pana la gura si inapoi.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Liliana ,

Eu am pofte cu pufuletii.M-am dus in parc,am mancat o punga imensa ,fericire mare .
Nu-ti zic ce am patit cu dl....asa ca momentan mai stau pe aici

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna fetelor dragi!In primul rand VA MULTUMESC PT URARILE DE LA MULTI ANISI DORESC SI EU LA RANDUL MEU LA MULTI ANI CELOR NASCUTI IN DATA DE 3

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput