Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *63*
Raspunsuri - Pagina 16
hepilica spune:
salutare!
am pus aici poze cu maia.
moni_dicut - stiu sigur ca sistemul isofix nu se vinde "la pachet" cu scaunul de masina, ci separat. parca iti spusese si monique02 si e destul de scump...uneori chiar mai scump decat scaunul. dar este si cel mai sigur sistem de transport in masina pentru copil - are niste inele metalice care se prind de sasiul masinii (sot a studiat de curand ofertele). si noi am vrut sa luam, dar am renuntat cand am vazut ca se dubla in felul asta pretul scaunului si am luat un sistem identic dar fara isofix. e aceeasi baza dar care se prinde in centura de bancheta. mi se pare si asta super safe.
ai dat comanda pe site-ul ala din it? si vezi ca nu toate masinile sunt compatibile cu sistemul isofix.
nela - ce ma bucur ca anei ii merge bine cu cereale. chiar eram curioasa cum se va desfasura intregul proces al diversificarii la voi. nici maia nu e mancacioasa si e slabuta. probabil tot cu cereale vom incepe si noi. am vazut si pozele tale superbe. sunteti tare frumusei.
ralucap - referitor la decizia ta de "schimbare" - ma tot gandeam...si am ajuns la concluzia ca cel mai misto mesaj citit pe DC a fost cel postat de raluk domnului zero
. propun sa il trecem pe prima pagina si sa il intitulam ceva de genu' "PENTRU POFTICIOSI" 

.
te pup si da, are fata si capsunele si zmeurica..si tot ce-ti pofteste inimioara la capitolul fructe... zi repede un fruct si iti spun daca-l am...
o sa vezi tu..![]()
.
de groaza scena cu natalia si felia de mar.
chiar asa raluk mai ai secretia aia suparatoare...?![]()
![]()
monique02 - muuult de tot mi-au placut pozele de la nunta. esti atat de finuta. si rochita mi-a placut. si arati atat de bineeee...
si fetitele tale Teodora si Andreea sunt tare tare tare frumusele
. cred ca sunteti tare fericiti
. mult de tot imi place de voi. pareti asa o familie calda si linistita, cu un camin intim si iubicos...asa va vad eu. si eu mi-as dori 2 fetite.
uka - mai esti foarte tare cu butelia aia...si ai un stil de a povesti din bucatarie ....
. eee, dar oricum mi se pare ca esti mult inaintea mea pentru ca pe tine macar te-a atras reteta, eu nici macar nu le citesc
. stiu sa gatesc
, dar nu ma atrage sportul asta si faptul ca mama sta aproape si imi gateste in fiecare saptamana ... este pt mine tare confortabil. probabil de acum va fi altfel pt ca va trebui sa gatesc pt maia si imi doresc sa o fac eu, nu mama (cand spun acum ma gandesc in perspectiva...ca doar nu ii fac acum vreo ocanita maiei
). nu am facut niciodata prajituri..., dar uite pe bune daca nu imi vine si mie sa fac ciocolata asta. da' doar pt ca e ciocolata...si am un respect deosebit pt acest produs...i-as ridica o statuie la mine in curte
.
luto - ce frumos ai povestit ca il adormi pe David. 
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
moni_iulia spune:
Buna!
Ajutati-ma si pe mine ca nu mai pot!
Puiul meu a facut ultima data kk de bunavoie joi,i-am pus supozitor sambata si de atunci n-a mai facut.Acum se screme si se smiorcaie , trage parturi putitoare. Sa-i mai pun un supozitor? De aseara i-am dat si babycalm.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
crocodana spune:
monique, deosebita!
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
luto
cu mangaiatul pe cap am incercat si nu functioneaza noaptea...ziua si dimineata uneori...cred ca depinde de copil...iar de suzeta super faza..tocmai ma pregateam sa scriu ca ama nu o vrea nici cum.....se stramba la fata cand i-o dau de zice ca o frige la limba dar de juma de ora acum o studiaza, o muta dintr o mana in alta si trage din ea cu foc...poate asta era secretul...sa o manevreze ea! tre sa fac ceva, chiar daca nu ii place ca a descoperit tot molfaindu-si mainile ce bine poate sa suga degetul...si a luat pozitie!
vik, am uitat mai devrema sa te felicit pentru mamarutza, "fata lu' tata"! cred ca tati e topit mai ales ca ii seamana atat de tare!
,
de
Amilici Crocodilibici
lutoniana spune:
Hepilica mare doamna, mare caracter.
Nu stiu daca are importanta ce simt eu dar pentru faptul ca ai revenit dupa ce ti-a "dat toata lumea in cap" eu te apreciez foarte mult.
Imi plac oamenii care nu sunt suparaciosi si nici ofticacioci.
Despre Maia nu am cuvinte ....din cauza invidiei....cat par are 

Si de ce spui ca e slabuta ? ca are niste falcute de mama - mama. Poate la corp e mai supla, nu ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Ajutati-ma si pe mine ca nu mai pot! ![]() Puiul meu a facut ultima data kk de bunavoie joi,i-am pus supozitor sambata si de atunci n-a mai facut.Acum se screme si se smiorcaie , trage parturi putitoare. Sa-i mai pun un supozitor? De aseara i-am dat si babycalm. ![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
Poti incerca cu un strop doi de portocala, de supa...am tot citit pe la fete ca are efect.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
danangie spune:
NELA uite link-ul unde sunt poze noi. Albumele semnate cu NEW au poze noi.http://community.webshots.com/user/danangie77
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
danangie spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Ajutati-ma si pe mine ca nu mai pot! ![]() Puiul meu a facut ultima data kk de bunavoie joi,i-am pus supozitor sambata si de atunci n-a mai facut.Acum se screme si se smiorcaie , trage parturi putitoare. Sa-i mai pun un supozitor? De aseara i-am dat si babycalm. ![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
MONI nu stiu tu....dar eu ori ii pun supozitor la 2 zile daca nu face nimic.....si daca nu il ajuta nici supo...eu ii fac o clisma...sunt speciale ptr copii.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
hepilica spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Hepilica mare doamna, mare caracter. Nu stiu daca are importanta ce simt eu dar pentru faptul ca ai revenit dupa ce ti-a "dat toata lumea in cap" eu te apreciez foarte mult. Imi plac oamenii care nu sunt suparaciosi si nici ofticacioci. ![]() Despre Maia nu am cuvinte ....din cauza invidiei....cat par are ![]() ![]() Si de ce spui ca e slabuta ? ca are niste falcute de mama - mama. Poate la corp e mai supla, nu ? ![]() ![]() ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
ma bucur ca iti place maia. e slabuta sa stii...la 4 luni, adica pe 22 ian, avea 5950g si s-a nascut cu 3360g. la fata nu pare slabuta draguta de ea, dar nici colacei pe corp nu are. bine, si nu pare foarte slaba pt ca nu e nici prea lunga, are 62cm
.
h.

de
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
crocodana spune:
stiam ca mai am ceva de zis!
Uka, referitor la cioco! bravo! ai un stil inconfundabil! ![]()
multumesc tuturor celor care mi-au multumit
pentru reteta!ma bucur tare daca v-a placut! O reteta deosebita de tiramisu, cu crema de nuci o nebunie gasiti www.adeluta.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5:tort-tiramisu&catid=17:dulciuri&Itemid=3" target="_blank">aici, eu insa nu folosesc la acest tort crema tiramisu la plic, ci pe cea clasica cu galbenusuri de oua+ lapte la bain marie si apoi mascarpone...
hepilica, e tare draguta maia, iar poza cu mesajul pt tati e beton! pare asa serioasa si tine hartia de parca tocmai a terminat de scris....
,
de
Amilici Crocodilibici

MATTIA