Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*
Raspunsuri - Pagina 9
NelaM spune:
Mely, bine ca ati rezolvat cu masina. Si fara costuri, si fara nimic. Bravo pentru examen si pentru sesiune, super! 
Ma uit la pozele Mariei, dar asa de greu merge picassa, imi vine sa ma iau si sa ma tot duc! 
Imediat ma duc si la somnic.
O zi placuta va doresc
Mada, ce mai faceti in weekend tu si sora? Aveti planuri? Ce lucreaza sora ta, daca nu te superi? Si daca e ok sa zici, daca nu, nu ma supar.
Elvetia este una dintre cele mai faine tari dupa parerea mea. Tatal meu a fost acolo acum ceva ani si a fost tare incantat.
Iulika, super, deci i-au placut la Brucelin cerealele. Eu abia astept sa le combin, cand o veni vremea, cu fructe si piureuri.
Luto, cum e cu suculetele? Merge, merge? Abia astept impresii. Vorba Mariei, am emotii.
Elle, ce mai faceti? 

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
suede spune:
Carina
,multumim!Creste puiul mamei....
Techila ma uitam si eu la serialul asta cand eram gravida,acum nu mai reusesc ![]()
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
Iulika29 spune:
Nela da i-au placut cerealele..de fapt el nu prea a refuzat din ce i-am dat pana acum mai nimik
.Si nu l-am fortat niciodata cu nimik..Cum imi intoarce fata sau scoate afarå påpica nu ii mai dau.Se intampla ca intr-o zi så pape mai mult si alta mai putin..Nu e bai ii completez cu laptic si e fericit.Acusi veti trece si voi pe meniuri si meniuri.Pupåm Ana Banana
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Iuliko sa-ti fie de bine mamaliguta cu smantanica. Mi-ai dat o idee de meniu pentru cand apare zmeul-paraleul de la scarbiciu.
Fetele, eu nu ma bag deocamdata la chestii cu diversificarea ca suntem juniori, asa ca sa nu va suparati ca nu intervin. Acum citesc si sper sa bag la bostanica ceva-ceva..dar totodata sper ca n-o sa ma fugariti cand o sa vin cu intrebari de-alea fumate deja si o sa le descriu ca pe cea mai tare descoperire din viata mea.
Si eu am vrut sa ies azi cu flacaul, ca doar mi-am luat carrier, ce naiba, dar e frig rau de tot. Nu pot sa ies cu caruciorul ca aici trotuarele sunt necuratate...ba mai mult, sunt mormane cu gheata si sunt facute partii cat sa se strecoare o persoana.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
anadomnica spune:
liliac- cartea o am in format clasic
... as putea sa o scanez sa o pun pe mailul comun, dar nu promit nimic... ar fi ceva munca sa fac asta. Poate imi da si mie cineva contul si parola de pe yahoo... pleeaaaaaaaaaaase.
iulika
multumim de aprecieri. Am fugit ca iar am de munca la sefa... si o groaza de hainute de calcat... si sotul astazi ajunge tocmai in noapte, deci nu ma pot baza sa calc in liniste decat cat doarme ursulica.
Daaa... si cu faza cu suptul cate 5 min. voiam sa va zic... ca eu ca o mama incepatotoare care este... pana sa trec la tehnica asta minunata si potrivita pt. injinerul din mine... nu-mi dadeam seama
cand s-a golit sanul. Cred ca de asta nici fata nu crestea ca din ape, cum vrea mama... uuuufff. Oricum, nu ma plang: avem 6400g la 4 luni si 12 zile, si suntem pe grafic... insa de cand cu alternarea sanilor se satura si fiica-mea, ca altfel ea obosea cat o tineam eu la un san si-l refuza pe al doilea. Tre s-o sun pe var-mea sa-i multumesc de pont si de tehnica ... pe mine m-a ajutat mult, daca tot erau neuronii in concediu si nu-mi dadeam seama cat si cum cu sanii, cand se golesc si cand nu. Acum cu ceasul, tica taca, tica taca, e mai bine.
Pup... nu mai intru pana diseara
Doamne ajuta!
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
Album poze
Iulika29 spune:
liliac mami daca mai tine minte baba ceva pe atunci
, pe cand vei incepe diversificarea cu domn' parlamentar bininteles ca iti voi raspunde cu drag dar vezi tu ca pe atunci sper så am si timp si så nu tb så fiu cu ochii pe Brucu så nu fure carnea de pe garatar
![]()

Iuliana, Cea mai Fercitå
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
anadomnica ai PM 
Iuliana, Cea mai Fercitå
Bruce, minunea noastrå
kemsy spune:
Ziua buna de la mine!!
Am vazut si eu abia acum pozele luciei: mai ce grasunel ai acolo, ce bulanele are!!
Si noi il ridicam in sus pe Loris, ca poza cu tati in baie, si radeeee!Iar poza cu sapca si ilicelul e super!!Dar e foarte serios davidosu la aparat 
Am vazut si pozele cu Aidan: ce s-a "maturizat" ![]()

Am trimis si eu pe mail link cu poze de Loris la 4 luni. ![]()
Mi-ati facut o pofta cu ciocolata aia 

Si iulika cu smantana si mamaliguta!!Eu cred ca sunt cam infometata de la dieta asta...

Merg sa caut ceva prin frigider!!

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
carinablanca spune:
Luto, cum a mers prima zi de diversificare? Ma bucur sa fiu de ajutor cu informatii de diversificare.
Ce mare ti-a crescut feciorul. Este un scump si mi se pare ca seamana tot mai mult cu tine.
Crisina_ana n-am gasit mov dar mi-ar place si mie. Sa-mi spui daca gasesti. Daca stau sa ma gandesc am vazut ceva in Carrefour ca si eu caut ca am o rochita de primavara roz cu mov.
Andraiulia, of ce rau imi pare de tine cu indemnizatia. Eu zic sa nu te lasi si sa faci ceva.
Mihaela multuim de capitol 
AM terminat si eu de recuperat cap trecut.
Daca am uitat pe cineva iertaciune ca m-am grabit tare sa fug dupa voi.
Carina
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

suede spune:
Cristina_ana merci
,o sa fac si analizele,ce sa fac!!!
Iuliana vreau si eu
....dar daca mananc mamaliga s-a terminat cu burtica fiului meu 
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009